Хахахаха то се оказа, че само две титли има в музея и само една купа на Съветската армия.
Нищо друго - нито оригинал, нито реплики.
Бахти срама.....Иначе агитират да се посещава музея, вкл. и тук. И за какво по дяволите да се ходи в музея ? Да гледаш снимки и екипи ли ?
Това е едно от най-позорните неща, които може да направи един клуб! Кой друг клуб(нормален) не може да покаже на феновете си спечелените купи и титли ?

Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Четох, че преди време музеят ви е бил превърнат във фитнес зала, а трофеите разпродадени, което най-малкото е обидно към онези, които са ги спечелили.  

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
						- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Eminem написа:Хахахаха то се оказа, че само две титли има в музея и само една купа на Съветската армия.
Нищо друго - нито оригинал, нито реплики.
Бахти срама.....Иначе агитират да се посещава музея, вкл. и тук. И за какво по дяволите да се ходи в музея ? Да гледаш снимки и екипи ли ?
Това е едно от най-позорните неща, които може да направи един клуб! Кой друг клуб(нормален) не може да покаже на феновете си спечелените купи и титли ?
Да се говори и да се намерят липсващите трофеи, говоря от много време. Това е много важно за клуба като цяло.
Иначе музея наистина е много хубав.
Ето част от купите в музея

ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Ozzimozzi написа:Четох, че преди време музеят ви е бил превърнат във фитнес зала, а трофеите разпродадени, което най-малкото е обидно към онези, които са ги спечелили.
Това си е чиста гавра с играчите, които са ги спечелили! Гавра с футбола, гавра с феновете, гавра със самия клуб и историята му!
Да ги продадеш сякаш са краставици и домати...нямам думи.
Иначе музея наистина е много хубав.
Все ми е тая, след като ги няма купите и титлите.
Има доста трофеи, преиначаваш нещата  

Последна промяна от Fbf на 12 мар 2021 21:48, променено общо 1 път.

ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Третостепенни. Чудно, че не са ги продали.
Добре, отиди и снимай титлите и купите, а после пусни тук снимките. Имам предвид шампионските титли и купите на страната.

преиначаваш нещата
Добре, отиди и снимай титлите и купите, а после пусни тук снимките. Имам предвид шампионските титли и купите на страната.
Аз в музея съм ходил, а ти отиде ли!??!??  
Иначе съм абсолютно съгласен с теб. Това да се разпродават и раздават трофеите е пълна подигравка и кощунство към клуба. Абсолютно предтъпление.
Апелирам да направим каквото трябва, за да се намерят. Може да направим инициатива във форума?!??????
Добре, а доколкото знам трофеят от купата на съветската армия се е връщал във федерацията след награждаването през по-голямата част от съществуването и. Демек през по-големия период носителят на КС реално не е получавал трофея за себе си. През 1976 госина обаче са ни дали купата завинаги.
Същото е и с купа Улпия Сердика, която е останала за нас след катоця печелим няколко пъти.
Как стоят обаче нещата с титлата? Връщал ли се е трофеят? Нека по-възрастните фенове да споделят ако знаят?!?!???

Иначе съм абсолютно съгласен с теб. Това да се разпродават и раздават трофеите е пълна подигравка и кощунство към клуба. Абсолютно предтъпление.
Апелирам да направим каквото трябва, за да се намерят. Може да направим инициатива във форума?!??????
Добре, а доколкото знам трофеят от купата на съветската армия се е връщал във федерацията след награждаването през по-голямата част от съществуването и. Демек през по-големия период носителят на КС реално не е получавал трофея за себе си. През 1976 госина обаче са ни дали купата завинаги.
Същото е и с купа Улпия Сердика, която е останала за нас след катоця печелим няколко пъти.
Как стоят обаче нещата с титлата? Връщал ли се е трофеят? Нека по-възрастните фенове да споделят ако знаят?!?!???
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

То като цяло сравнително рядко оригиналната купа остава. Прави се реплика за музея на клуба, но все пак идеята е да я има там, а не над камината на някой пишман бизнесмен.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Fbf написа:Аз в музея съм ходил, а ти отиде ли!??!??
Иначе съм абсолютно съгласен с теб. Това да се разпродават и раздават трофеите е пълна подигравка и кошунство към клуба. Абсолютно предтъпление.
Ако отида в музея, все едно се съгласям с безумието, което са направили или че не ми пука. Така го разбирам аз, затова не бих отишъл. Ще отида, когато върнат всички титли и купи.
Илия Христов казал, че до 2007г. титлата се връщала, но не помня дали е наистина е така. Някой ако е запознат, хубаво ще е да го уточни. НО
НО дори и да е вярно, със сигурност дават реплика на отбора шампион, а в музея дори и реплики няма.
Къде го е казал това?
Иначе реплики доколкото знам поне за купата не са давани
Иначе нека по-възрастните потребители кажат това онова за трофеите

Иначе реплики доколкото знам поне за купата не са давани

Иначе нека по-възрастните потребители кажат това онова за трофеите
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС