КБ: Левски - Берое |03.2021| 18:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: КБ: Левски - Берое |03.2021| 18:00 часа

Мнениеот alexdb » 03 мар 2021 20:18

vvessel написа:Някои хора много се надяваха да продадем Робърта, но се видя , че той е единственият в отбора който играе футбол. Другите комедианти или не могат да спрат топката, или не могат да я ритнат. А някои и двете. Като гледах какво става в наказателното им поле, където нашите футболисти бяха повече от техните, само се държах за главата.
По отношение на дузпата, ако беше в наша вреда щях много да смърдя, но сега съм доволен, че поне Херо има за какво да мрънка :)

Нашата дузпа като тяхната - има съприкосновение, има преиграване, и в двата случая нападателя търси съприкосновение, а топката е далеч от него и не може да играе с нея. Както се казва по-скоро са дузпи.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 мар 2021 20:23

Ейййй, от кога не се беше случвало да се събудя, да гледам мач на Левски и целият ми ден да не е развален :) Кефец :) Айде честита победа и честит празник!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 мар 2021 20:33

Честитооо!
Победата си е победа.В много важен момент,да придобият самочувствие,иначе забивахме в дъното.
Най-после малко Слънце и за нас.
Само Левски!!!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 03 мар 2021 20:45

Честита заслужена победа!
Добър мач за "сините".
Много добър за Робърта. Надъхан, всеодаен, съсредочен през целият мач.
Искам да отлича, както Юруков, така и Райнов.
Насиру Мохамед влезе ентусиазиран. Нямаше криене или "отбиване на номера".
Сега самочувствие и спокойствие, които ще ни попогнат в следващите двубои.
Само Левски!

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 03 мар 2021 22:34

Вратаря и защитата много добри ,за пръв път да ми хареса нещо в този Левски. Рерас си е супер ляв бек а сърбина отдясно си е направо научен футболист,двамата централни наистина много сигурни. Това нещо и братята в средата може и да заприлича на отбор някой път . Потенциал има най после,разгеле доживях

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 мар 2021 22:42

Няма нужда от големи хвалби.
2-рото полувреме се отвори, заради червеният картон.
А и нетипично за отборите на Херо, гостите се втурнаха да ни бият с човек по малко... И сбъркаха.
Ако не беше изгонен техният играч, само можем да гадаем как щяха да се развият събитията.
Но при 11 на 11 през първото полувреме, нямахме особено голям повод за радост.
Не че Берое бяха по добри, но ние не можехме да вържем 2 паса и топката само се изритваше.

Тъй че, нека оставим оптимизма от типа на - "Прав път сме"... За времената, в които подобни победи ще се превърнат в тенденция.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 мар 2021 00:33

Може да изглежда като хейт, но за мен това беше поредния слаб мач... Единствено червения картон направи така, че играта да изглежда малко по-добре от предните мачове. Реално нищо не се е променило. При 11 на 11 нашите не знаеха къде се намират и какво играят. Някои тук хвалят защитата, но аз не останах особено доволен от играта на бековете и централните. Особено от играта на Рерас. Играта на Даске дори не знам как да я коментирам. Какво прави в Левски и защо е титуляр, лично аз нямам обяснение. :roll: Единственото хубаво нещо бяха головете на Робърта и това, че продължаваме напред. Но с този малък потенциал на играчите, не ни чака нищо хубаво, освен епизодични победи като вчерашната и епични равенства като предните два мача.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 мар 2021 06:40

С тези футболисти, всяка победа е геройство. Не знам какъв треньор е Славо, но че е мотиватор и психолог, няма съмнение. С Анди и близнаците ще изглеждаме по различен начин, но трябва тотално прекрояване на защитата. Защитавал съм тук много пъти Найденов, но това е скандално неговото. А продадат ли Робърта и сме чаЛ.
Относно критиките към Робърт, пак да кажа, пуснете си някой мач от Ередивизи. Европейски футбол - всеки бяга, независимо с топка ли е или не. А не, като тука, седи такъв с ръце на кръста и вика: "Дай!". Мисля, че класирането за Еввропа през втората седмица е съвсем реалистична цел. Ако попаднем в първата седмица обаче, не мисля.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 04 мар 2021 08:14

Победа за самочувствие...дано даде на играчите ни малко спокойствие и повече увереност, че показват такъв страх пред противниковата врата, че не е истина.

До тук, имаме приличен вратар , а не тюфлек, защитата горе долу се справя, поне не е тази цедка, която беше. Намереният да пали с двеста от Герена, в средата единствено Райнов има топки, и за вчера не лош мач на Юрука, Роби е научен футболист с голям потенциал и може много когато му се играе.

На Методи добре дошъл пак във форума.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 мар 2021 10:14

metodito написа:С тези футболисти, всяка победа е геройство. Не знам какъв треньор е Славо, но че е мотиватор и психолог, няма съмнение. С Анди и близнаците ще изглеждаме по различен начин, но трябва тотално прекрояване на защитата. Защитавал съм тук много пъти Найденов, но това е скандално неговото. А продадат ли Робърта и сме чаЛ.
Относно критиките към Робърт, пак да кажа, пуснете си някой мач от Ередивизи. Европейски футбол - всеки бяга, независимо с топка ли е или не. А не, като тука, седи такъв с ръце на кръста и вика: "Дай!". Мисля, че класирането за Еввропа през втората седмица е съвсем реалистична цел. Ако попаднем в първата седмица обаче, не мисля.

За много години. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”