Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот Pichichi » 24 фев 2021 12:03

Голяма криза налази отбора!
Като цяло реванша си е отворен но аз предпочитам да отпаднем! :mrgreen:
С тея Ковид глупости и контузии като дойдат ще е по-добре да се борим за титла в Примера с доста
изтънялат ни разлика. Виж ако не бяхме изхвърлили 7 т. на боклука за 4 кръга можеш да искам
да отстраним Челси но шампионата на мен ми е много по-важен при толква колебливи Реал и Барселона.
Дето се вика тая година ако не станем шампиони може да се наложи да чакаме 5/10 че и повече години!
:mrgreen:

Макар че Барса догодина мисля че ще са още по-зле! Нямат кинти и без Меси едва ли ще са по-добри от тази година!
Реал М са пълна мъгла там всичко може да се очаква и да направят супер отбор който да гази и да са си сегашното
дередже!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 фев 2021 12:04

Доволен съм от случилото се вчера като игра и резултати. Дано и днес бъде същото. В Аталанта - Реал искам да видя хубава игра и от двата отбора. На кралския клуб му приляга да блести с изявите си, а италианският футбол много ми се иска да измести от Топ 3 англичани или испанци и да възвърне ореола си на непробиваема защита, макар и от бергамаските да очакваме повече мощност и красота в атаката. В другия мач е ясно на какво се надявам - някой да си скубе това което го няма в неговия край. Може би най-голямата изненада до момента е че нямаше изненади в изминалите 1/8-финали било според букмейкърите, било според предварителните очаквания с оглед на формата (може би с изключение на Ювентус). Крайно време е тази вечер да видим такава.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 фев 2021 12:06

Groucho написа:
bubka написа:Ами дай да слагаме Милан на 7-мо място в първенството тогава, защото Наполи са вкарали повече голове от тях :) . Имаме ли сделка?

Имаме сделка, що да нямаме сделка :lol:
Но сделката няма да влиза в сила, докато Реал с офанзивната тактика не задмине по вкарани голове Атлетико с дефанзивната тактика в Ла Лига :lol:

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 фев 2021 12:08

Бе май забравихте как вкараха 3 на Пуул!?
Нищо не е изгубено, все пак е малко вероятно Челси да се издънят.
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 фев 2021 12:14

doktora25 написа:..., а италианският футбол много ми се иска да измести от Топ 3 англичани или испанци...

E, това значи Калчото да стане топ 2 :lol:
Няма да е скоро, при положение, че в момента са зад Бундеслигата.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 фев 2021 12:36

Атлетико много зависими са станали от Караско. Липсата на третият най-добър бек в Ла Лига (след Марсело и Алба) също ги поряза. Щеше да е друго, ако играеше Трипиер, а не Йоренте на десния бек.
Дано си вдигнат нивото само в Ла Лига :mrgreen: Но ако не се подобрят и с 20 точки да са първи няма да са шампиони.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Fbf

Мнениеот Fbf » 24 фев 2021 13:16

Groucho написа:
doktora25 написа:..., а италианският футбол много ми се иска да измести от Топ 3 англичани или испанци...

E, това значи Калчото да стане топ 2 :lol:
Няма да е скоро, при положение, че в момента са зад Бундеслигата.

Не съм съгласен, че е зад Бундеслигата, но италианските отбори се представят като цяло зле в Европа. Ето Лацио без проблеми биха BWB. Но вчера видяхме какво се случи. И не само Лацио са така.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 фев 2021 13:18

Groucho написа:
rhaegar написа:Недей, че преди 30-я кръг ще са с повече вкарани голове, ако Чоловците играят като вчера.

Ае, не се знае :lol:
Как да е, 0-0 щеше да даде предимство на Атлетико за крайния изход на двубоя, 0-1 също може да се обърне. Ще видим какво ще стане на реванша.
Преди гола на Жиру един от Челси не можа да си спре топката, доколкото видях, така че не е като да има кой знае каква разлика в класите на двата отбора и Чоло да е загубил всички шансове, защото е решил да паркира буса в първия мач и главната му цел е била да не допусне гол в собствената си врата.

А, аз съм далеч от мисълта че мачът е ясен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 фев 2021 13:29

Pichichi написа:Голяма криза налази отбора!
Като цяло реванша си е отворен но аз предпочитам да отпаднем! :mrgreen:
С тея Ковид глупости и контузии като дойдат ще е по-добре да се борим за титла в Примера с доста
изтънялат ни разлика. Виж ако не бяхме изхвърлили 7 т. на боклука за 4 кръга можеш да искам
да отстраним Челси но шампионата на мен ми е много по-важен при толква колебливи Реал и Барселона.
Дето се вика тая година ако не станем шампиони може да се наложи да чакаме 5/10 че и повече години!
:mrgreen:

Макар че Барса догодина мисля че ще са още по-зле! Нямат кинти и без Меси едва ли ще са по-добри от тази година!
Реал М са пълна мъгла там всичко може да се очаква и да направят супер отбор който да гази и да са си сегашното
дередже!

В много крив момент ударихме кризата - играчите са гроги, 1/2 отбор отсъства последните 2 месеца заради Ковид, халфбековете ги няма, уникален карък последните мачове а на всичкото отгоре и с всички криви отбори играем в момента - Леванте х2, Виляреал, Билбао, Реал - няма да се учудя след мача с Реал дори да не сме първи :oops:

Ония клетници Виляреал живеят за мачовете им с нас и като нищо ще ни думнат :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 фев 2021 13:32

rhaegar написа:
Groucho написа:
rhaegar написа:Недей, че преди 30-я кръг ще са с повече вкарани голове, ако Чоловците играят като вчера.

Ае, не се знае :lol:
Как да е, 0-0 щеше да даде предимство на Атлетико за крайния изход на двубоя, 0-1 също може да се обърне. Ще видим какво ще стане на реванша.
Преди гола на Жиру един от Челси не можа да си спре топката, доколкото видях, така че не е като да има кой знае каква разлика в класите на двата отбора и Чоло да е загубил всички шансове, защото е решил да паркира буса в първия мач и главната му цел е била да не допусне гол в собствената си врата.

А, аз съм далеч от мисълта че мачът е ясен.

Зависи как ще излезе Атлетико - като срещу ония аматьори за Купата и да си гледа лигата или като срещу Пул :?

Тухел без Маунт и Жоржиньо ше има проблем със състава, от другата страна с Караско, Йоренте и Хименес Атлетико ще изглежда много различно, но има време - все пак в тая двойка единия отбор е два пъти гост :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”