Посещаемост на А група през 2009 година
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Посещаемост на А група през 2009 година
Между другото, съвсем между другото, предстоят мачове с Животинчетата, така че оттам може да очакваме минимум 20 000 общо публика, до 22-23 000 

Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите 

niki87 написа:POPCORN написа:кой си измисля бе.човека е копнал данни.това сигурно са някакви статистики там от БФС или незнам къде.добре, че не се смятат и мачовете на ЦСКА в Европа, че тогава щеше да е още повече.Друго си е 6000 на всички домакинства на Левски в Лига Европа
Къде ги видя тия 6000 зр. в ЛЕС Лацио 15 000 с Виляреал и Залцбург 10 000...
.............Друго си е да играеш с еврипейския шампион пред 15 000 души![]()
[offtopic][/offtopic]
Недей се изхвърля толкова надалеч де ! 15 000 с Лацио

Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите 

Не виждам къде е изненадата че сме втори по посещаемост..Не сме играли мачовете с ЦСКА,Левски,Локо Пд,за купата имахме 2 гостувания,можехме спокойно да сме първи.
Тази статистика е толкова вярна,колкото аз съм машинист 

bs1919 написа:niki87 написа:POPCORN написа:кой си измисля бе.човека е копнал данни.това сигурно са някакви статистики там от БФС или незнам къде.добре, че не се смятат и мачовете на ЦСКА в Европа, че тогава щеше да е още повече.Друго си е 6000 на всички домакинства на Левски в Лига Европа
Къде ги видя тия 6000 зр. в ЛЕС Лацио 15 000 с Виляреал и Залцбург 10 000...
.............Друго си е да играеш с еврипейския шампион пред 15 000 души![]()
[offtopic][/offtopic]
Недей се изхвърля толкова надалеч де ! 15 000 с Лацио
Е кво се изхвърлям,на мача с Лацио стадиона беше наполовина пЪлен,а Герена ако не знаеш сЪбира близо 30 000зр.

Ами доста слабо ме интересува 

bs1919 написа:Между другото, съвсем между другото, предстоят мачове с Животинчетата, така че оттам може да очакваме минимум 20 000 общо публика, до 22-23 000
Айде ако обичаш малко смекчи тона.Като си я сложил тая свастика за аватар за къв се мислиш?Май и вашият прякор е животински.............На вас ли ви викаха цаците????
ЕМИЛ написа:bs1919 написа:Между другото, съвсем между другото, предстоят мачове с Животинчетата, така че оттам може да очакваме минимум 20 000 общо публика, до 22-23 000
Айде ако обичаш малко смекчи тона.Като си я сложил тая свастика за аватар за къв се мислиш?Май и вашият прякор е животински.............На вас ли ви викаха цаците????
Свастика не съм слагал на аватара .. Виж колко симпатично е Животинчетата, не ти ли харесва, ЕМИЛ ??

Животинчета е готино.Цацките също са животинчета.А това на аватара ти ако не е свастика какво е?Айде светни ме?
ЕМИЛ написа:Животинчета е готино.Цацките също са животинчета.А това на аватара ти ако не е свастика какво е?Айде светни ме?
Някакво ЧУДО наречено Келтски кръст, вероятно ! Иначе ти какво общо имаш със сектор Б ?