Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Без цензура!
Всичко цъфна и върза във футбола след Барбуков и във волейбола след Казийски 
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Red_Neck написа:NOMER14 написа:Бербата от 13 години има фондация, която е помогнала на стотици талантливи деца ( в това число и Григор Димитров)!
Бербата в много отношения дори не тича на една писта с героите от САЩ!
Бербата нито се появява пиян на мотика на официални срещи, нито е разкопал и окрал областен град, нито се е закачал като пиявица покрай някой схемаджия на едро, нито е бил стриган като магаре заради дребни далавери!
Футболните умения са едно, човешките качества и интелект са съвсем друго!
Да не говорим, че чисто футболно, само Ицо направи по-добра карира от него, а Ел Любо и Балъка с доста условности са на едно ниво
... и Бербатов е изкарал достатъчно от футбол за да му трябва служба на заплатка. Нито съм чул да е профукал всичко по кръчми, казина, коври и бело, нито се е хващал да прави бизнес с предизвестен край със съмнителни типове.
Едни други, като истински гьонсурати със зъби и нокти стискат кокала, а резултатът вече 15 години е налице.
Май си прав за някои неща. Да, фондацията на Бербо не е само спортна. Относно кариерите и парите съм на по-различно мнение. Парите се увеличиха в пъти този век, а достъпът до Англия сега е много по-облекчен. Живият живот прави хората пиявици, археолози, пиявици и магарета. Извън него всеки е неизцапан докато не нагази в тинята....
- анто маина
анто маина написа:Ей тва с равните гласове е най-тъпото.Да махнат аматьорските гласове или да измислят няква точкова система,като искаш да ти се ччува гласа ,качваш се в горна група!
Нямат полза да ги махат, както и политиците нямат полза да заглушат циганския вот чрез образователен ценз, примерно.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:анто маина написа:Ей тва с равните гласове е най-тъпото.Да махнат аматьорските гласове или да измислят няква точкова система,като искаш да ти се ччува гласа ,качваш се в горна група!
Нямат полза да ги махат, както и политиците нямат полза да заглушат циганския вот чрез образователен ценз, примерно.
Те управляващите си имат вас динамовците, та циганите вече не ги бъркат много! Нали сте милиони!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- modor
- Контакти:
анто маина написа::lol: Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване пред Sportal.bg. Босът на "белите" довери, че е възможно Борислав Михайлов да се завърне на футболната сцена.![]()
Наздраве
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- slash1912
- Контакти:
modor написа:анто маина написа::lol: Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересно изказване пред Sportal.bg. Босът на "белите" довери, че е възможно Борислав Михайлов да се завърне на футболната сцена.![]()
Наздраве
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
yagarr написа:realno написа:Kotooshu написа:bubka написа: Почвам да си мисля, че подуенци са прави, че вече това не е ЦСКА![]()
![]()
Добро Утро !
Отрезнява като излезе от люляковия транс, но като изпие оранжевото хапче и отново ще се върне в нереалния свят и ще продължи да пише глупости, в които не вярва.
"Само" 16 точки пред гранда от Подуене това ли не е ЦСКА ?
Не, Литекс е!
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
NOMER14 написа:Red_Neck написа:NOMER14 написа:Бербата от 13 години има фондация, която е помогнала на стотици талантливи деца ( в това число и Григор Димитров)!
Бербата в много отношения дори не тича на една писта с героите от САЩ!
Бербата нито се появява пиян на мотика на официални срещи, нито е разкопал и окрал областен град, нито се е закачал като пиявица покрай някой схемаджия на едро, нито е бил стриган като магаре заради дребни далавери!
Футболните умения са едно, човешките качества и интелект са съвсем друго!
Да не говорим, че чисто футболно, само Ицо направи по-добра карира от него, а Ел Любо и Балъка с доста условности са на едно ниво
... и Бербатов е изкарал достатъчно от футбол за да му трябва служба на заплатка. Нито съм чул да е профукал всичко по кръчми, казина, коври и бело, нито се е хващал да прави бизнес с предизвестен край със съмнителни типове.
Едни други, като истински гьонсурати със зъби и нокти стискат кокала, а резултатът вече 15 години е налице.
Май си прав за някои неща. Да, фондацията на Бербо не е само спортна. Относно кариерите и парите съм на по-различно мнение. Парите се увеличиха в пъти този век, а достъпът до Англия сега е много по-облекчен. Живият живот прави хората пиявици, археолози, пиявици и магарета. Извън него всеки е неизцапан докато не нагази в тинята....
Бербатов прекара много години извън България и се е откъснал доста от балканския манталитет. От друга страна от беглото ми познанство с него оставам с впечатление, че е принципен пич и обича нещата да му се получават по правилния начин. Така или иначе поне според мен е по-добър вариант от пенсиите дет направиха толкова поразии. Макар, че в настоящия политически формат на БФС една птичка пролет трудно ще направи.