Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Лятото ще цъфне половината отбор на Берое! Не го мислете идват Минчев и Василев и най вероятно някой от не толкова бозавите и ще бродираме. Не разбирам как се подписва договор за 6 мил на година и още договори и продажби и няма пари за заплати????
groti написа:Kotooshu написа:Са какво стана, Роби сам е пожелал.Но и това няма значение, важното е да се плюе, е така за спорта.
Да, да..знаем. Иска, та две не вижда. Като едно време Жоазиньо. Рева от кеф, че го пращат в Русия, направо. Сираков се е доказал в това отношение. Съмнявам се млад и перспективен играч да отиде в Щатите при положение че без проблем може да остане в Европа.. Освен ако това не е врътка да се върне в България в един отбор от Разград
Ок, щом знаете, така да бъде!
Странно е как не го изгониха Робърта или не го оставиха да си тръгне без пари, пък после да ни съди?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Трансфера на Робърта е в плюс за нас. Обосновавам се.. спаси ни момчето от срамна битка за оцеляване, кой знае какво друго в т.нар. Ед Бет Лигня трудно ще постигнем ( не смятам, че сме обречени в евентуалното боричкане за последната евроквота и прословутото 7мо място). Тия врели некипели, че Литекс, Локото и Морето са класи над нас ( точково - да, окей) на някой лаик. Парите са жизненоважни за покриване на текущи нужди.. някоя заплата, друго задължение.. отварям една скоба без да използвам препинателен знак ( какъвто уж не желаем да слагаме в името си, ама искаме и галактически отбор....) .. каква е гаранцията, че лятото щеше да дойде по-добра оферта за Робърта. А можеше да стане и без пари даси тръгне. Малко за размисъл на онези, плюещите Наско, що сме продали Робърта зад гърба му....
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Парите от Щрабаг са 3млн. на година и от Палмите 1млн.
Заплатите декември ги платиха до ноември вкл.
https://www.levski.com/wp-content/uploa ... H-FLOW.pdf
Сираков каза,че вчера е платена заплата тя трябва да е за декември.
Заплатите декември ги платиха до ноември вкл.
https://www.levski.com/wp-content/uploa ... H-FLOW.pdf
Сираков каза,че вчера е платена заплата тя трябва да е за декември.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Днес такова плюене не съм виждал и при царуването на тототонев, триото идиоти, шофера, черепа ... все парашутисти!
Оф, забравих онези мъкнеха звезди, мачкахме, титли, купи, пълна каса в клуба ,изходящи трансфери за милиони, абе рай
Оф, забравих онези мъкнеха звезди, мачкахме, титли, купи, пълна каса в клуба ,изходящи трансфери за милиони, абе рай
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:
Kotooshu написа:Са какво стана, Роби сам е пожелал.Но и това няма значение, важното е да се плюе, е така за спорта.
Е не ве, няма да е пожелал. За кво да стои в тва първенство, че и да не взима заплата? Явно няма да има европейски мачове, че да го видят някъде. Поне да иде да изкара пари от американците.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Одобрявам продажбата на Робърта,още повече ,че му е обещано.Направи няколко силни мача,но и колко слаби преди това?Няма незаменими,сега идва ред на Петковистите,да ги видим.
Парите ми се струват малко,ама такова ни е положението-наведено.Онези зад океана не пасат трева,знаят ни халът.Болен се е.е на легло,а здравият в тръните,а ние май сме и двете.
По-добре врабче в ръката,отколкото сокол в небето.До краят на сезона май сме осигурени,след това ще видим?
САМО ЛЕВСКИ!
Парите ми се струват малко,ама такова ни е положението-наведено.Онези зад океана не пасат трева,знаят ни халът.Болен се е.е на легло,а здравият в тръните,а ние май сме и двете.
По-добре врабче в ръката,отколкото сокол в небето.До краят на сезона май сме осигурени,след това ще видим?
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!
- Странджата
- Контакти:
Като чета какво пишат тука повечето, чак ми домилява да си пусна някой мач от последната година! Откъде тези сили бе, хора, да живеете и да преживявате с тези мисли? Наистина сме неунищожими! Ама аз не съм, добре, че скоро няма да продаваме никого, няма да губим финали и полуфинали, няма да се пънем за Европата, която рита за нас. Скоро ще свърши и този сезон и сегашните ще ги натирим - ще останат само сини сърца - такива като вашите, които нищо не може да ги сломи! И все пак - Левски да пребъде!
-
Serafim
- Контакти:
Трансфера бе ясно, че ще случи, даже странно, че не стана по-рано. Малко са парите, ама това е положението ни към момента... Ако бе играч на ЦСКА-София щеше да струва 3млн евро.
Андрей Аспарухов- При нормални условия (без угроза от фалит, участия в турнирите и без пандемия) и парите щяха да са повече".
САМО ЛЕВСКИ!