Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Май са за декември,януари и февруари! Незнам защо не се започне някаква кампания за набиране на пари 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- modor
- Контакти:
Аз това за парите ви го бях писал още януари. За съжаление никак не са добре нещата.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Какви кампании за набиране на пари, какви пет лева? За заплати на топкоритачите ли? Кой мислите, че ще си бръкне в джоба, за да храни разни Барита и Рераси?
Айде стига вече са ни тръскали, достатъчно давахме досега. И не е проблем, че насреща не получавахме нищо в замяна, то не сме го и искали, за Левски го правим. Не ревем и за тенекета, групи и медали, както един празнодумец опита да прави психоанализи на сините привърженици по-назад в темата. Проблемът е отношението, което футболистите и ръководителите показват към нас с действията и бездействията си. Така не става, така не се прави! 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Явно парите за Паулиньо са разделени между него и мениджърите му. Дължаха им доста пари.
- LoveAndPeace
- Контакти:
mikata написа:Май са за декември,януари и февруари! Незнам защо не се започне някаква кампания за набиране на пари
Авансовото плащане на екипа за следващия сезон е тази кампания , макар и скрита.
Любопитно ще е да изкарат заявените бройки. Въпреки че е повече от ясно , като се погледне само развитието в застой на членските карти.
- metodito
- Контакти:
Нямам коментар за мача - без думи съм. Но имам забележка към една дискусия от последните страници... За това как "не искахте Хубчев, на ви чичо Гошо. Дай да го махаме, ей ви го Слави. Какво последно???". Нещо в този дух. Хубчев, Тодоров, Славиша, Симов и всички онези - знаете ги - Жадното, гладното, Топчо-мопчо, Букарев... Добавяш към тях ротиращите се посредственици на терена и момента, в който Райнов е капитан на "Левски". Добавяш към получената смес неуспелия журналист-психолог, човек и аз вече не знам на кого, Наско, Арсов и тъ нъ - Е, КАКВО ДА СЕ ПОЛУЧИ?
Конкретно за Слави - поредният човек, дошъл в "Левски", на когото съм дал пълно доверие и ме е разочаровал безпределно. И при първия му престой и сега се вижда крещяща тактическа некадърност. Мач, два, може да спечелиш с балканско навиване и пърчене, ама дотам. Тактически неможач е Слави.
Марто Райнов. Това беше поредния мач, преди който изтъкнах как може да е "тактически и технически тотал щета, но има сърце и топки". И той пак се издъни. Конкретно тук не знам дали да го виня. Той като халф - на титулярната си позиция - не се справя, камо ли бек. Но и двата гола паднаха от тактическа некадърност.
Рибата обаче. Господин Наско, делегата-журналист-психолог-истинословеца - двамата са най-виновни. Като вторият е все едно Райнов само че не на терена, а в офиса. И подобно на Марто, чак се чудя дали да го обвинявам, че е некадърник. Той не е попаднал в "Левски" по собствено желание и стои въпреки желанието си. Като Марто. Като всичко в България. Търси се място за човека, а не човек за мястото. Айде да печели Тиквата пореден мандат, да идва поредния бащица и така до безкрай.
Конкретно за Слави - поредният човек, дошъл в "Левски", на когото съм дал пълно доверие и ме е разочаровал безпределно. И при първия му престой и сега се вижда крещяща тактическа некадърност. Мач, два, може да спечелиш с балканско навиване и пърчене, ама дотам. Тактически неможач е Слави.
Марто Райнов. Това беше поредния мач, преди който изтъкнах как може да е "тактически и технически тотал щета, но има сърце и топки". И той пак се издъни. Конкретно тук не знам дали да го виня. Той като халф - на титулярната си позиция - не се справя, камо ли бек. Но и двата гола паднаха от тактическа некадърност.
Рибата обаче. Господин Наско, делегата-журналист-психолог-истинословеца - двамата са най-виновни. Като вторият е все едно Райнов само че не на терена, а в офиса. И подобно на Марто, чак се чудя дали да го обвинявам, че е некадърник. Той не е попаднал в "Левски" по собствено желание и стои въпреки желанието си. Като Марто. Като всичко в България. Търси се място за човека, а не човек за мястото. Айде да печели Тиквата пореден мандат, да идва поредния бащица и така до безкрай.
