Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот metodito » 23 мар 2021 23:19

Serafim написа:...който си сменя отбора през 12-15 месеца, собствениците на няколко години..

Двете неща са свързани. И после казват не се печели от футбол. Да бе, да. Представи си "наследяваш" бизнес без да си дал пари. Имаш няколко месеца, година и след това го даваш, го дават на следващия да се оноди на него. Какво правиш? Гледаш да не си вътре. Или инвестираш в тая времянка, че на следващия да му е добре? Не знам Наско на чий господари е роб, но всичко се връща. Само това ще му кажа.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 мар 2021 23:41

metodito написа:
rhaegar написа:
metodito написа:Такива хейтъри и плиткоумни знаят защо "реват", а ти знаеш ли за какво иде реч? Абе, Барса и Юнайтед са големи глупендери. Какви дългове имат, не е истина. Що не си продадат месита, рашфордци и сие. Да си наринат направо всичко. Бахти плиткоумниците.

Не знам до колко си запознат с положението в Барса, но те зорлем си платиха заплатите в последните няколко месеца, именно защото в момента няма свежа пара.

Заради това дадох пример с тях. Добре, ето ти наш пример: ЦСКА-София (София).

Мисли в пропорции.

ЦСКА-София (София) си имат бей, който за момента държи нещата сравнително стабилни. А е решил да се върне на Ловеч, ще гледаме същия филм като при нас.

Иначе съм съгласен, че Сираков при липсата на алтернатива не му остава друго, освен да кешира някой лев. Лошото е, че наши ни затриват, ама до там я докарахме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 мар 2021 23:45

Примерите с Барса и други западни отбори са смешни.
Барса са в затруднение заради здравния световен проблем и винаги могат да получат голям заем да закърпят положението, за това не си продават звездите.
Тези отбори не си продават играчите за да се издържат и никога не са правили същото за да го правят сега.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 мар 2021 00:37

Ганчев ще си тръгне, ще потънат, друг ще ги вземе, ще изплуват. Тези два-три сезона, в които са добре сега, ще останат. А ако е умен (но той не е), може даже да изкара добър лев от това, което му е отбора. При "Левски" ситуацията е много по-различна. На първо време, в офисите има едни тарикати на дребно, за които тоя клуб е нещо чуждо. А чии въобще е, кой да ти каже. Защо е това текучество? Как се привлича футболист без да дадеш пари? Значи има пари. Или не се разходват правилно от некадърност или нарочно. Аз ако съм компания, защо ще съм спонсор на едни функционално и бизнес неграмотни хора? Стегни бюджета, остави си "звездите" (те па...), бори се за второто място, изиграй два мача в Европа, може.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 мар 2021 01:30

Blue_Blood84 написа:Тука май никой не разбира, че клуба е в тежко финансово състояние и с продажбата на играчите се изплащат задължения, но няма нищо, дай типично по български да правим сеир, че сме си продали най-добрия нападател, разбирам да се борехме за титлата и купата да седи, но сега....нека се развива момчето. Нека сеира продължи сега :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: мрън мрън мрън мрън

Че клубът е в тежко финансово състояние го знаем. Ама като гледаме отчета ние продадохме де що може, а от трансфери сме на минус. Та какви задължения са погасявани? Тук въпросът е за колко реално продаваме и тези дет ги привлякоха колко са ни стрували.
А с тези 2 млн. от Робърта нито един проблем няма да се реши. Но за сметка на това губим единственият футболист който можеше да ритне към противниковата врата.
Истината е, че тези двамата измислени собственици са пълен майтап. Ако се задържат още един сезон ние сме приключени. Това да се водиш собственик на футболен клуб и да не даваш и стотинка за този отбор е световен прецедент.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 24 мар 2021 03:47

Няма такива "фенове".
Жалко за този велик клуб !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 мар 2021 09:12

Тия седмици без футбол идват дюшеш на сърбина
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 мар 2021 10:09

alexdb написа:
Че клубът е в тежко финансово състояние го знаем. Ама като гледаме отчета ние продадохме де що може, а от трансфери сме на минус. Та какви задължения са погасявани? Тук въпросът е за колко реално продаваме и тези дет ги привлякоха колко са ни стрували.
А с тези 2 млн. от Робърта нито един проблем няма да се реши. Но за сметка на това губим единственият футболист който можеше да ритне към противниковата врата.
Истината е, че тези двамата измислени собственици са пълен майтап. Ако се задържат още един сезон ние сме приключени. Това да се водиш собственик на футболен клуб и да не даваш и стотинка за този отбор е световен прецедент.

Това е и моето мнение.. Ама да не кажеш нещо на въпреки, щото ставаш плиткоумен, хейтър или "ебати фенът"..
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 мар 2021 10:27

alexdb написа:....

Истината е, че тези двамата измислени собственици са пълен майтап. Ако се задържат още един сезон ние сме приключени. Това да се водиш собственик на футболен клуб и да не даваш и стотинка за този отбор е световен прецедент....

Oще един сезон е много време за нас, най-много до края на този сезон или началото на следващия.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 24 мар 2021 11:29

Очаквана продажба на може би единственият ни конвертируем футболист.

Положението е е..ло си е майката Жозеф. Честно, мислех, че доста по-рано ще стане това.

За съжаление, след доста разговори със стари левскари, мнението ми е че от следващия сезон ще играем в състав

Кръстев

Намериния Живко Александров Патрик

Райнов (един от малкото, на който му пука) Юрука

Петровите + Божи + Краев и Илия Д в атака.

някъде по окръжните групи.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”