23 кръг /Черно море - Левски/ 11.04.21 Неделя 19.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: 23 кръг /Черно море - Левски/ 03.04.21 Събота 20.00ч.

Мнениеот Готвача » 23 мар 2021 15:06

Eastern написа:И аз се чудя на някои съфорумци дето твърдят че сме играели техничен средно европейски футбол :lol: .
Надали и ще видим Василев или Ангелов за повече от 10на минути , по добре да гледаме доказаните некадърници Касми или Леандро.
Иначе за съдиите не бях чел по големи конспирации и глупости! То миналият кръг като бяхме във оптимален (според тренера ) състав , направо прегазихме колоса монтана :oops:
Прогноза за мача 1:1

Искрено се надявам да седнеш и прочетеш декларацията на фен клуба,относно съдийството.След това отвори нова страница и отново напиши нещо за конспирациите.
Приемам че не разбирам от футбол,но не мога да приема че и останалите не разбират нищо.Или както се казва,когато всеки вярва в определено нещо,означава че всички трябва да вярват в същото.Или да речем-земята е плоска,пръскат ни с кеймтрейлс,чипират ни с ваксините,земята е куха и там живеят хора...Ако вярваш поне в едно от гореизброените,ще започна да те разбирам.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 мар 2021 15:30

Готвача написа: Без да искаш,опитвайки се да осмееш,си казал истината.Един отбор /от онези с привилегиите/започват да ги бутат още в първия им мач,за да натрупат самочувствие и после е по лесно-карат по инерция,със съвсем леко побутване,когато е необходимо.А като те започнат още в началото и после така си отива.Но ти не можеш и не искаш да го разбереш,защото не ти изнася.Оня стреляния реве за щяло и нещяло,но ако примерно в 5 поредни мача ви режат както режат нас,ще се наредите на опашката в борба с колосите наредени за изпадане.Погледни си и статистиката за брой победи над първите 6 и ще разбереш надявам се за какво ти говоря.

Да ги бутат , да ги бутат , колко пък да ги бутат. Този сезон ребрандираната чорба си имаше мач с който можеха да ги задминат и от там насетне всичко щеше да е в техните крака. Резултата - 0 точни удари и загуба.
На Левски кой им попречи да отбележат още един гол след автогола на Везалов ? А преди това победа с 1:0 баш над "най-привилигированият". Пак там някъде оригиналното ЦСКА пак имаше мач с който можеше да ги изпревари само няколко кръга преди края.
Идеята ми е , че ако вечно се виждате като някаква жертва на голям заговор , то ще водите и съществуване като жертва ......с или без заговор.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 мар 2021 23:32

Eastern написа:И аз се чудя на някои съфорумци дето твърдят че сме играели техничен средно европейски футбол :lol: .
Надали и ще видим Василев или Ангелов за повече от 10на минути , по добре да гледаме доказаните некадърници Касми или Леандро.
Иначе за съдиите не бях чел по големи конспирации и глупости! То миналият кръг като бяхме във оптимален (според тренера ) състав , направо прегазихме колоса монтана :oops:
Прогноза за мача 1:1

Напротив Касмито и новият Андраде отстъпват на техника само на Родриго и Илиан и са поне едно ниво над Василев и Ангелов. Василев още не е готов за титуляр, а Ангелов въпреки,че се включва с голям хъс и желание му липсва пласирането и завършващия точен удар./ако иска да почне да бележи да прегледа детайлно головете на Матиас,които трябва да влязат в учебник за голмайстори.Поне Матиас за престоя си в Черно море доказа,че футболът не се играе само с крака! :idea: 8-) /

