Лига Европа (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа (2020-21)
Дефанзивни смени в 90-та минута, треперим, засади, греди..... Каква поредна футболна драма!!!
Не знам дали ми се смее или плаче!
Потресен съм от видяното.

Не знам дали ми се смее или плаче!

Потресен съм от видяното.
- Udoji90
- Контакти:
Ми, аз добре, че пих, вместо да гледам... Бях сигурен, че е 0-1 или 2-2 тоя мач. Много искам сега да се паднем с Виляреал. Ще е win/win ситуация. Ако продължим, идеално. Ако не, завинаги ще го натяквам на разбирачите, дето казват, че Артета е по-добър от Емери. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Емери е класически лузър - страхлив и несигурен в себе си измамник, който се прекършва при първия по-силен признак на напрежение
Не трябва да си голям разбирач, за да знаеш, че ако Артета го превъзхожда само в това си качество - а именно да има манталитет на победител, то значи наистина е по-добър от него 

Хофето водеха с 1:3 по едно време в първата среща срещу Мьолде, даже и дузпа пропуснаха. А сега отпадат.
1914.1902 написа:Хофето водеха с 1:3 по едно време в първата среща срещу Мьолде, даже и дузпа пропуснаха. А сега отпадат.
За сега Гранада и Мьолде са изненадите до тук!
Очаквах много голове на Байер - Йънг Бойс и си ги пуснах да гледам, ама засега няма.

Хофето са единственият отбор, паднал от Шалке този сезон. Няма какво много да очаквате от тях.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- insaneboy1
- Контакти:
Но пък биха Байерн някак с 4-1
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa