Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
В Разград като има къде да пикаят, пък се сцепват да ходят! Когато ЦСКА бе пратен да играе във В група, на феновете не ни пречеха тоалтните и доволно посещавахме мачовете от третия ешалон. Нещата не са комплексни, но за мен първо трябва да с ремонтира ръководството на българският футбол. Дъртата номенклатура трябва да се измете до най-ниско ниво!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Много навътре ви го е наденал тоя пуст Разград, защото не ви излиза от устата.
У нас зрителите по стадионите ще намаляват още повече, а и клубовете с голяма фенска маса къде са им феновете само те си знаят.
В Разград няма голяма посещаемост, защото феновете и града са малки, но аз се чудя къде са феновете на Черно море като там те са повече и града е третият по големина в България.
След като заможния пристана имам повече изгледани мачове в чужбина, отколкото в България, нищо че българският футбол, колкото и да е слаб ми е много по-интересен, та сам си отговори защо предпочитам да отида в чужбина, а не на мач в България.
Между другото е хубаво да спрете обиждате един цял град само заради един спорт. Каква е тая мания не зная. Иронизирай Лудогрец, иронизирай Арда (защото те ще са следващите във фолклора), иронизирай Черно море, но не и градовете.
У нас зрителите по стадионите ще намаляват още повече, а и клубовете с голяма фенска маса къде са им феновете само те си знаят.
В Разград няма голяма посещаемост, защото феновете и града са малки, но аз се чудя къде са феновете на Черно море като там те са повече и града е третият по големина в България.
След като заможния пристана имам повече изгледани мачове в чужбина, отколкото в България, нищо че българският футбол, колкото и да е слаб ми е много по-интересен, та сам си отговори защо предпочитам да отида в чужбина, а не на мач в България.
Между другото е хубаво да спрете обиждате един цял град само заради един спорт. Каква е тая мания не зная. Иронизирай Лудогрец, иронизирай Арда (защото те ще са следващите във фолклора), иронизирай Черно море, но не и градовете.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Сезонът с 10 отбора беше един от най-безинтересните изобщо в историята на първенството. И това си проличава не само тук. В Швейцария и Шотландия въпреки инфраструктурата стадионите им пак не са пълни. Сегашният формат е доста по-интересен, ако я нямаше идиотията с баража за Европа.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Кой сезон у нас се е играл с 10 отбора по швейцарската система?
Не зная, какво визираш под пълен стадион.
Средната посещаемост на мачовете на Базел е около 25 000 зрители, а градът с пет пъти по-малко население от Пловдив.
Защо на пловдивските отбори на домакински мачове няма средна посещаемост поне 15 000 зрители?
Кое му е интересното на сегашният формат особено на четворката от 7-мо до 10-то място?
Там ще се изиграят шест безсмислени мача.
Нищо против Царско село, но нали не мислиш, че ще се натискат да играят бараж за евроквота?
Средната посещаемост на мачовете на Базел е около 25 000 зрители, а градът с пет пъти по-малко население от Пловдив.
Защо на пловдивските отбори на домакински мачове няма средна посещаемост поне 15 000 зрители?
Кое му е интересното на сегашният формат особено на четворката от 7-мо до 10-то място?
Нищо против Царско село, но нали не мислиш, че ще се натискат да играят бараж за евроквота?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Dust написа:Кой сезон у нас се е играл с 10 отбора по швейцарската система?
2015/2016 бяхме с 10 отбора.
Не гледай Базел, които са гранд само. Пък и стадионът им е за 42 хиляди, значи не е пълен. В Цюрих с население 1 800 000 отборите им пак са с традиции и каква им е посещаемостта и на Грасхопърс, и на Цюрих?
Ние 25 хиляди средна посещаемост няма да стигнем никога, така че не бива да се сравняват числата. Показателното е, че има развита държава с футболни традиции на отборите, с модерни стадиони и пак няма пълна посещаемост. Също така първенството няма и интрига, едно време хегемон беше Базел, сега е Йънг Бойс. Пък и данните за населението на Базел не са такива, каквито твърдиш, ама все тази.
Сега обърнах внимание. Е как успя да направиш заключение дали форматът е безинтересен при положение, че това сезона, в който ГГ реши да става ЦСКА и СС извади отбора по време на мач?
След така стеклите се обстоятелства не може да се дава оценка на форматът.
Погледнах и посещаемостта на Сион, те също не си пълнят 16 хилядния стадион, а градчето е около 26 000 население, но това не пречи да имат средна посещаемост от около 5000 зрители.
Относно Базаел не зная защо съм писал 5 докато имам предвид 4, за което се изивнявам. Базел е около 177 000, а Пловдив около 670 000.
У нас така или иначе публика по стадионите НЯМА, така че нека поне първенството да бъде по атрактивно, а това с увеличаване броя на отборите или настоящият безумен формат няма да се случи
След така стеклите се обстоятелства не може да се дава оценка на форматът.
Погледнах и посещаемостта на Сион, те също не си пълнят 16 хилядния стадион, а градчето е около 26 000 население, но това не пречи да имат средна посещаемост от около 5000 зрители.
Относно Базаел не зная защо съм писал 5 докато имам предвид 4, за което се изивнявам. Базел е около 177 000, а Пловдив около 670 000.
У нас така или иначе публика по стадионите НЯМА, така че нека поне първенството да бъде по атрактивно, а това с увеличаване броя на отборите или настоящият безумен формат няма да се случи
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Какви 700 хиляди в Пловдив, човек
Това в гугъла е населението на областта.
На Базел агломерацията е за 550 хиляди впрочем, а в Западна Европа населението в повечето градове се брои за цялата агломерация. Тоест е повече от Пловдив.
На Базел агломерацията е за 550 хиляди впрочем, а в Западна Европа населението в повечето градове се брои за цялата агломерация. Тоест е повече от Пловдив.
Отворих сайтът на НСИ, приемамаме там статистиката за вярна. Пише 505 158, което е пак много повече от Базел.
Както и да го въртим и сучем, ние тук у нас не може да догоним 10-15 процента от средната посещаемост в Швейцария, при положение, че и там стадионите не са пълни, нали така?
Както и да го въртим и сучем, ние тук у нас не може да догоним 10-15 процента от средната посещаемост в Швейцария, при положение, че и там стадионите не са пълни, нали така?
Dust написа:Много навътре ви го е наденал тоя пуст Разград, защото не ви излиза от устата.
Грам не си разбрал от това, което съм написал!Никой не иронизира града Разград, а Олигофрена и угодните му по-малки олигофренчета! Явно се чувстваш по някакъв начин засегнат, но това си е твоя работа.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Кво му обръщате внимание всички на тоя трол. Тръгнал да се заяжда с почти всички отбори в БГ. Сравнява стандартът на Швейцария с този на България. Аман от психично болни, на които им се дава поле за изява в интернет пространството.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]