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 мар 2021 23:39

Личното ми мнение, казвал съм го няколко пъти за Касми и Леандро - и двамата са абсолютни некъдърници. Особено Леандро. С нищо не е по-добър от Василев или Денислав. Което нека не звучи като похвала за двамата и призив да играят. Напротив. Колкото пъти влязаха и играха - показаха, че не са готови. И на двамата се отвориха моменти и ситуации да влязат в титулярния отбор, отвориха им се решителни моменти - например на Василев в Разград пропуска или този с Арда, но в тези ситуации се вижда, че не е добре работата. Бих казал, че Мартин Дичев им надмина нивото и колкото пъти влиза играе доста стабилно и добре и не е далеч никак от титулярните 11. Илиан старшия е принципен относно юношите, на никой не е подарил фанелката, вкл. и Илиан младши бая потърка пейката. С цялото ми уважение и към Денислав, и към Василев - те са доста доста далеч от Илиан младши....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 24 мар 2021 04:43

Вече няколко пъти исказах мнението си относно юношите. За мен е редно те да получават повече шансове спрямо недоказалите се чужденци (тук не става дума за Матиас или Родриго). Постоянно слушам твърдения че еди кой си юноша не ставал а ако сметнете КПД-то на Касми и Леандро ще видите че с нищо повече не са допринесли за отбора , единствената разлика е че са получили МНОГО повече шансове за изява!
Shoterman казваш за пропуска на Василев срещу Лудогорец , а сещаш ли се Иса колко такива направи във онзи мач? Незнам какъв е проблемът при него , дали е контузията , дали психологически но е факт че почти всеки мач прави по някой невероятен пропуск но продължава да получава доверие! Последният мач също изтърва 200% положение.
Sole защо не сравниш и Зе Гомеш със Матиас?
Във мача със Монтана той също направи голям пропуск(ударът със глава първото полувреме) където ако беше Курьор повеждахме във резултата!
Не ме разбирайте погрешно и Иса и Зе Гомеш са добри футболисти просто искам да кажа че имат МНОГО повече време за изява в сравнение със Ангелов и Василев и дори да направят някой пропуск имат време да се реваншират.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 мар 2021 19:25

Eastern написа:Вече няколко пъти исказах мнението си относно юношите. За мен е редно те да получават повече шансове спрямо недоказалите се чужденци (тук не става дума за Матиас или Родриго). Постоянно слушам твърдения че еди кой си юноша не ставал а ако сметнете КПД-то на Касми и Леандро ще видите че с нищо повече не са допринесли за отбора , единствената разлика е че са получили МНОГО повече шансове за изява!
Shoterman казваш за пропуска на Василев срещу Лудогорец , а сещаш ли се Иса колко такива направи във онзи мач? Незнам какъв е проблемът при него , дали е контузията , дали психологически но е факт че почти всеки мач прави по някой невероятен пропуск но продължава да получава доверие! Последният мач също изтърва 200% положение.
Sole защо не сравниш и Зе Гомеш със Матиас?
Във мача със Монтана той също направи голям пропуск(ударът със глава първото полувреме) където ако беше Курьор повеждахме във резултата!
Не ме разбирайте погрешно и Иса и Зе Гомеш са добри футболисти просто искам да кажа че имат МНОГО повече време за изява в сравнение със Ангелов и Василев и дори да направят някой пропуск имат време да се реваншират.

Когато говорим за шансове,такива се дават обикновено на играчи с видимо голям потенциал.Да не забравяме обче,как Матиас бе оплюван в началото.Ако се разровиш из форума,ще се убедиш сам.За Зе Гомеш,предлагам въобще да не отваряме дума.Такъв играч,с подобна визитка НИКОГА не е идвал да играе в България,камоо ли на ТИЧА.Момчето вече има два гола и то гарантирано-първоо не е готов физически,второ не е готов игрово,рето му трябва време за сработване с отбора.За първите 2 точки е достатъчноо да пегледаш колко е играл в последно време.А и трите въпроса се оправят с време.При него има нещо,което при останалите не достига-ОГРОМЕН талант и потенциал.Но ние сме царе на глупавите въпроси,неизискващи даже и отговори.Има един играч в Ман цити,който подобни "професори" в България определиха за куц кон,не ставащ за нашето първенство.За да не те мъча-това е Рияд Марез,не гоо одобриха в Локо сф.Така сме у нас-имаме супер много и супер талантливи играчи,но все нещо им пречи за реализация.
Налии Вуцов го пратиха в Пирин?Защо не се наложи там?А това е отбор от Б група.Сега е в Славия-същата история.Има и други примери,но резултата е идентичен-прехода от юноши към мъже е много труден и не е за всеки талант.И аз мисля че левия бек ще стане играч и скоро ще го гледаме все повече мачове на терена.Койтоо става-да играе,това искаме всички,но не да е на терена САМО защото е наш юноша.
п.п.Денислав Ангелов ми е любимец и приятел във фейса,но ще играе когато е готов.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 мар 2021 23:03

