Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2021 13:20

ogrizko написа:
TristaNNN написа:
ogrizko написа:Не мисля, че ви е виновен треньора. Според мен просто решихте да градите отбор с прекалено много чупливи играчи. Братята Цоневи са сред най-често контузващите се, Симеон Славчев след Литекс е контузия след контузия. Божинов и той горе-долу, въпреки че сега като не играе май не се контузва толкова . Никито Михайлов пък прекалено много си вярва и не му пука, че е станал 100кг. Значи или трябваше да почнете от аматьорските нива на чисто, или ще се наложи да си преболедувате това дето се случва. С тия играчи нищо няма да постигнете в момента. Просто щото ако не ви броим половината отбор контузени, то общо взето не остават кой знае какви играчи. Няма пари за някакви класни. От българските пък сте решили да залагате само на левскари. Най-доброто щеше да бъде да продадете Робърта и да вземете над 2 млн. лева за него и каквото стане, чак да изпаднете не ми се вярва или догодина ще направят 16 отбора всеки срещу всеки, няма да оставят да изпаднете споко.
Смешното е, че феновете сте тотално сбъркани с тая мисъл за титли и купи. Не схващате, че сте болни в момента ...финансово ...и докато не се излекувате и стабилизирате е нормално да сте в такъв период. Ама проблема ви е, че вие не сте фенове на Левски, а фенове на титлите и купите и това е най-важното :P готови сте да съсипете клуба, ръководители, треньори ...само и само да ви доставят така желаните титли и купи, че да се почувствате значими :idea:
Сигурно ще ми затриете мнението както не веднъж е ставало в тоя форум ...ама ако все пак не го направите, ще дам един съвет - подкрепяйте си отбора докато не се стабилизира финансово и така. Като се изчистят задълженията и има повече пари за заплати - тогава търсете резултати.
И като гледам как си подкрепяте младите играчи ....уеуе мауе... първо за един млад играч е труден прехода от младежи към мъже ...второ, специално вашите са натоварени отгоре с глупостите за "титли" "купи" "шампионски лиги" (наблягам на думата "лиги") ...както и с кофти резултатите на отбора и свръхголемите очаквания.... та, предполагам на тия играчи им трябва повече време и доверие, но понеже сте хипер зле изобщо не разбирате как сами саботирате развитието на играчите си и бъдещето на отбора.
И все пак успех на Левски, защото избрахте трудния път за финансово възстановяване и защото без Левски ще е по-скучно в А група и ще има един дразнител по-малко :oops:

Oф, да бе, как не се сетихме по-рано, добре че си ти да ни отвориш очите с мъдрите си съвети. Привържениците сме виновни за състоянието на отбора, щото видиш ли, имаме очаквания за титли и не си подкрепяме младите играчи. :o
Освен, че покрай дарителските кампании направихме нещо безпрецедентно, което е немислимо за всеки друг отбор у нас, ние, привържениците на Левски, сме причината този футболен клуб да съществува в момента. Ние, приятелю! Би било добре да поразсъждаваш над фактите преди да пишеш такива "съвети", които освен всичко друго, са лишени и от логика.

Добре, нещата са лишени от логика казваш .....тогава ще ти разкажа една приказка, за да е по-интересно и там поне да не очакваме логика понеже нещата в приказките са измислени :lol:
Имало едно детенце, казвало се Васил и родителите му били бедни - баща му Наско за съжаление можел да му дава само 50 стотинки за храна и се налагало детето да се храни само с най-вредните храни ако искало изобщо да сложи нещо в устата си. Нямало пари за здравословни храни - ябълки, бадеми и т.н., просто тия храни били твърде скъпи. Поради тая причина Васко често се разболявал и бил доста болнав и всички около него му се подигравали. Постоянно "лекарите" му говорели - Васко вземи се в ръце! Бъди здрав! Не давай на другите деца да те преборват! .....обаче в същото време "лекарите" не му давали повече пари да може да си вземе по-качествена храна, да може да си вземе лекарства някакви, които да му вдигнат имунитета и да го излекуват. Те си мислели, че много му помагат като му дават разни съвети, но на Васко и баща му Наско им било ясно, че докато не се намери някаква работа, която да носи на семейството по-голяма заплата, нещата няма да се оправят. И тия "лекари" още повече утежнявали положението с мрънкането и препирането, защото на семейството и без това не било никак леко. Имало обаче вариант бащата Наско да се откаже от детето си и да го прати в някакво приемно семейство, с по-големи и по-добри възможности. Там то щяло да получава повече пари, да бъде по-здраво и да получава по-добри оценки и резултати в училище, да преборва повече другите деца като се сборят и така. Но пък щяло тогава детето да загуби семейните си основи и да бъде един вид като сираче и да се наложи новите родители да го припознават като свое и то да припознае тях като свои.... щяло да загуби един вид миналото си. Бащата Наско просто не искал това да се случи и се надявал сам да се справи с многото проблеми на главата му, но имал да покрива много кредити и плащания и каквито и пари да заработел, почти било невъзможно да отдели повече от тия 50 стотинки. Но "лекарите" продължавали да дават съвети и да "оправят" нещата като за съжаление само философствали наоколо, но не предлагали на семейството повече доходи, че да се покрият тия задължения от миналото и да може малко да се оправи финансовото положение в семейството. На някои даже и почнали дори да напират детето да бъде пратено в приемно семейство, защото уж било по-добре за него и щяло веднага да укрепне и да постига по-добри резултати. И така времето течало и понеже всеки давал съвети вместо реално да помага, кризата се увеличавала и накрая........... всъщност тук автора на приказката оставя всеки читател сам да продължи приказката както на него му допада да свърши :oops:

Някоя приказка за еклери и полиграфи няма ли да разкажеш?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 мар 2021 20:15

damyanov1963 написа:Някоя приказка за еклери и полиграфи няма ли да разкажеш?

