[center]Предишни срещи между двата отбора:[/center]
[center]

[center]Настояща форма:[/center]
[center]

[center]Статистика:[/center]
[center]

[center]Пряко по:[/center]
[center]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
zdravkos написа:От 14 мача между двамата Клоп има 9 победи, 3 равни и само 2 загуби!![]()
С Пеп са 21 мача / 9 победи - 3 равни - 9 загуби
Единствените срещу които има повече инкасирани загуби от победи са
Феликс Магат - 14 / 3 - 3 - 8
Ралф Рагник - 13 / 2 - 5 - 6
Берт ван Марвейк - 5 / 0 - 4 - 1
Йорк Бергер - 5 / 1 - 1 - 3
М. Артета - 4 / 1 - 0 - 3
Томас фон Хезен - 4 / 0 - 2 - 2
Томас Дол - 4 / 0 - 1 - 3
Тази статистика малко и за критиците му, които ососбено последните няколко месеца го нападат постоянно! Треньорите, срещу които се е изправял и има повече от 3 срещи между тях са над 150.
Само 7 от тях са с позитивен баланс![]()
9lives написа:Всички около нас се дънят. Утре трябва да вземе мача за да имаме реални шансове за топ 4.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Добро утро,KOPScousers написа:.. Крайно време е да прекъснем тази прокоба, която тегне над Анфийлд, неприемливо е да сме месец март, а да имаме 1 вкаран гол като домакин и то от дузпа...
zdravkos написа:Добро утро,KOPScousers написа:.. Крайно време е да прекъснем тази прокоба, която тегне над Анфийлд, неприемливо е да сме месец март, а да имаме 1 вкаран гол като домакин и то от дузпа...
накара ме да се засмея с гласчак пък прокоба, до преди 4 кръга беше крепост сега вуду-магии
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:zdravkos написа:Добро утро,KOPScousers написа:.. Крайно време е да прекъснем тази прокоба, която тегне над Анфийлд, неприемливо е да сме месец март, а да имаме 1 вкаран гол като домакин и то от дузпа...
накара ме да се засмея с гласчак пък прокоба, до преди 4 кръга беше крепост сега вуду-магии
Ливърпул 1:1 Уест Бром
Ливърпул 0:0 Ман Юнайтед
Ливърпул 0:1 Бърнли
Ливърпул 0:1 Брайтън
Ливърпул 1:4 Ман Сити
Ливърпул 0:2 Евертън
Това са повече от 4 кръга и ми се вижда бая прокоба, не мислиш ли? Колко рекорди по-стари от Кралицата "подобрихме" в този период? Баш прокоба си е, ако питаш мен. Смей се с глас щом искаш, радвам се, че те разсмях рано сутрин, ама на мен ми се реве като гледам тези резултати.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта