Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Е тя засадата на Занев е 100% и в реално време си видя.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Преди 3 сезона мисля свириха същата дузпа за ЦСКА-София срещу Левски в края на мача!
Това са т.н. спечелени дузпи!
miro_rz написа:Преди 3 сезона мисля свириха същата дузпа за ЦСКА-София срещу Левски в края на мача!
Това са т.нар. симулации, които ако има ВАР би следвало да се отменя и да се даде жълт картон на състезателя.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
miro_rz написа:Преди 3 сезона мисля свириха същата дузпа за ЦСКА-София срещу Левски в края на мача!
Да, но тогава феновете на ЦСКА-София ни убеждаваха, че е дузпа.
1914.1902 написа:miro_rz написа:Преди 3 сезона мисля свириха същата дузпа за ЦСКА-София срещу Левски в края на мача!
Не Берое е по-чиста от тяхната тогава!
miro_rz написа:1914.1902 написа:miro_rz написа:Преди 3 сезона мисля свириха същата дузпа за ЦСКА-София срещу Левски в края на мача!
Не Берое е по-чиста от тяхната тогава!
Другият път да си сложат Акрапа за съдия, а Стоилов да ръководи ВАР-а.
Ozzimozzi написа:Каква е тая избушена уредба, която така грозно вие от Виваком арена?
Ние уретба имаме, а вие какво имате на "Кочин-парк"???

Кенефи нямате, седалки нямате...свинарник
Къде е новият стадион? Къде е грандиозното откриване на 15/03/2021? Къде е високият човек?

ugly bug написа:Ozzimozzi написа:Каква е тая избушена уредба, която така грозно вие от Виваком арена?
Уредба ли е това..!?
Аз останах с впечатление че някой е забравил да затвори вратата на обора и добитъка вилнее на воля..
Думкаме прасюги

Ozzimozzi написа:Bernaleo написа:''Бербатов се кандидатира за президент на БФС'' https://sportal.bg/news-2021032107373316704
Ако се търси някаква промяна - това е алтернативата. Да видим кой ще го подкрепи?
Би трябвало всички, които не са доволни от тая кочина наречена БФС.
Няма да го подкрепят със сигурност:
Дебел Венци, Домуса, Стойнето и групата около него, отборчетата на ГЕРБ тип Монтана, Хебър и тн.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Миналата седмица бях писал за подобно нещо на мача между Арда и Морето - на оградата имаше няколко креслива фена.
Сега съм много доволен, че уредбата бе толкова силна, че заглушаваше жалкия коментар на диемаджийчето. Най-после нормално изгледан мач. Нали и затова плащам.
Сега съм много доволен, че уредбата бе толкова силна, че заглушаваше жалкия коментар на диемаджийчето. Най-после нормално изгледан мач. Нали и затова плащам.