valkata_levski написа:Виждам те че не си затворил Wiki-то
Много искам да разбера смисъла на кръста...нали съм говедо и не ги знам тия работи.
Не съм го отварял, че да го затварям

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
valkata_levski написа:Виждам те че не си затворил Wiki-то
Много искам да разбера смисъла на кръста...нали съм говедо и не ги знам тия работи.
niki87 написа:POPCORN написа:кой си измисля бе.човека е копнал данни.това сигурно са някакви статистики там от БФС или незнам къде.добре, че не се смятат и мачовете на ЦСКА в Европа, че тогава щеше да е още повече.Друго си е 6000 на всички домакинства на Левски в Лига Европа
Къде ги видя тия 6000 зр. в ЛЕС Лацио 15 000 с Виляреал и Залцбург 10 000...
.............Друго си е да играеш с еврипейския шампион пред 15 000 души![]()
[offtopic][/offtopic]
PFC Litex написа:Най-тъпото нещо е да се води спор на тема посещаемост на мачове в България
Няма значение кои за есенния дял са най-много, не ви ли стряска факта 7 домакинства с 35 000 обща посещаемост.
Elland написа:Аве ей 3500 средно на мач,я се успокойте малко...те 350 не могат да съберат за 3500 ми говорят.Като има 2 мача един с Левски и един с ЦСКА и се събира посещаемост,колкото за останалите домакинства за полусезона.Тази статистика е толкова относителна,че не може да бъде...
bs1919 написа:PFC Litex написа:Най-тъпото нещо е да се води спор на тема посещаемост на мачове в България
Няма значение кои за есенния дял са най-много, не ви ли стряска факта 7 домакинства с 35 000 обща посещаемост.
Защо да ни стряска ? Има ли някаква продукция насреща, има ли база, стадиони, че да има публика ? Не нас трябва да стряска, а перачките на пари
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта