И аз не харесвам Мъри,но не трябва да се подиграваме на снимката..все пак е Българин,а и не е нужно да е манекен за да е треньор..а пък и наистина с изключение на Стоичков и Пенев може би всички ще изглеждат не на място..с изключение на известен специалист,но тука трябва да псуваме перуката и БФС..или иначе казано Стоилов нищо не е виновен колкото може толква..
Аз почти съм отписал шансовете ни и то не защото са някакви супер сили Швейцария,Уелс и Черна гора ами защото просто нямаме колектив нямаме отбор дух и така нататъка..
Единствения ни шанс е 1во място или най-добрия 2ри..ние бараж не можеме да спечелим особено в 2 мача защото нямаме психика и характери..с който и да играем бараж 80-90 % сме аут..
Жребият за Евро 2012 /Коментари за нашата група/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Жребият за Евро 2012 /Коментари за нашата група/
аз ако бях национален секеционер, ги класирам на европейското в тази група 

Всичко си зависи от нас,ако вземем победи над всички като домакини и не загубим от Англия и като гости да се представим с 2 победи от черна гора и уелс,дори и да паднем от Швейцария и Англия,второто място е наше
Само че това е доста оптимистичен вариант..

Лично за мен,мога да твърдя,че няма такова нещо...Точно пък Пламен Марков ще защитавам,да бе...И Балъков,и костадинов да беше начело на националите,ако се бъше издънил така и него щях да нападамacmilan написа:bigbonusprize написа:modor написа:Мачкаме всичко наред......и Капело на колене пред националите ни25 000 скандират Мъри Стоилов, а другите 15000 си тръгват тъжни, че не са ни урезилили и няма да махнат Мъри.
Пич,и световни шампиони да станем,ще има хора,които да са тъжни и няма да признаят успеха на треньора.Виж,ако беше Пламен Марков,да речем,при една победа само всички изведнъж ще станат българи.В последните месеци се убедих напълно що за същество е българският футболен фен и неговото мислене.