Илиан е и винаги е бил принципен относно юношите. В интерес на истина е дал шанс на абсолютно всички, кой как го е взел си е негов проблем. Но....НЯМА юноша заминал си от Тича по времето на Илиан Илиев и блеснал някъде другаде. Напротив, където и да отиват е все същото, че и по-зле. Единствения наш юноша заминал и направил впечатление е Наско Илиев и то той си замина при Гонзо, Илиан едва ли би го пуснал. Изобщо няма и не може да има паралели между доказан играч като Иса и такива като Денислав и Велислав. Когато Иса пропусне е ясно, че не е във форма, а не, че не може, защото е показал, че може. Когато онези пропускат и не играят добре е защото не са готови, защото никога нищо по-добро не са показвали. Юношите не бива да остават с впечатлението, че мъжкия отбор е длъжен да ги налага и, че треньора ще им подари фанелките. Това не е юношески футбол. Ето го Мартин Дичев! Преди 1 година той беше много по-назад от Денислав/Велислав и даже Пепи Вуцов. Абсолютно никакъв шанс, пуснаха го веднъж - направи ужасни 15 мин. си спомням, много слаби. И повече не се появи. Но тренира, показаха характер и израстване и вижте го сега - за мен Дичев е много, много близо до титулярното място на левия бек. Когато треньора те забие на пейката - то МОЖЕ БИ не го прави защото не те харесва, а за да те мотивира, да израстваш, да се доказваш, да трупаш ако щеш и злоба и хъс. Илиан процедира по същия начин със сина си, повече от 1 година, то тука сме писали даже, че прекалява. Но знаете ли какво? Илиан старши СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!!! Който го слуша - става футболист, който му се обяснява при смени и се прави на много умен - Марто Костадинов търка пейки по селата сега или в Славия - Ертан Томбак. Колкото до Зе Гомес - всичките му отигравания показват много талант и класа, вкл. и гола който вкара на Монтана. Пропуска си беше малшанс и по-скоро - много добро спасяване на Макенджиев.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: 23 кръг /Черно море - Левски/ 11.04.21 Неделя 19.45ч.

Мнениеот ogrizko » 25 мар 2021 09:05

Големи балъци тия от БФС ли от къде .....чак сега обявиха програмата за мача, аз някаква друга дата бях писал 1 седмица по-раннна :lol: :lol: :lol:

Иначе думите на Илиан след проверката с Добруджа, където пусна и повече юноши:
Доволни сме от тези, които са с нас - Павел Георгиев, Велислав Василев и другите. Доволни сме от представянето им и се вижда, че израстват с всяка една минута. Може би другото първенство на тях ще им се гласува доверие повече.

.....така че просто трябва търпение от страна на феновете, а юношите да показват хъс, качества и да израстват за мъжкия футбол.... ако правят това вместо да ходят по заведенията примерно, много скоро ще получат шанс да играят :idea: иначе според мен Наско Илиев по-скоро не знам дали беше концентриран върху футбола докато беше при нас или върху гаджетата, може би затова развитието му дойде по-късно някак си, а не преди доста години докато беше при нас :roll: Зависи и главата къде ти е...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 25 мар 2021 11:33

