И аз се чудя защо Мейсън все стои на тъча при прибран противник. Той седи на тъча, а Уан-Бисака навътре, не виждам логика.
Първото полувреме добре играхме. Висока преса, доста енергия, стабилни в защита. Реално Дони и Марсиал изпуснаха тогава добри положения, Линдельоф и той от корнер удари гредата. Второто полувреме беше пълна скръб. Мойсито още по-дефанзивно излезе, нашият тактик чакаше до седемдесет и втората минута да направи смяна. Тия тримата от запаса напред просто не стават един с друг. И за мен проблемът е основно в Марсиал-на такъв прибран отбор ти трябва някой нападател, който хем да носи заплаха във въздуха, хем да вземе топката в наказателното поле с гръб към вратата и да я задържи, я стреля, я подаде на друг. Марсиал се изнася по тъча, прави тъпи дрибълчета и т.н. Миналият мач с Кавани като деветка Рашката и Мейсън поне имаха към кого да центрират, с Марсиал като деветка са безполезни. Скот пак вкара важен гол, ама продължават да му куцат пасовете напред, а и в защита виждам много тичане без идея. Матич с две крачки отнема топката, защото знае къде да застане. Скот тича като бизон цял мач без да има хубаво позициониране. Като цяло основният проблем си ни остава един-от треньорският щаб до играчите има сериозен дефицит откъм футболно IQ. Пеп почна зле, ама се вижда, че се опитва играчите си да ги учи на футбол на тренировъчното игрище, вследствие на което новите попълнения в състава му през последната година и половина вече играят идеално-Диаш, Кансело, Фоудън, Родри. Ние и Рамос да докараме, няколко тренировки ще проведе с Линдельоф, Магуайър, Де Хея зад него, а и треньорският щаб, и след 4 мача вече ще покрива всяка засада на противника.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Амазон ще пускат документален филм за сър Алекс.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Днес една легенда празнува своя 29ти рожден ден! Фил фъкин Джоунс! За него сър Алекс твърдеше, че има потенциала да стане най-добрият играч евър за Юнайтед. Саутгейт твърдеше, че е най-добрият защитник в Англия. Rojones е може би най-стабилната защитна двойка дето сме имали от сър Алекс насам. Нямам си и на представа дали е контузен, или просто не играе щото така. Оле да вземе да го пусне срещу Сосиедад в реванша и ще възроди кариерата си. 
С победен гол на Лингард, Уест Хям бият Моу. 
Лингардиньо да не вземе златната топка тази година...както се е запътил...

Епа има си 3 гола в 4 участия! Машинка си е!
Но Мойзи ме кефи де! Хвана ги от 16-то място и сега имат реалният шанс за второто място във ВЛ. Винаги ме е било яд, че го махнахме толкова бързо и буквално никакъв шанс не му се даде! Жалко, жалко! Но нали искахме големи и доказани треньори, та се наиграхме! Единият вече в пенсия, другият в момента се бори за участие в ЛЕ следващият сезон.
Но Мойзи ме кефи де! Хвана ги от 16-то място и сега имат реалният шанс за второто място във ВЛ. Винаги ме е било яд, че го махнахме толкова бързо и буквално никакъв шанс не му се даде! Жалко, жалко! Но нали искахме големи и доказани треньори, та се наиграхме! Единият вече в пенсия, другият в момента се бори за участие в ЛЕ следващият сезон.
С Милан сме.
Готин мач като за ЛЕ.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ман Юнайтед обмисля продажбата на Марсиал през лятото
A дано ! АМИН
A дано ! АМИН
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Дано го разкараме.
Но дори и да остане пак на лято ще са задължителни централен защитник, опорен халф и нападател. Крило също, още повече, че Мата трябва да се пенсионира, а Диало е още зелен.
Но дори и да остане пак на лято ще са задължителни централен защитник, опорен халф и нападател. Крило също, още повече, че Мата трябва да се пенсионира, а Диало е още зелен.
MASTER_COOL написа:Ман Юнайтед обмисля продажбата на Марсиал през лятото
A дано ! АМИН
Направо ми оправи настроението! Знам, че това по всяка вероятност не е истина, но е хубаво да се четат подобни неща! В комплект с Погба и да махаме надутите и мързеливи франсета!