Не.
Обаче щом не обичаш приказки, може би обичаш филми?
Ако искаш гледай тоя - Платформата (2019) и си вади сам изводите..
https://filmisub.com/filmi/50657-the-platform-platformata-2019.html
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2021 20:34

ogrizko написа:

Не.

Напротив, обичам приказки. Любимите са ми на Николай Райнов, ако направят филми по тях, трябва да слагат кръгчета не с 12, а поне със 16, не знам защо се водят детски. Иначе филми гледам само стари български и съветските комедии.
Айде сега изкарайте ме комунист, болшевик, от ДС и квото измислите още ;)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 мар 2021 20:36

Локо Пд са пример, че без много пари може да се направи добър отбор... Да, вероятно няма да е шампионски отбор, но пак е добре. Особено като за нашето положение. Важното е да има хора, които разбират от футбол и набито око за играчи.
Ние с много пари нищо не направихме. При Божков и Русев имахме бюджети по 17-25 млн. и повече от трето място не видяхме. Което е доказателство, че само с много пари не става, когато не се работи правилно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 мар 2021 20:49

damyanov1963 написа:
ogrizko написа:

Не.

Напротив, обичам приказки. Любимите са ми на Николай Райнов, ако направят филми по тях, трябва да слагат кръгчета не с 12, а поне със 16, не знам защо се водят детски. Иначе филми гледам само стари български и съветските комедии.

Хмммммм, и на мен една от любимите ми книги е на Райнов ....само дето на Богомил :lol: "Магичен фенер" се казва.... и в случая май на нещо магично се надявате да станат нещата както ви се иска ама..... явно няма много магия останала в момента в клуба :oops:
Иначе няма да ти лепя етикети, няма да ти казвам и какво да гледаш принципно щом нещо ти допада. Просто "Платформата" е по темата с разпределението на благата ..а пък и може да ти е интересно все пак :mrgreen: тъкмо ще прецениш вие на кое ниво на платформата се намирате....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2021 20:51

ogrizko написа:
damyanov1963 написа:
ogrizko написа:

Не.

Хмммммм, и на мен една от любимите ми книги е на Райнов ....само дето на Богомил :lol: "Магичен фенер" се казва.... и в случая май на нещо магично се надявате да станат нещата както ви се иска ама..... явно няма много магия останала в момента в клуба :oops:
Иначе няма да ти лепя етикети, няма да ти казвам и какво да гледаш принципно щом нещо ти допада. Просто "Платформата" е по темата с разпределението на благата ..а пък и може да ти е интересно все пак :mrgreen: тъкмо ще прецениш вие на кое ниво на платформата се намирате....

Ние се борим за оставане в групата, а вие?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 мар 2021 20:56

damyanov1963 написа:Ние се борим за оставане в групата, а вие?

Ние сме на най-удобното място ...по средата и дори се чудим дали е по-добре нагоре или надолу :lol: :lol: и двете си имат своите привилегии.... но така или иначе момента е такъв. Следващата година може да сме на различни места, вие нагоре, ние надолу ...кой знае. Ако вярвате, че ще изпаднете по-добре да се радвате на момента, че сте още в А група... но аз не вярвам на тая част с изпадането, ако трябва 16 отбора ще се играе догодина и ще се смени схемата и така. Без Левски футбол в А група, Висша лига или каквото е там няма как да има :idea: освен ако не фалирате де...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 мар 2021 21:38

ogrizko написа:
damyanov1963 написа:Ние се борим за оставане в групата, а вие?

Ние сме на най-удобното място ...по средата и дори се чудим дали е по-добре нагоре или надолу :lol: :lol: и двете си имат своите привилегии.... но така или иначе момента е такъв. Следващата година може да сме на различни места, вие нагоре, ние надолу ...кой знае. Ако вярвате, че ще изпаднете по-добре да се радвате на момента, че сте още в А група... но аз не вярвам на тая част с изпадането, ако трябва 16 отбора ще се играе догодина и ще се смени схемата и така. Без Левски футбол в А група, Висша лига или каквото е там няма как да има :idea: освен ако не фалирате де...

Виж сега, как да ти го обясня точно не знам, но сегашното положение на Левски е нещо, като каляване на нервите за нас. Както се казва, всеки може да падне, но не всеки може да се изправи. Ние продължаваме да падаме, значи още не сме стигнали дъното. Като го стигнем, ще видим за какво са ни останали сили, дали да се оттласнем от него нагоре, или да го задълбаем надолу и него. Но ако там ще трябва да умираме и да ни сменят с някой друг взел нашето име, за да ни извади, по-добре да си останем там.
Така поне мисля аз.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 мар 2021 23:17

metodito написа:Е, сега (след думите на Стоянов) някой от тези, които ме ругаеха за първия период на Стоянович и какво се е случило, ще има ли лице да се извини?

И кво точно е казал Стоянович?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 мар 2021 09:06

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”