Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bultrasbpd
Контакти:

Re: Л.Апостолов: Христолов ме праща в Италия, за да снимам Ботев

Мнениеот bultrasbpd » 09 фев 2010 17:58

Салерно пред Гонг: Пичони фалира Ботев

Този човек е последната надежда на Христолов за спасение. Снимка: news4000.bg
09.02.2010 г. 17:32 ч.
News4000.bg

Митичният италианец Франческо Салерно потвърди пред спортно шоу "Гонг" информацията ни от снощи, че някаква нова селекция на Ботев тренира в момента в Реджо Калабрия. Шишкото от Апенините сподели куп неща пред колегите. Но най-странното бе, че той хвърли цялата вина за фалита на Ботев не върху Димитър Христолов, а върху треньора Енрико Пичони.

Салерно отсече в ефира на радиото, че Пичони е прибрал 60-70 хиляди евро през изминалите месеци, но не е дал и стотинка на футболистите. "Фалитът на Ботев го докара Пичони. Салерно спаси Ботев! Пичони е лош човек, който не излиза от баровете. Имам документи и касови бележки, че сме му превеждали много пари. Но той не даде и стотинка на отбора, даже не платил и пералнята", отсече италианецът.

"Правим чудеса! Има 25 нови футболисти, които тренират в Италия. Когато дойда в България, ще кажем всичко официално. Г-н Христолов не съществува вече за Ботев! Нямаме нов президент, ще го изберем веднага, щом получим всички документи. Треньорът на отбора ще е българин", каза още Салерно пред Гонг.

Тук е моментът да припомним, че същият Салерно се кле през месец октомври на пресконференция в хотел "Тримонциум", че Христолов няма нищо общо с Ботев. Че клубът вече е купен от италианските бизнесмени, и че Салерно е новият изпълнителен директор в Ботев.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 фев 2010 18:02

bultrasbpd написа:Салерно пред Гонг: Пичони фалира Ботев

Този човек е последната надежда на Христолов за спасение. Снимка: news4000.bg
09.02.2010 г. 17:32 ч.
News4000.bg

Митичният италианец Франческо Салерно потвърди пред спортно шоу "Гонг" информацията ни от снощи, че някаква нова селекция на Ботев тренира в момента в Реджо Калабрия. Шишкото от Апенините сподели куп неща пред колегите. Но най-странното бе, че той хвърли цялата вина за фалита на Ботев не върху Димитър Христолов, а върху треньора Енрико Пичони.

Салерно отсече в ефира на радиото, че Пичони е прибрал 60-70 хиляди евро през изминалите месеци, но не е дал и стотинка на футболистите. "Фалитът на Ботев го докара Пичони. Салерно спаси Ботев! Пичони е лош човек, който не излиза от баровете. Имам документи и касови бележки, че сме му превеждали много пари. Но той не даде и стотинка на отбора, даже не платил и пералнята", отсече италианецът.

"Правим чудеса! Има 25 нови футболисти, които тренират в Италия. Когато дойда в България, ще кажем всичко официално. Г-н Христолов не съществува вече за Ботев! Нямаме нов президент, ще го изберем веднага, щом получим всички документи. Треньорът на отбора ще е българин", каза още Салерно пред Гонг.

Тук е моментът да припомним, че същият Салерно се кле през месец октомври на пресконференция в хотел "Тримонциум", че Христолов няма нищо общо с Ботев. Че клубът вече е купен от италианските бизнесмени, и че Салерно е новият изпълнителен директор в Ботев.

Аз имам един въпрос:
тези за какви ви имат? :shock: :shock: :shock: :o
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 09 фев 2010 18:03

Нз за това интервю ама ми се струва супер не верно но пък да видим митето пак ли ви лъже!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 фев 2010 18:15

Ако искате пратете ме мене в Италия, аз мога да ви свърша същата работа, че и по-евтинко взимам... :lol: :lol: Все същите неща ще снимаме с този човечец :roll: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 09 фев 2010 18:31

Не вярвам аз мълчи стадионът:

Утре отборът отива в Италия на подготовка.- ОТ КЪДЕ ТРЪГВАТ? КОЙ ГИ ВОДИ?

Има 25 футболиста. - КОИ СА ТЕ?

Треньорът ще е нов. КОЙ Е ТОЙ?

Когато дойдем в България ще кажем всичко официално. КОГА? ЗАЩО НЕ СЕГА?

Има бразилци, италианци, конгоанци и някои българи. КОИ ТОЧНО?

Дори има италианци от стария отбор. КОИ ТОЧНО?

Ще изпратим факс с всички футболисти. КОГА? ЗАЩО НЕ СЕГА?

Подготовката ще е в Реджо ди Калабрия. КЪДЕ ТОЧНО?

Там ще играем мачове с Катандзаро, с Кротоне и може би с първия отбор на Сампдория. НА КОИ ДАТИ ОТ КОЛКО ЧАСА?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 фев 2010 19:31

batbore написа:Не вярвам аз мълчи стадионът:

Там ще играем мачове с Катандзаро, с Кротоне и може би с първия отбор на Сампдория. НА КОИ ДАТИ ОТ КОЛКО ЧАСА?

ЩЕ МЕ ИЗВИНЯВАШ,НО СИ МНОГО ЛюБОПИТЕН!Няма да получиш отговор на нито един въпрос,защото не си ги задал на ИТАЛИАНСКИ.Човека явно е организирал всичко.Имам в предвид Христола.Пак ще бъдете прелъстени/в смисъл на онодени/и изоставени,но за малко.После отново с Христола начело към поредния скунск.Сега да ви кажа,че според мен,нито ще има нов Ботев,нито ще се отървете от селю.Това вашето стана сценарий достоен за латино сериал.С най добри чувства към феновете на Ботев,но така виждам нещата.Дано греша!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

bultrasbpd
Контакти:

Мнениеот bultrasbpd » 09 фев 2010 19:34

[quote="batbore"]Не вярвам аз мълчи стадионът:

АКО ДЕБЕЛИЯ ОТГОВОРИ ЯСНО И ТОЧНО НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ И ДОКАЖЕ ЧРЕЗ АГЕНЦИЯТА ПО ВПИСВАНИЯТА ЧЕ МУ СА ПРЕХВЪРЛЕНИ АКЦИИТЕ....КАКВО ПРАВИМ!???ВСЕ ПАК ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ТОЙ Е ЧОВЕКА КОЙТО УСПЯВА ДА ДЕТРОНИРА ОМРАЗНАТА МАСТИЯ!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 фев 2010 19:40

Квото и да направят, тия италианци си унищожиха всякъв кредит на доверие. Аз лично не мога да си се представя да са ни собственици... Не е до каприз, просто не виждам след всичко случило се досега, как ще повярваме, че има разлика?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 фев 2010 20:26

Аз ше ида да се застрелям вече. Тоя салерно нямаше ли кой да м у каже да не си вре човката дето не трябва

Ква Сампдория бе, кво пет лева. КОй професионален отбор прави конторли в разгара на сезона. Тея за идиоти ни взеха вече
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Doctora
Контакти:

Мнениеот Doctora » 09 фев 2010 20:41

Аз много сериозно искам да попитам: ТОЯ ЗА КАКВИ НИ МИСЛИ :mrgreen:

Върни се в “Архив”