Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот LoveAndPeace » 28 фев 2021 13:30

NOMER14 написа:
LoveAndPeace написа:Има безразличие и то е в ръководството.
От седмици се знае , че от утре кръчмите почват да пръскат шевовете , но не видяхме и чухме нито един ръководен фактор да излезе и да каже - ИСКАМЕ СИ ПУБЛИКАТА.

Като мине следващата седмица, ще решат за стадионите. Има предположения, че сме в началото на платото. А може би ще изчакат 2-3 седмици за решение. Все пак имаше мачове в студ и сняг.

Мачовете влияят на разпространението на тази епидемия/пандемия , колкото и рибарската мрежа на комарите.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 фев 2021 14:54

Ето нещо от Krisko Hakera
Най-верния фен на Левски, който оставя над 1000 лв сметка !

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 28 фев 2021 15:12

LoveAndPeace написа:
NOMER14 написа:
От седмици се знае , че от утре кръчмите почват да пръскат шевовете , но не видяхме и чухме нито един ръководен фактор да излезе и да каже - ИСКАМЕ СИ ПУБЛИКАТА.

Като мине следващата седмица, ще решат за стадионите. Има предположения, че сме в началото на платото. А може би ще изчакат 2-3 седмици за решение. Все пак имаше мачове в студ и сняг.

Мачовете влияят на разпространението на тази епидемия/пандемия , колкото и рибарската мрежа на комарите.

Мачовете не влияят, но прибирането от мач с повечко публика влияе. Защото много хора излизат за кратко време и се нагъчкват в транспортни средства. Ще е лудост да пуснат публика през март.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 фев 2021 15:14

"Когато бях във Флоренция, ме искаха грандовете Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Милан. Накрая избрах да остана във Фиорентина. Ако бях отишъл в Реал Мадрид, щях да спечеля много и щях да отбележа повече от 200 гола, но щеше да ми омръзне. Същото важи и за Милан. Аз се чувствам победител, дори и да не съм спечелил нищо. Победител съм, защото по някакъв начин направих така Фиорентина да се бори със силните клубове.

Днес виждам футболисти, които не приемат повиквателните на своите национални отбори и се преструват на контузени. Аз играх на Световно с половин крак, защото исках да защитя страната си. Играех дори в контролите. Днес виждам футболисти, които пращат съпругите си да говорят пред телевизиите за неща, случили се в съблекалнята, и да искат увеличение на заплатата.

Не мисля, че има място за мен в днешния футбол. Много пъти ме молиха да се върна като треньор или директор, но нямам желание. Бих искал да тренирам малки деца, за да ги науча на някои ценности, които вече се губят".

/Габриел Батистута/
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 фев 2021 15:44

CaptainBertorelli написа:
LoveAndPeace написа:
NOMER14 написа:

Мачовете не влияят, но прибирането от мач с повечко публика влияе. Защото много хора излизат за кратко време и се нагъчкват в транспортни средства. Ще е лудост да пуснат публика през март.

Имаш предвид като всяка сутрин и вечер в час пик ли :lol: Молове и кръчми - Може! Стадиони - Твърде опасно! :lol: :lol: стига стига

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 28 фев 2021 15:53

LoveAndPeace написа:
CaptainBertorelli написа:
LoveAndPeace написа:
NOMER14 написа:

Имаш предвид като всяка сутрин и вечер в час пик ли :lol: Молове и кръчми - Може! Стадиони - Твърде опасно! :lol: :lol: стига стига

Едното не променя другото, а го надгражда. Не изхождам от фенски пристрастия. Смятах за недопустимо да се допуснат на наш мач 13к есента. Както и през март, сега. Ходенето с метро до работа е неизбежно, но не и връщането от мач!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 фев 2021 16:13

CaptainBertorelli написа:Едното не променя другото, а го надгражда. Не изхождам от фенски пристрастия. Смятах за недопустимо да се допуснат на наш мач 13к есента. Както и през март, сега. Ходенето с метро до работа е неизбежно, но не и връщането от мач!

Леко е шизофренично , целта на използване на транспорта да определя риска от това да се заразиш. Докато го пишех това пред мен мина трен 20ка запълнен грубо на над 50%. Готов съм да се обзаложа , че на спирка МОЛ Сердика ще се изпразни поне на половина. Но това не е проблем за пандемията , виж същия този трен ако беше преди/след мач ......О Боже ......край!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 фев 2021 16:18

Да, точно на този мач имаше заразени от далечната провинция, макар че са дошли с коли.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 28 фев 2021 16:22

LoveAndPeace написа:
CaptainBertorelli написа:Едното не променя другото, а го надгражда. Не изхождам от фенски пристрастия. Смятах за недопустимо да се допуснат на наш мач 13к есента. Както и през март, сега. Ходенето с метро до работа е неизбежно, но не и връщането от мач!

Леко е шизофренично , целта на използване на транспорта да определя риска от това да се заразиш. Докато го пишех това пред мен мина трен 20ка запълнен грубо на над 50%. Готов съм да се обзаложа , че на спирка МОЛ Сердика ще се изпразни поне на половина. Но това не е проблем за пандемията , виж същия този трен ако беше преди/след мач ......О Боже ......край!

Не е край, просто ще вдигне натоварването на здравната ни система. Ще хвърлят топа хора, които иначе биха получили адекватна помощ. Не заслужаваме собствена държава...
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 фев 2021 16:32

От толкова вторачване в това как да не умрем , спряхме да живеем.

Върни се в “Левски”