-
Blue_Blood84
Кой каквото и да говори винаги става въпрос за пари, както са казали. Те ни лъжат, че ни плащат, ние ги лъжем, че работим. Напълно разбирам играчите, не че го правят напук или като бойкот, просто с такива забавяния едва ли някой ще има настроение да играе и тренира здраво, чудя се и Славиша как дойде и как издържа да седи. Няма да се оправи клуба докато всичко не се изчисти от към важните дългове и няма спокойствие в главите на играчите и целия клуб. Нека всичко да е подредено и спокойно сигурен съм, че същите играчи ще показват играта от мача с числото първия полусезон във всеки мач. Това кой е юноша на клуба, пил е левскарско мляко, закърмен от малък като левскар са сладки приказки от хубави минали времена през 60-те 70-те и 80-те когато не всичко е било пари, но сега времената са други, без пари нищо не става. Това ще яде клуба отвътре още много време.
Желю Станков е писал,че част от заплатата на Славиша е плаща бай Спас
Струва си да се запитаме обаче кой докара Славиша Стоянович и изобщо кой кара влака в Левски. Това, че част от заплатата на треньора, се плаща от Спас Русев, дори не е обществена тайна. Знае го всяко хлапе. Обаче тук трябва леко да погледнем встрани от веригата. През зимата Левски съвсем официално искаше да привлече Габриел Обертан. За същият футболист, преди няколко години страничният наблюдател Наско Сираков каза, че такъв пешеходец не би допуснал до съблекалнята. А сега Наско Сираков, вече като собственик, тоест и финансово и спортно отговерен за Левски, иска да го вкара в съблекалнята. Но тук трябва да отбележим, че заплатата на пешеходеца Обертан бе гарантирана пак от Спас Русев. Междувременно същият Спас Русев издейства „опрощаването“ на дълг от 3 милиона лева на Левски към Виваком. При поднасянето на така захаросаната новина се оказа, че клуба подписва нов договор за 3 години с телекомуникационната компания, според който стадион „Георги Аспарухов“ ще има прибавка в името си. Тоест, Виваком си плаща за рекламата. Извинете, но къде тук е опрощаването?! Жив и здрав да е Спас Русев.
И пак сме надолу по веригата. Тази зима на проби в Левски дойде Луи Нганиони. Бившият футболист на сините бе хранен и поен на лагера в Хърватска, после в София, игра в контроли, тестовете му се удължаваха още и още, последната дума се бавеше и изведнъж – сделка. Само, че не с Левски, а с Царско село. Незначителна подробност е, че Нганиони беше на „Герена“ първия път по времето на Спас Русев, там имаше едни колаборации с едни агенти, едни пакетни преподписвания, едни неустойки покрай Мариани, после Паулиньо и така нататък. Тоест, досещаме се, че сега Нганиони тренираше толкова дълго с Левски и за да не разсърдим Спас Русев, го препоръчахме и закарахме с такси до околовръстното. Нека само мир да има на Земята и Левски да е добре. А Царско село дано да са си го харесали този ляв бек по спортни причини, а не защото шефовете на двата клуба си бяха омешали капите финансово. Скромна фирма, малка лихва и т.н.
1914.1902 написа:Като няма заплати защо се взимат нови футболисти?
За да се попълни групата. Диван без пълнеж няма.
Като минат изборите ще разберете окончателно в коя посока тръгва кораба.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- nikiobicata
- Контакти:
Организацията при нас в момента е като при аматьорски отбор... Никой вече не ни брои за живи! Преди години, като идваха на Герена се радваха като загубят само с 2-3 гола... Проблема при нас не са само парите, ние не градим нещо, работим на парче година за година. Ганчев прави същото и с ЦСКА, затова и те няма как да стигнат Лудогорец. Като гледам организацията в Лудогорец и после погледна при нас, направо ми се плаче