Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Е, някои от изброените още тепърва имат години футбол пред себе си и може да станат доста успешни. Едни Горецка и Сане конкретно са с огромен потенциал. Сане специално още в Сити си беше топ футболист. За съжаление имаше една дългосрочна контузия, която донякъде сякаш забави развитието му.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
insaneboy1 написа:1914.1902 написа:Bernaleo написа:Бате Лапорта вече работи с минчо свиньола по трансфера на Халанд
По-добре вземете Камбуров.
Оставяме го за вас.
Супер ще е за центриранията.
Udoji90 написа:Е, някои от изброените още тепърва имат години футбол пред себе си и може да станат доста успешни. Едни Горецка и Сане конкретно са с огромен потенциал. Сане специално още в Сити си беше топ футболист. За съжаление имаше една дългосрочна контузия, която донякъде сякаш забави развитието му.
Според мен са обречени да са по-скоро част от машината, особено Горецка. В смисъл, най-вероятно ще съберат доста тенекии ако останат за дълго в Байерн, но малко ме съмнява да стигнат важността на Лева, Мюлер, Робен, Рибери и т.н.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

plmar написа:Да питам аз doktora- имахте ли нужда от това "рамо"?
По принцип не. Но от това което видях не съм сигурен че може да се говори за такова. Дузпата за Байерн бе 100%-ва. Спорните положения са 2 и се създаде впечатление че са такива главно заради категоричността на коментаторите - имаше ли дузпа за Дортмунд в началото на 2-то полувреме и имаше ли нарушение в атака при гола за 3-2. Търся от 20 минути хайлайтси с хубави повторения на двете ситуации, но нещо не мога да открия. Ще продължа да го правя. От повторенията които видях по време на мача и от това което намирам в хайлайтсите (които показват гледна точка само от един ъгъл) дузпа по-скоро няма, защото Ройс падна прекалено леко. Не видях съприкосновение с краката му, само леко подпиране. Ако се свирят такива положения поне в българското първенство ще трябва да дават по 5-6 на мач. Коментаторите обвиниха съдията защо не е гледал ситуацията, но той не е длъжен да го прави ако няма колебания. ВАР реферите са за това, те са длъжни да изгледат от всички възможни ъгли и ако са на различно от неговото мнение ще му сигнализират и той ще трябва да го направи или директно да им се довери. За втората ситуация ми трябват повторения за да коментирам, от спомените си не мога да бъда категоричен. Навсякъде показват гола при завършващия удар, а не в зародиша на атаката.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:plmar написа:Да питам аз doktora- имахте ли нужда от това "рамо"?
По принцип не. Но от това което видях не съм сигурен че може да се говори за такова. Дузпата за Байерн бе 100%-ва. Спорните положения са 2 и се създаде впечатление че са такива главно заради категоричността на коментаторите - имаше ли дузпа за Дортмунд в началото на 2-то полувреме и имаше ли нарушение в атака при гола за 3-2. Търся от 20 минути хайлайтси с хубави повторения на двете ситуации, но нещо не мога да открия. Ще продължа да го правя. От повторенията които видях по време на мача и от това което намирам в хайлайтсите (които показват гледна точка само от един ъгъл) дузпа по-скоро няма, защото Ройс падна прекалено леко. Не видях съприкосновение с краката му, само леко подпиране. Ако се свирят такива положения поне в българското първенство ще трябва да дават по 5-6 на мач. Коментаторите обвиниха съдията защо не е гледал ситуацията, но той не е длъжен да го прави ако няма колебания. ВАР реферите са за това, те са длъжни да изгледат от всички възможни ъгли и ако са на различно от неговото мнение ще му сигнализират и той ще трябва да го направи или директно да им се довери. За втората ситуация ми трябват повторения за да коментирам, от спомените си не мога да бъда категоричен. Навсякъде показват гола при завършващия удар, а не в зародиша на атаката.
https://streamable.com/83rwit
Тук има повторение на ситуацията. За мен няма нарушение срещу Джан.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:https://streamable.com/83rwit
Тук има повторение на ситуацията. За мен няма нарушение срещу Джан.
За мен е нарушение, което няма пряко въздействие върху резултата, защото футболистите на Борусия после спечелиха притежанието на топката за няколко секунди преди да падне третия гол на Байерн.
Дузпа за Дортмунд не знам дали е имало, пропуснах 5 минути от второто полувреме. Байерн обърна рутинно, без да влага почти никакви емоции и кой знае какви допълнителни усилия. Левандовски общо-взето е най-добрият нападател в последните две години, ама някои ще получат колики, ако трябва да дадат Златна топка на него, а не на Меси или Роналдо.
Жалко, отборите от Милано не са върху себе си, за да напляскат малко Баварците в ШЛ
rhaegar написа:pomiqrat написа:[
Йозил и кариераКажи честно
Мислех че има поне една ШЛ с Реал. Ма айде, световен шампион е, брои се за нещо. На фона на останалите изброени си е успешен играч.
Ракитич е по-успешен
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ако съм на мястото на Холанд още през лятото се изнасям с двеста от Дортмунд. Не може тия некадърници отзад години наред да провалят отбора им. Хумелс специално е станал страшен тролей и е несериозно да им е лидер на защитата.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Борусия Дортмунд ще срещне втородивизионния Холщайн Кил на 1/2-финалите в турнира за Купата на Германия, докато РБ Лайпциг ще играе с победителя от мача между Ян Регенсбург и Вердер Бремен. Това стана ясно след жребия днес.
Халанд ще вдигне купата на Германия!!!
Халанд ще вдигне купата на Германия!!!
С Лайпциг може да направят доста добър финал.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley