Мнениеот Svilen » 22 фев 2021 05:30
Играта беше ОК... На фона на селекцията, това че няколко човека играха за първи път и нямаме "плеймейкър". Добро впечатление ми направиха Сулака и Михайлович, но втория няма много въздух и трябва да навакса с подготовката, тогава може да се окаже попадение. Живко изглежда по-стабилен с испанеца и Сула, но направи един фамозен пас накрая, който е показателен. Вратаря... излиза смело, но ми е малко паника при играта с крака. Другите в защита не ме впечетлиха, но това им беше първи мач, има време да се ориентират. За халфовете няма какво да кажа... Знаем си ги, но поне не допуснаха сериозни паради от центъра, като в мачовете от есента. От малкото време, което играе Славчев определено има повече идеи и добър пас от Юруков, когато Цонев и те се върнат в строя (и са във форма) има вариант добре да се получи. Напред титулярите разочарованха, особено Намира, само се спъваш, Здраво не може един път да пробие, а Робърта игра махленската (аз да вкара гола). Точно в този мач той е най-голям "длъжник" с оглед на по-добрите си качествата от останалите. Еми, чакаме мача с числото(които са бе Камбура) и да свалят топката на земята. То е ясно, че този сезон ще редуват прилични игри с мизерия, нека изчакаме до Май и тогава ще преценим. Важното е да натрупат точки, да свалят напрежението и да играят с настроение и самочувствие. Поздрави и бъдете оптимисти.