КБ: Левски - Берое |03.2021| 18:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КБ: Левски - Берое |03.2021| 18:00 часа
Е, продадохме го с този гол!
vvessel написа:Уникална глупост на Рерас. Вместо да тръгне към топката, той се дърпа назад да му дойде по-удобнс.
Абе кой ги избира тия параолимпийци.
А Найденов, ще направи 100мача и винаги посредствен.
-
- Контакти:
Найденов играе със свободна роля, навсякъде е, но не и около топката. Как може футболист, с дефанзивни функции да се обръща с гръб към топката?
ikar написа:vvessel написа:Уникална глупост на Рерас. Вместо да тръгне към топката, той се дърпа назад да му дойде по-удобнс.
Абе кой ги избира тия параолимпийци.
А Найденов, ще направи 100мача и винаги посредствен.
Посредствен? Това момче е много далеч от средното ниво, дори и на жалкото ни първенство. Има 13-годишни момчета с повече качества от него.
-
- Контакти:
Между другото коментатора ми харесва. Обосновава се много добре и дава тактическа информация и обяснения. Не знам кой е
Прилично първо полувреме за нашите моментни възможности. Обаче с Найденов реално ние играем 10 срещу 12. Този пич напред проваля всяка атака, а отзад ще направи я асистенция, я някаква друга глупост за противника
Иначе Камбура си вкара дежурния гол, ние го върнахме, та да се надяваме, че ще може да вкараме и втори и да ги бием някак.

Иначе Камбура си вкара дежурния гол, ние го върнахме, та да се надяваме, че ще може да вкараме и втори и да ги бием някак.
Serafim написа:Между другото коментатора ми харесва. Обосновава се много добре и дава тактическа информация и обяснения. Не знам кой е
Не знам кой е, но е очевиден фен на покойниците. Почти се разплака, като Камбура не вкара първото си положение...
futbolqga написа:Serafim написа:Между другото коментатора ми харесва. Обосновава се много добре и дава тактическа информация и обяснения. Не знам кой е
Не знам кой е, но е очевиден фен на покойниците. Почти се разплака, като Камбура не вкара първото си положение...
Но пък с огромно задоволство ни отписа още след вкараната дузпа

Средната ни линия е голям проблем. Щом Райнов е като Марадона и чак го съжалявам как го мъчат останалите.
Тоя Даске направо нямам идея защо го пускат. Всеки мач с ужасяващ брак в пасовете. При това елементарни грешки.
Рерас е рисков играч, ужасяваща грешка.
Напред сякаш сме една идея по-добре от последните два мача.
Но с тия халфове докато се върнат братя Цоневи ще е баси мъката
Тоя Даске направо нямам идея защо го пускат. Всеки мач с ужасяващ брак в пасовете. При това елементарни грешки.
Рерас е рисков играч, ужасяваща грешка.
Напред сякаш сме една идея по-добре от последните два мача.
Но с тия халфове докато се върнат братя Цоневи ще е баси мъката
futbolqga написа:Serafim написа:Между другото коментатора ми харесва. Обосновава се много добре и дава тактическа информация и обяснения. Не знам кой е
Яко пристрастен. И не го прикрива