WCQ: България – Швейцария - 1:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: WCQ: България – Швейцария
Една година имаше задължителна квота български юноши, но това много пречеше на гелосания отбор да стане 10 пъти подред шампион и на другата година го махнаха. Така че, що да развиват школа, като могат да купуват чернилки на килограм. Ето в момента в първия и втория отбор в класирането имат повече черни, отколкото в останалите 12 отбора. И това по никакъв начин не повишава качеството на останалите български играчи.
Последна промяна от vvessel на 25 мар 2021 19:41, променено общо 1 път.
След първите 15 минути вече сме друга бира, не сме допускали гол!
Ууу ЖК им извадихме!
Ууу ЖК им извадихме!
insaneboy1 написа:ugly bug написа:На мен пък играта ми харесва...!
Усещам ги как сега успиват швейцарците и второто им шибваме една четворка до 50та минута и мача заспива...!
Аз не съм сигурен, че ще вкараме 4 гола до края на квалификационния цикъл
Слушай кво ти пее радиото..!
Гле'й ко стаа второто..!
Дето вика оная булка от една реклама..... машини!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Баси, тия ни закриха за 10 минути.
Утре вестниците ... срам.
Нека клишетата за юнУшите и чужденците в родните отбори започнат сега, после да се мине през БФС-то и Домуса, преместването на Литекс и броя негри при тях, осиромашелия Левски и шуробаджанащината в школите, та до довечера белким оправим футбола.
Наздраве!
Нека клишетата за юнУшите и чужденците в родните отбори започнат сега, после да се мине през БФС-то и Домуса, преместването на Литекс и броя негри при тях, осиромашелия Левски и шуробаджанащината в школите, та до довечера белким оправим футбола.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Направих справка за 5 титуляри от Академия Литекс. И петимата са родени в Благоевградска област. Нищо лично за тези 2 области, но какво - Бербо ли?
vvessel написа:Една година имаше задължителна квота български юноши, но това много пречеше на гелосания отбор да стане 10 пъти подред шампион и на другата година го махнаха. Така че, що да развиват школа, като могат да купуват чернилки на килограм. Ето в момента в първия и втория отбор в класирането имат повече черни, отколкото в останалите 12 отбора. И това по никакъв начин не повишава качеството на останалите български играчи.
Ние сме виновни за качеството на вашите "юношки" ли!?
Не виждам причина да не станете шампиони с 11 българчета, но ти вярваш ли, че ще стане???
- 1Neutralen
- Контакти:
vvessel написа:Една година имаше задължителна квота български юноши, но това много пречеше на гелосания отбор да стане 10 пъти подред шампион и на другата година го махнаха. Така че, що да развиват школа, като могат да купуват чернилки на килограм. Ето в момента в първия и втория отбор в класирането имат повече черни, отколкото в останалите 12 отбора. И това по никакъв начин не повишава качеството на останалите български играчи.
Пълни глупости, дори не ми се ще да ти отговарям. Лудогорец е само един отбор, да прибавим и ЦСКА-София и Берое, които също са пълни с чужденци. А на другите кой им пречи да си развиват БГ играчи, а? А това с налагането на играч задължително е пълна глупост. Не може на сила да стане това. Ако е добър и въг форма ще играе, справка Доминик Янков в Лудогорец. Спирам че не си струва да споря...
Йонов и Занев, такива ментета че ми е лошо. Божиков,. Димов са бетон боклуц*. Имаше и дузпа за червените
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Неусетно как, квалификациите се превърнаха единствено в час по музика..!
Излязоха, изпяха химна (някои дори фалшиво) и може да се прибират обратно в съблекалнята.
За хорово изпълнение им давам оценка Добър 4 , само защото Сисиньо е научил текста!

Излязоха, изпяха химна (някои дори фалшиво) и може да се прибират обратно в съблекалнята.
За хорово изпълнение им давам оценка Добър 4 , само защото Сисиньо е научил текста!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Махай се Ясенее по смешна система от това не знам с 5 защитника ти вкараха 3 гола за 10 минути.