20 кръг /Арда - Черно море/ 06.03.21 Събота 15.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

20 кръг /Арда - Черно море/ 06.03.21 Събота 15.00ч.

Мнениеот ogrizko » 02 мар 2021 18:54

Така ....умряха шансовете за купа! Ако трябва да съм честен ......писна ми вече от тия сметки за 7 място и ЛЕ .....нищо няма да направим пак дори да сме 7! Поне да сме в първата 6-ца, че да гледаме по-готини мачове.... така че се надявам на победа и да наваксаме до 6 място :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Re: 20 кръг /Арда - Черно море/ 06.03.21 Събота 15.00ч.

Мнениеот ShooterMan » 02 мар 2021 19:49

Какво да гледам готини мачове? Назначават един сопол от Ловеч като Чинков или Гидженов и подарява 3-те точки на клетниците с тирето. Кое му е готиното? Същото ще е и с Агата. Нищо готино няма в тези мачове и колкото по-малко такива има - по-малко нерви. Даже долу е по-интересно срещу Левски. Откак онези сложиха тире аз никога не ги приех за гранд и нямам никаква тръпка да гледам мачове срещу тях - просто един СЪДИЙСКИ, ама много съдийски и измислен фалшив отбор, направо гнусен и противен. Агата е ясен. Локо Пд и Берое съм ги гледал достатъчно, така, че смятам, че едно дерби с Левски на Тича, финал на долната група и пред публика ще е най-якия възможен мач :lol: . Мисля, че и феновете на Левски ще оценят значението на едно такова дерби, с публика в тези умрели времена хахаха. Конкретно за Арда - в доста добра форма са, сещам се, че доскоро бяхме и единствените, които са ги били. Но тук, във Варна беше и те сами се биха впрочем. Смятам, че имаме сили Х, но са моментно по-добрия отбор. 1:0 или 1:1
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 мар 2021 19:52

Имах предвид, че дори да сме на 7 място ....в баража нещата ще са подпрени в друга посока, а пък ми писна все някакви надежди за ЛЕ да имаме ....а там дори и да подпрат някой "гранд" все тая.... и поне мачовете ще са по-сериозни :roll:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 мар 2021 19:57

4-ти най-вероятно ще е Арда, а не Берое. Но и Берое да е или числата - ще са нормални мачове. В смисъл ясно е, че съдиите са на отчет в Ловеч и само срещу гнусния фалшив отбор с 14 човека и едно тире ще е сеч. Левски не работят с реферите от поне година просто защото нямат пари хората и станаха нормален отбор. Честно казано без значение от друго искам дерби с тях за 7-мо място, просто ми се струва, че ще има заряд в такъв мач, както казах - няма ги и нискочелите ловешки подлоги-съдии и ще е интересно
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 мар 2021 10:50

Видяхме вчера как сините не работят със съдиите.При тези изравнени възможности,когато всеки може да бие всеки,точно съдиите са основните играчи на някои отбори.Конкретни отбори.Добутаха ги до следващ мач за КБ,но защо и те самите не знаят.Според мен,КБ вече е спазарена за захарното петле,че много им се събра на припознавачите без тенеке.Резачките които съдията пусна срещу Черно море в лицето на Вион,който бе готов да се изкъпе по рано/съвсем както и предния мач на Армията/,ако бяха в обратна посока,щяхме да завършим сигурно с 9 човека и цяла оранжева общност+платените клакьори по ТВ,щяха да обясняват какви дървари,рендета и ботушари сме.За мача в Кърджали,изцяло троен.Според мен ще го вземем,освен ако не се впрегнат сините организационни кръгове ,да застраховат мераците си поне за 7 място.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 04 мар 2021 12:56

Ние като цяло играем слабо след паузата. Има седем мача до края и някаква проста аритметика сочи че ни трябват пет победи. В този ред на мисли, загуба на каквито и да е точки през този месец значи край на всякакви илюзии, които между другото не са подплатени с някакви качества. Арда си следват инерцията и нямат никакви проблеми. Ние от едно положение пред вратата ни пускаме три гола... Ами как да станат нещата? Нито защитата ни е стабилна, нито атаката е ефективна. В средата срещу оранжевите без Панайотов се видя какъв разграден двор сме. Аз не виждам поводи за оптимизъм, но дано да ме опровергаят. Каквото и да стане трябва да е ясно, че загуба на каквито и да е точки в Кърджали, срещу Царско Село, Монтана или Левски означава край на борбата за каквото и да е. С оглед на това май е по- добре да не спечелим и тази мъка да приключва.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 мар 2021 13:53

Абсолютно! Самозалъгването у мен, че Левски са станали нормален отбор е факт. Вчера бързо се напомни, че в БФС синьо-червено-оранжевото никога не е губило сила. Заклаха Берое ритуално, макар и по тънката лайсна. Относно Купата аз не съм сигурен, че е капарирана (вече) за ловешкия помак. 1 - окепази държавата с корупция на ниво ЕС, властта няма вариант да застане зад него, напротив - ще иска да се отърве от него. 2- Цеката, човека на властта и лично на Бойко пуска сигнали в УЕФА и ФИФА за корумпираните рефери на Ганчев именно - Цеката нищо не прави без заповед от Банкя. След ОЛАФ и джипките дните на ГГ в България са преброени. Да вземе Купата няма да го оставят, по-скоро Вековниците може да добутат до трофея, но не и него. Чисто футболно същно няма аргументи, нито Лудогорец отпадна, нито Локо Пд, а и Числата са силен отбор, прибавяме и Левски. Това е реалността. ГГ ще има нужда от много късмет и много съдийска помощ в още 4 мача поред, за да вдигне трофея, а конюнктурата съвсем очевидно се променя и вятъра е насрещен. Лично мнение. Аз си чакам дербитата с Левски хахаха :lol:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 мар 2021 14:20

Все пак точките ни са важни,ако искаме бараж за ЛЕ:
Класиралите се на 7, 8, 9 и 10 място отбори оформят четворка „Лига Европа“ и играят по две срещи всеки срещу всеки, като класиралият се на 7 място отбор след 32 кръга играе плейоф за Лига Европа срещу отбора от първата шестица, заел последното място, даващо право на участие в евротурнирите. Класиралите се на 11, 12, 13 и 14 място отбори оформят друга четворка и играят по две срещи всеки срещу всеки, като класиралите се на последните две места след 32 кръг изпадат директно във ВПЛ, а класиралият се на 12 място отбор играе бараж с третия отбор от ВПЛ за оставане в ППЛ.
/точките на отборите от преди плейофите се запазват/

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 мар 2021 19:09

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за гостуването на Арда в Кърджали. От 18-е заради контузия отпаднаха Влатко Дробаров, Исмаил Иса, Мирослав Енчев, Родриго Вилела и Леандро Андраде.

„Моряците“ тръгват за Кърджали в петък рано сутринта. Срещата между двата тима от 20-ия кръг на efbet Лига е от 15:00 часа в събота, 6 март.

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Емил Янчев, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Родриго Енрике, Илиан Илиев, Павел Георгиев, Файсел Касми, Денислав Ангелов, Зе Гомеш

gong

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 мар 2021 10:42

Хм,Влатко май ненапразно е футболен скитник.В общи линии добър играч,но ползата от него е съмнителна.10 мача за нас с него,общо 6 участия=60% участия.С него имаме 1 победа.Нещо не ми изглежда добре статистиката му и все "тънки" загуби.Дано е някакво нещастно стечение на обстоятелствата.Мисля си,че трябва да намерим нови двама на тази позиция,Илиан каза че търси.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”