Дали има някаква глоба във вътрешния правилник за отправен удар към вратата ?!
Няма друго логично обяснение. Няма.
efbet Лига: ЦСКА 1948 - Левски, 28.02 / 17:00.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: efbet Лига: ЦСКА 1948 - Левски, 28.02 / 17:00.
Трагедия.. Само така бих нарекъл продукцията, която гледаме. Бяха проблем българите, е сега имаме 8 чужденци на терена
110 години любов!
- levskarcheto96
- Контакти:
Някой може ли да ми каже, примерно, Даске какво прави в отбора? Разбирам да имаше някаква визитка, ама той идва от 4 френска, отвратителен играч, бих казал нещо като по-слабата версия на Сърмов.
levskarcheto96 написа:Някой може ли да ми каже, примерно, Даске какво прави в отбора? Разбирам да имаше някаква визитка, ама той идва от 4 френска, отвратителен играч, бих казал нещо като по-слабата версия на Сърмов.
По- полека, Сърмата бе с класи над това франсе...
Кой най после ще поеме отговорност за тази селекция. Това е класика 3мача общо два удара в очертанията. Срам.
Отбора на Левски е мъка за гледане.
Това падение не виждам, как в близките пет години ще бъде преодоляно.
Това падение не виждам, как в близките пет години ще бъде преодоляно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Тоя Билал май е освободен от Монтана поради некадърност. Същите подозрения имам и за Михайлович.
Славиша що спи и не прави смени, не знам, но тия на терена не очаквам да се събудят.
За час и десетина минути имаме два удара посока вратата, но на не по-малко от 5 метра извън вратата. Ако разчитаме да си вкарат автогол, топката ще трябва да е по-близо.
Току що беше и първият удар-центриране в очертанията и то от защитник.
Мъка.
Славиша що спи и не прави смени, не знам, но тия на терена не очаквам да се събудят.
За час и десетина минути имаме два удара посока вратата, но на не по-малко от 5 метра извън вратата. Ако разчитаме да си вкарат автогол, топката ще трябва да е по-близо.
Току що беше и първият удар-центриране в очертанията и то от защитник.
Мъка.
Добре, че поне вратар имаме, че не ми се мисли.
-
- Контакти:
Тия как се молят да не даде дузпа...и тоя верно я отмени
няма такъв цирк

няма такъв цирк

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
За 2 път виждам на мач Левски Цска да отменят дадена дузпа за футболисти с червени фанелки.
Преди години Петър Петров хвана за гушата Емо Костадинов и не го пусна, докато не си призна пред съдията, че симулира.
Преди години Петър Петров хвана за гушата Емо Костадинов и не го пусна, докато не си призна пред съдията, че симулира.