Голове на Бербатов за национлния отбор по футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

vonabrav
Контакти:

Re: Голове на Бербатов за национлния отбор по футбол

Мнениеот vonabrav » 09 фев 2010 18:00

Едно време Бербатов докато играеше в Леверкузен вкарваше във важните мачове. Според мене се дължи на това , че той тогава не беше още толкова известен или поне не го смятаха за много добър. След като отиде в Тотнъм и започна да играе в много силно първенство и хората да го забелязват от там нататък започнаха да го пазят изкъсо. Проблема му е че не е с голямо самочувствие, преди като нямаше голямо очакване към него и играеше по освободено. Дано да му потръгне играта, че и в МЮ нещо не му върви. Успех, защото ни е единствения нападател сносен.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 09 фев 2010 18:08

Успех, защото ни е единствения нападател сносен.

Аз поне мисля,че това изречение донякъде изчерпва темата така и никой не написа по-добър вариант.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 фев 2010 19:24

В голяма част от тези срещи, в които е отбелязал пропуска минимум поне още толкова чисти положения. До тук с това, че бил отбелязъл за 1:1 срещу Исландия и 2:0 срещу Малта.

Срещу Кипър много повече ми хареса да гледам Рангелов, Попов и Макриев, които поне има за какво да се доказват.

В Байерн Леверкузен вкравал бил - дрънци. Какви пропуски правеше и там не е истина. Спомням си една среща срещу Шалке 04, когато загубиха с 7:4 можеше да отбележи поне още два гола обаче краката и главата му попречиха както и в много други срещи, но тази ми се е запаметила в съзнанието. Можеше и да отбележи и на Реал М на финала на Шампионската лига, но и там се оака.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 09 фев 2010 19:33

И как Бербатов да вкара на силни отбори след като НЕ играем със силни отбори ? Изключение правят 2 мача за 2 години.
Бербатов играе в най-добрия отбор в света и има сериозен шанс да влезе в топ 5 на играчите вкарали най-много голове за страните си, приемете го и спрете да се чешете за ташаците.
Победа и срещу Исландия, Естония и тия темподобните нямаше да видим, ако не беше той, щото сме на тяхното или под тяхното ниво + 2 добри играчи в тоя смешен отбор.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 09 фев 2010 19:47

определено някои изпростяват в опитите си да омаловажат постигнатото от най-добрия ни футболист през последните десетина години!
статистиката, която е изнесена тука, само потвърждава факта, че Бербо си върши добре работата като нападател на националния отбор! и ако всички останали си вършеха добре работата, то щяхме да имаме и така нужните победи срещу по-силни отбори!
така, че е много радващо, да видиш как на фона на затъващия ни клубен и национален футбол, Бербатов успя да вдигне голмайсторската летва! нещо, което не се знае кой и кога ще може да задмине, ако ще и 100 контроли с Индонезия да изиграе!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 фев 2010 19:48

Lord of memory написа:И как Бербатов да вкара на силни отбори след като НЕ играем със силни отбори ? Изключение правят 2 мача за 2 години.
Бербатов играе в най-добрия отбор в света и има сериозен шанс да влезе в топ 5 на играчите вкарали най-много голове за страните си, приемете го и спрете да се чешете за ташаците.
Победа и срещу Исландия, Естония и тия темподобните нямаше да видим, ако не беше той, щото сме на тяхното или под тяхното ниво + 2 добри играчи в тоя смешен отбор.

Все си мисля,че Барселона спечели 6 купи за един сезон и наказа Манчо на финала,но щом казваш,че отборът на Бербатов е най-добър-ок,вярвай си.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 фев 2010 19:56

Lord of memory написа:И как Бербатов да вкара на силни отбори след като НЕ играем със силни отбори ? Изключение правят 2 мача за 2 години.

Можеше да вкара в три срещи срещу Швеция, но не успя нали? Не вкара и на Италия в три мача Тези голове срещу Естония, Андора, Малта, Люксембург, Исландия и играч от А група щеше да им ги набута. Кой те излъга, че играе в най-силния отбор в света?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 09 фев 2010 19:59

venom написа:
ЕМИЛ написа:Защо намесвате Гонзо не ми е ясно?Факт е ,че Бербо не бележи на силните.Колкото и да ви е неприятно и да ви боли.Фактите са си факти.

Съгласен съм, че Гонзо вкара няколко гола на ЦСКА, но като махнем това и той не бележи на силните.

А като примем тезата на говедата , че ЦСКА е СЛАБ отбор - значи Гонзо не вкарва на силни отбори :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 фев 2010 20:03

pomiqrat написа:В голяма част от тези срещи, в които е отбелязал пропуска минимум поне още толкова чисти положения. До тук с това, че бил отбелязъл за 1:1 срещу Исландия и 2:0 срещу Малта.

Срещу Кипър много повече ми хареса да гледам Рангелов, Попов и Макриев, които поне има за какво да се доказват.

В Байерн Леверкузен вкравал бил - дрънци. Какви пропуски правеше и там не е истина. Спомням си една среща срещу Шалке 04, когато загубиха с 7:4 можеше да отбележи поне още два гола обаче краката и главата му попречиха както и в много други срещи, но тази ми се е запаметила в съзнанието. Можеше и да отбележи и на Реал М на финала на Шампионската лига, но и там се оака.

Ти ако беше,щеше да бележиш нали? :lol: Кажи един поне,който може да е като него и да бележи толкова голове.Както казаха тук,без неговите голове,отдавна щяхме да сме в пета урна.
Само Черно море.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 09 фев 2010 20:06

acmilan написа:
ZARAA написа:Днес Мъри на пресконференцията каза нещо много интересно,на въпрос дали ще разчита на Бербатов при положение че не вкарва на големите отбори,той отговори,цитирам по памет,то останалите се скъсаха да вкарват..Та,мисълта ми е че е крайно време да загърбите клубните пристрастия,поне за малко и да спрете да сипете помия по Митко,същото се отнася и за Мъри,нека първо да мине някой друг мач и тогава да ги съдим.

То е ясно,че от тях двамата ще зависи най-много класирането,затова нека ги подкрепим.А и,колега,може и нашия Иво да е част от националния,не се знае :)

А дано да е там Иво,двамата с Тунчев,ако е здрав или с Милиев ги виждам като една оптимална двойка централни защитници поне за момента.

Върни се в “Национален отбор”