Оранжевите психопати пак налазиха и започнаха да хвърлят кал по Левски. Това показва, че :
1 Левски е жив за разлика от ЦСКА
2. до каквото се докоснат комунистите, се осквернява
3. дори осквернен от комунистическия режим, Левски оцеля и пребъдва за разлика от тях и изкуствено създадения им клуб.
4. нещо създадено по изкуствен начин като умрялото ЦСКА, времето го убива както и самия комунизъм. Продължава да живее само истинското.
5. вчерашните армейци и днешни припоци са щастливи и одобряват делата на техните извратени и психясали създатели.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:Не са ходели по домовете, а са разлепяли афиши. Та, няма нужда да го питаш по този въпрос, наблегни на избитите!
Тука вече изби рибата![]()
Ти, или някой твой познат, или роднина виждал ли е такъв афиш? А, няма начин да няма снимка в архивите, покажи такава, ако обичаш.
Не съм бил роден, но аз и през ВСВ не съм бил роден, значи не се е състояла.
Тук добре ти сипват с извадки от архивите, но ти продължавай
Покажи ми афиш, млади момко!
Толкова сте тъпи, че не се усещате какви глупости пишете.
Добре, да речем, че е имало афиши. Ти ако видиш афиш на някой филм, или театрална постановка, които не ти харесват, ще отидеш ли да ги гледаш?
Афиш от 1971-а ли да ти покажа? Ти наистина си изплискал легена. Не става въпрос, дали тези афиши са повлияли на някой, а че те са една от причините да изпадне в немилост. За което си има протокол.
Протокол, а не "спомените" на сополив първокласник, какъвто си бил тогава.
Защо да не покажеш, нали има архиви?
А, забравих, че циклостилите не са можели да печатат снимки.
Точно един пост по-нагоре от твоя, са ти го плеснали на челото
Хайл Мусолини
- damyanov1963
анто маина написа:“30 юни 1971 година, при автомобилна катастрофа, в изпълнение на служебния си дълг загинаха нашите изтъкнати футболисти, заслужилите майстори на спорта, служителите на МВР майор Георги Аспарухов и майор Никола Котков. Георги Аспарухов и Никола Котков се отличаваха със своето трудолюбие, висок спортен морал, горещ патриотизъм и всеотдайност. Те бяха истински бойци на спортното поле, незабравими другари, приятели, любимци. Тяхното многократно участие в състава на националния футболен отбор – световни, олимпийски и множество вътрешни и международни първенства и турнири са венец на достойно изпълнен дълг пред родината. Заслужилите майстори на спорта Георги Аспарухов и Никола Котков не са вече между нас, но светлият спомен за тях ще живее в сърцата на многобройните приятели на спорта. Поклонението ще бъде на 2 юли т.г. от 8 до 11 часа на представителния стадион на дружеството “Левски”, квартал “Подуяне”. Погребението ще се състои същия ден от 12 часа на Софийските гробища.”
"Нищо общо с МВР"
По тази логика и некролозите трябва да се тълкуват, като афиши.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:Тука вече изби рибата![]()
Ти, или някой твой познат, или роднина виждал ли е такъв афиш? А, няма начин да няма снимка в архивите, покажи такава, ако обичаш.
Добре, да речем, че е имало афиши. Ти ако видиш афиш на някой филм, или театрална постановка, които не ти харесват, ще отидеш ли да ги гледаш?
Афиш от 1971-а ли да ти покажа? Ти наистина си изплискал легена. Не става въпрос, дали тези афиши са повлияли на някой, а че те са една от причините да изпадне в немилост. За което си има протокол.
Протокол, а не "спомените" на сополив първокласник, какъвто си бил тогава.
Защо да не покажеш, нали има архиви?
А, забравих, че циклостилите не са можели да печатат снимки.
Точно един пост по-нагоре от твоя, са ти го плеснали на челото
Какво са ми лепнали - кога и къде ще се извърши поклонението, това го пише на всеки некролог, къде пише, че се задължават хората да отидат?
Покажете снимка на поне един разлепен афиш, на дърво, на ограда, на фасада, където и да е, не драсканици на циклостили без подпис и печат.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
Martinez1948
- Контакти:
damyanov1963 написа:Аз бях на погребението без никой да ме кара,.
За една курсова работа ми трябва някой човек живял в трите Бълагрии /Царска, НРБъто и нъръбъто :част 2/
Ще свършиш перфектна работа.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
- damyanov1963
Martinez1948 написа:damyanov1963 написа:Аз бях на погребението без никой да ме кара,.
![]()
![]()
![]()
За една курсова работа ми трябва някой човек живял в трите Бълагрии /Царска, НРБъто и нъръбъто :част 2/
Това, че ти тогава си бил на дядо ти в очите си е твой проблем.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
Martinez1948
- Контакти:
damyanov1963 написа:Martinez1948 написа:damyanov1963 написа:Аз бях на погребението без никой да ме кара,.
![]()
![]()
![]()
Еееее 71ва г. вече съм бил минал в ташкент при бащата....
Ама нямам много спомени от тогава.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
zieek91 написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:Митовете ги пускате вие. Я кажи с ръка на сърцето у вас идвала ли е милиция да ви кара да ходите на погребението.
Не са ходели по домовете, а са разлепяли афиши. Та, няма нужда да го питаш по този въпрос, наблегни на избитите!
Ето ти го пак, Дамянов. Никой не твърди, че гражданите са принуждавани да ходят. Собствените му другари обвиняват Солаков, че ненужно е изюркал подчинените си милиционери. Щом на тези години не можеш да четеш текст с разбиране...
Хайл Мусолини
- damyanov1963
Martinez1948 написа:damyanov1963 написа:Martinez1948 написа:damyanov1963 написа:Аз бях на погребението без никой да ме кара,.
![]()
![]()
![]()
Еееее 71ва г. вече съм бил минал в ташкент при бащата....
Ама нямам много спомени от тогава.
Добре, че нямаш спомени оттогава
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
CaptainBertorelli написа:zieek91 написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:damyanov1963 написа:CaptainBertorelli написа:Не са ходели по домовете, а са разлепяли афиши. Та, няма нужда да го питаш по този въпрос, наблегни на избитите!
Ето ти го пак, Дамянов. Никой не твърди, че гражданите са принуждавани да ходят. Собствените му другари обвиняват Солаков, че ненужно е изюркал подчинените си милиционери. Щом на тези години не можеш да четеш текст с разбиране...
Различно е да бъдеш изюркан да убиеш ЦСКА и да го замениш с Литекс.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"