Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот Udoji90 » 25 фев 2021 12:31

Ако знаех, че ще има само една 1-ца, определно не бих очаквал тя да е точно на Порто - Юве. Но то затова футболът е интересна игра. Не би трябвало да е под въпрос продължаването на ПСЖ и Байерн, без да поценявам съперниците им. При Ливърпул и Сити горе-долу е същата работа, макар и малко по-несигурно. Севиля и Атлетико ще трябва бая да се подобрят спрямо първия мач (или Дортмунд и Челси сериозно да се сринат), че да стане някакъв обрат там. Ювентус не бих очаквал да отпаднат от сегашния Порто.
Аталанта - Реал не го гледах, така че ми е трудно да се изкажа за тях. Гледах само повторение на ЧК и ми се струва, че е доста трудно за отсъждане това положение. От една страна, има играч на Аталанта, който в момента на нарушението е по-близо до вратата, отколкото Менди, но пък въпросният играч е твърде далеч от левия бек на Реал и не ми изглежда да има и минимален шанс да го пресрещне. Самият Менди пък влиза в наказателното не съвсем фронтално, но пък ъгълът му не е твърде малък. Отделно Толой тичаше малко зад Фройлер и Менди и теоретично можеше да навакса. Както и да беше отсъдил реферът, щеше да има спорове. Аз не мога да разбера как някои от вас са толкова категорични.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 фев 2021 12:40

ЧК е спорен, но не може да го упрекнат съдията ако го даде, както и ако даде ЖК.

Но онова "предупреждение" за Каземиро за симулацията му, където трябваше да го изгони (резултата бе 0:0 все още) показва че ако ситуацията в 17 минута беше пред обратното наказателно поле - картона нямаше да бъде със същия цвят - името на Реал тук повлия за мен при решението на съдията :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 25 фев 2021 12:46

Udoji90 написа:При Ливърпул и Сити горе-долу е същата работа, макар и малко по-несигурно. Севиля и Атлетико ще трябва бая да се подобрят спрямо първия мач (или Дортмунд и Челси сериозно да се сринат), че да стане някакъв обрат там. Ювентус не бих очаквал да отпаднат от сегашния Порто.

Дортмунд са в графата на Ливърпул и Сити. Севиля трябва да бие с два гола разлика или с 4-3 примерно, за да продължи напред.
Гранде Сусо си е Гранде Сусо, но има минимални шансове това да се случи. Така че по-голяма интрига има общо-взето само в три от реваншите.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 фев 2021 12:53

Groucho написа:
Udoji90 написа:При Ливърпул и Сити горе-долу е същата работа, макар и малко по-несигурно. Севиля и Атлетико ще трябва бая да се подобрят спрямо първия мач (или Дортмунд и Челси сериозно да се сринат), че да стане някакъв обрат там. Ювентус не бих очаквал да отпаднат от сегашния Порто.

Дортмунд са в графата на Ливърпул и Сити. Севиля трябва да бие с два гола разлика или с 4-3 примерно, за да продължи напред.
Гранде Сусо си е Гранде Сусо, но има минимални шансове това да се случи. Така че по-голяма интрига има общо-взето само в три от реваншите.

Реално за мен интрига има при:

Челси - Атлетико (Челси са без наказаните Маунт и Жоржиньо, а за Атлетико би трябвало да се завърнат Караско, Трипиер и Хименс...плюс факта че е трудно да изиграят по-слаб мач от първия, но там нещата опират до Примера и приоритетите) :roll:

Реал - Аталанта главно защото Аталанта са непредвидим отбор и ако им тръгне мача може да вкарват доста голове, а Реал с този къс състав и неубедителната игра от снощи при 75 мин с човек повече, както и няколкото домашни издънки с Кадис, Алавес, Леванте и т.н. показва че е уязвим :?

Юве - Порто - въпреки че тук мисля че Юве ще вкара бърз гол, може и втори до 30-35 минута и ще си опече нещата :roll:

ПСЖ, Байер, Сити и Пул са вън от съмнение - Севиля са енигма главно заради лицето което БВБ ще покаже - това от Бундеслигата или това от първия мач с андалусийците, но мисля че там нещата са предрешени :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 25 фев 2021 13:08

JackPackage написа:Челси - Атлетико (Челси са без наказаните Маунт и Жоржиньо, а за Атлетико би трябвало да се завърнат Караско, Трипиер и Хименс...плюс факта че е трудно да изиграят по-слаб мач от първия, но там нещата опират до Примера и приоритетите) :roll:

E, това с приоритетите не е много сериозно по принцип. Класираш се на четвъртфинал, имаш оше 4 мача до финала. Едва ли хипотетични 4 мача в ШЛ ще сринат шансовете на Чоло за домашна титла. Иначе, аз очаквам преднината на Реал и Челси да им стигне за класиране, а Ювентус да победи в Италия и също да мине напред.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 25 фев 2021 17:39

JackPackage написа:Зизу пак е барал някаква циганка - в такъв мач да изгонят играч на съперника в 15 минута :roll: :mrgreen:

Е, нали Вероник по произход е от Андалусия и му е кака за да го отрака. Той я свалил в Кан като и казал Bonjour!
Изображение
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2021 18:12

Не бързайте да отписвате Севиля, Дортмунд са абсолютно способни да осерат тая преднина.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 25 фев 2021 19:36

rhaegar написа:Не бързайте да отписвате Севиля, Дортмунд са абсолютно способни да осерат тая преднина.

Ц, отписвам ги с дебелия флумастер :lol:
Дортмунд на собствения си стадион в ШЛ са стабилни. Имат достатъчно класно нападение, което да парира евентуалните глупости, които може да сътвори защитата.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 25 фев 2021 23:19

Погледнете ни последните 4 мача на Анфийлд и не бързайте да ни класирате на четвъртфинал все още... :lol:

4 загуби при 1:8 голова разлика срещу титаните Бърнли и Брайтън, Сити и умрелите градски. Аталанта ни писа 2-ка в групите, така че в този мач далеч не е решен изхода. Лайпциг са коварен отбор, който изненадващо за мен направи твърде много грешки в защита, иначе не виждам как щяхме да спечелим първия мач. Да не говорим, че при 0:0 в началото на второто полувреме пропуснаха чисто положение за гол, при което ако беше станало 1:0 за тях вероятно щяхме да паднем, при това с хубав резултат... :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Fbf

Мнениеот Fbf » 26 фев 2021 07:47

Пичове, новия турнир на Уефа от догодина същите точки за коефициент като ШЛ и Лига Европа ли ще дава?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Върни се в “Архив”