На всички ни е ясно, че от всяко дърво свирка не става, а и няма нужда. Този сезон за нас е приключил, даже и на теория, ако попаднем в 6цата. Какъв по-добър момент отсега да изпробваме юношите за по-дълго време. Вижда се, че когато бъдат пуснати за по-продължително време и наведнъж, се разбират и комбинират по-добре. Никой не казва, че те трябва да играят по подразбиране и мястото им да е гарантирано, просто защото са ни юноши, но те трябва да получат по-голям шанс и търпение. Това си е стратегия и инвестиция в бъдещето. Това е следващото поколение и бъдещето на Черно Море. Каквото и да си говорим, колкото и малко от тези момчета да успеят да направят кариера във футбола, те ще носят в сърцата си Черно Море и ще си спомнят, че този клуб ги е изградил и им е дал шанс още в самото начало.
Каква е точно ползата от лансиране на чужди футболисти, на които им трябва по една година от 2,5 годишния им договор, за да започнат да играят на нужното ниво. Тази година Вилалела, Касми, Леандро, Пабло, а и Велев не са оправдали очакванията към тях, т.е. ние сме на загуба от трансферите им. Ок, примерно следващият сезон те имат невероятен подем и направят много силни игри и ние сме в 4ката. И какво правим ние, продаваме ги за по 100 хил. всеки, парите изчезват нейде из канцелариите и ние сме на изходна позиция със следващата партида Касмита и Леандровци. Това разбира се е добрият и много по-малко вероятен сценарий, защото най-вероятно и другата година ще се борим за нищо. Така че, какво ни топли нас, че Касми и Леандро са една идея по-технични и научени футболисти. Те просто днес са тук, утре ги няма. Малцина са като Курьор и обичат Черно Море, и Варна. (И между другото ние как постъпихме с него, продадохме го за едно БМВ и сега се чудим, как да го заместим).
Аз съм твърдо за залагане на юношите, на всички нива. От базите, през общежитията, треньори, педагози, психолози и т.н. Това ще подсигури едно добро бъдеще за Черно Море и след като ТИМ се откажат от нас, когато няма да сме им нужни повече.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 25 мар 2021 12:27

'enki' написа:На всички ни е ясно, че от всяко дърво свирка не става, а и няма нужда. Този сезон за нас е приключил, даже и на теория, ако попаднем в 6цата. Какъв по-добър момент отсега да изпробваме юношите за по-дълго време. Вижда се, че когато бъдат пуснати за по-продължително време и наведнъж, се разбират и комбинират по-добре. Никой не казва, че те трябва да играят по подразбиране и мястото им да е гарантирано, просто защото са ни юноши, но те трябва да получат по-голям шанс и търпение. Това си е стратегия и инвестиция в бъдещето. Това е следващото поколение и бъдещето на Черно Море. Каквото и да си говорим, колкото и малко от тези момчета да успеят да направят кариера във футбола, те ще носят в сърцата си Черно Море и ще си спомнят, че този клуб ги е изградил и им е дал шанс още в самото начало.
Каква е точно ползата от лансиране на чужди футболисти, на които им трябва по една година от 2,5 годишния им договор, за да започнат да играят на нужното ниво. Тази година Вилалела, Касми, Леандро, Пабло, а и Велев не са оправдали очакванията към тях, т.е. ние сме на загуба от трансферите им. Ок, примерно следващият сезон те имат невероятен подем и направят много силни игри и ние сме в 4ката. И какво правим ние, продаваме ги за по 100 хил. всеки, парите изчезват нейде из канцелариите и ние сме на изходна позиция със следващата партида Касмита и Леандровци. Това разбира се е добрият и много по-малко вероятен сценарий, защото най-вероятно и другата година ще се борим за нищо. Така че, какво ни топли нас, че Касми и Леандро са една идея по-технични и научени футболисти. Те просто днес са тук, утре ги няма. Малцина са като Курьор и обичат Черно Море, и Варна. (И между другото ние как постъпихме с него, продадохме го за едно БМВ и сега се чудим, как да го заместим).
Аз съм твърдо за залагане на юношите, на всички нива. От базите, през общежитията, треньори, педагози, психолози и т.н. Това ще подсигури едно добро бъдеще за Черно Море и след като ТИМ се откажат от нас, когато няма да сме им нужни повече.

добър пост
ex Popeye

Върни се в “Черно море”