delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:realno написа:yagarr написа:realno написа:Припознатия отбор пак се изложи. Скъпите бежанци и сръбския Хубчев се излагат. Дребния избяга и къщичката ви се разклати.
П о с е р ко, къде сме ние и вие в класирането ?
Леко с епитетите припок. Нещо ми се струваш нервен. Но не беше нервен като си убихте клуба и се врекохте във вярност на Литекс.![]()
Класирането си гледай ти. Не ние декларирахме мераци за титли и купи, а вие.
Пълен п****** си ,прав е човекът. След загуба на Подуене се криеш кат посран.![]()
Що не се самобанеш, че да ти свършат мъките.
Никога не съм се крил и няма за какво да се крия, защото си познавам стоката. Винаги съм твърдял, че по - добре да отпаднем за купата, че да не се раздвояваме, а да се концентрираме върху първенството. Но нали си заблуден припок, няма от къде да го знаеш.
По ми е дерт за вас с тоя сръбски беглец и скъпо платени бежанци. Амбиции за титли и купи, а накрая златно 2 или 3 място. Дръжте си колибката, че може и да не издържи. Знаеш защо.....
Идеята ми е ,че след загуба на тва, дет подкрепяш, те няма никъв в любимата ти тема тук
Криеш се като п.о.с.е.р.к.о.
Явно много ти липсват писаниците ми, че щом като отсъствам някой ден го приемаш трагично. Спокойно, тук съм и никъде няма да ходя. Стигат ти тревогите покрай ловешкото ЦСКА.