Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот metodito » 29 мар 2021 11:21

LoveAndPeace написа:
metodito написа:
Warped написа:А кви заплатиха взимаха изброените методиииии :lol:

Какви? А какви взимат Насиру, Рерас-мерас и сие? Това ли е важното? Нямаш пари - слагаш само бг ентусиасти и връзваш бджета. Да вземаш футболист само щото е чужденец мирише на далавера. Взимаш най-добрите от Б група - по-малко пари, по-голямо желание за игра ще имат. Във втората седмица ще са пушки. Много добре знаеш за какво става дума, ми се правиш.

Те защото "най-добрите" от Б група ще си счупят краката да идват в 10тия в А група , който не само че не дава големи заплати ами и ги дава веднъж на 3-4 месеца :lol: аааа освен това всяка стъпка ти се следи под лупа и при най-малката грешка - Уууу некадърник , на гилотината!!!

Е, то публика по стадионите няма. Няма кой да ги овиква.
Баси, спомняте ли си кога за последно в титулярния състав на национала не е имало футболист на "Левски"? Иначе пускането на Райнов говори всичко за този национален. Даже трябваше да е титуляр.... :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 мар 2021 11:31

rhaegar написа:Аз не мога да разбера, искаме да продаваме играчи на печалба, ама същевременно да взимаме млади българи от Б група? Двете неща са абсолютно несъвместими.

Ние, реално продаваме на печалба. Само за Спиро май взехме по-малко, отколкото сме дали. Иначе, просто казвам, че вместо злета чужденци, по-добре злета българи. Следващият, който ще продадем е Анди или Здравко. Един от двамата.
Аз си мрънкам, но погледнато под друг ъгъл... "Левски" е най-добре продаващия бг клуб в последните два-три сезона - Спиро, Стаси, Горанов, Робърта, Мариани. И то не в Турция. Що се отнася до това за Б група, със сигурност може да се намерят там поне равни на Рерас, Бари, Найденов и Насиру

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 мар 2021 11:48

metodito написа:
rhaegar написа:Аз не мога да разбера, искаме да продаваме играчи на печалба, ама същевременно да взимаме млади българи от Б група? Двете неща са абсолютно несъвместими.

Ние, реално продаваме на печалба. Само за Спиро май взехме по-малко, отколкото сме дали. Иначе, просто казвам, че вместо злета чужденци, по-добре злета българи. Следващият, който ще продадем е Анди или Здравко. Един от двамата.
Аз си мрънкам, но погледнато под друг ъгъл... "Левски" е най-добре продаващия бг клуб в последните два-три сезона - Спиро, Стаси, Горанов, Робърта, Мариани. И то не в Турция. Що се отнася до това за Б група, със сигурност може да се намерят там поне равни на Рерас, Бари, Найденов и Насиру

Просто разбери, че българите с подобно "качество" са по - скъпи и от чужденците. Чакам с удоволствие да чуя от теб кои 6 българи са по евтини от 6-те чужденци, които взехме.
То сигурното понякога не е много сигурно. По времето на Бисер Иванов може и да е имало, но сега са зидаромазачи и фаянсаджии. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 мар 2021 12:08

То цялото упражнение е безсмислено, когато си говорим за суми и печалби в хиляди. Взимаш сравнително качествени играчи, които играят две години заедно и след това ги продаваш за по два милиона всеки. Ако дойде някой за 100к и след 6 месеца го продадем за 300к, само си превъртаме едни цифри, без да намалява дълга.

Колкото до това за фамозните играчи от Б група дето ще развием и продадем, не мога да разбера как някой, гледал дори половин мач между отборите в нашето първенство може да си мисли, че там има някакво качество. Може да има 5-6 човека преотстъпени от тирето и Лудогорец, но тях няма как вземем. То в националния ни отбор няма трима, дето биха се доближили до трансфер на запад за добра сума, камо ли да ти дирим по села и паланки.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 мар 2021 12:20

Не знам. Знам само, че се процедира по грешен начин. Ръководствата действат по един и същи начин и резултатите съответно са едни и същи. Сезон след сезон. Нарочно ли е, некадърност ли е, не знам. Знам, че е тенденция и модел на управление вече.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 мар 2021 13:12

Акрапа е мишок, не ми требе :!: :!: 8-)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 мар 2021 13:20

Точно за нас е, отбор без амбиции за нищо. Тъкмо на воля ще си играе за 0-0/1-0.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 мар 2021 15:44

metodito написа:Не знам. Знам само, че се процедира по грешен начин. Ръководствата действат по един и същи начин и резултатите съответно са едни и същи. Сезон след сезон. Нарочно ли е, некадърност ли е, не знам. Знам, че е тенденция и модел на управление вече.

Процедирахме по грешен начин когато имахме пари, сега от нямане на избор. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 29 мар 2021 17:10

1914.1902 написа:Трябва да вземем Акрапович на всяка цена!

Специално ти (и още 80 процента от форума де), 3-4 мача след като Акрапович ни поеме ще пишеш-трябва да върнем Славиша или Г.Тодоров или Хубчев :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 29 мар 2021 17:14

metodito написа:Не знам. Знам само, че се процедира по грешен начин. Ръководствата действат по един и същи начин и резултатите съответно са едни и същи. Сезон след сезон. Нарочно ли е, некадърност ли е, не знам. Знам, че е тенденция и модел на управление вече.

Не се знаеше как щеше да пасне миналогодишната зимна селекция, ако нещата продължаваха да са си нормални и да няма забавания на заплати- не се знае и никога няма да разберем Спириенгс, Лозев и Робърта в нормални мачове какв отбор щяхме да имаме и дали нямаше вече да имаме два трофея плюс добри евротурнири плюс още едно две качествени попълнения лятото, както действаха миналата зима.

Върни се в “Левски”