Иначе за играчите съм доста неприятно изненадан. Гълъбов не се справи, затова и бе сменен. Но и други играчи бяха под нивото си. Лошо впечатление ми направи Юга с някои от изявите си в този мач. Не се бореше докрай, неточни пасове, а досега го мислех за истински биткаджия и лидер в средата на терена. Той всъщност си го беше извоювал, но в този мач и той поддаде. Йомов отново показа, че му липсва креативност и идея в атака. Кайседо се опитваше, но му липсва игрова практика, а и видяхте как от прекомерно желание да отиграе той, опропасти добри възможности, ако беше оставил топката при две центрирания.
Бих дал положителна оценка за този мач единствено на капитана Занев, Матей, въпреки че и той направи грешки, и Вион. Добро впечатление ми направи и новият защитник, който влезе като смяна. Другите или не издържаха психически, а някои може би и физически, като Юга например. Спешно ни трябва дефанзивен халф. То си ни трябва още от края на миналия полусезон. Ама затова трябва да питаме онзи разсърдения