Голове на Бербатов за национлния отбор по футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: Голове на Бербатов за национлния отбор по футбол

Мнениеот Dobri » 09 фев 2010 15:49

chelseabg написа:
cvetan написа:Излишен дебат. Аз си спомням как контузен вкара на Хърватия - победа която обърна нашта група и обезмисли последните мачове. но критиките са си критики. Иначе злобарите няма да има с каквода се заяждат.

Най-силният му мач..и не е обърнала групата а беше 2ри мач в нея..

Без да се заяждам, това бяха най-силните му 30 минути. Наистина беше невероятен мач, само ме е яд че Чиликов пропиля няколко 100% ситуация. Трябваше да ги унижим хърватите със 4-5:0

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 фев 2010 15:55

Защо намесвате Гонзо не ми е ясно?Факт е ,че Бербо не бележи на силните.Колкото и да ви е неприятно и да ви боли.Фактите са си факти.

venom

Мнениеот venom » 09 фев 2010 15:58

ЕМИЛ написа:Защо намесвате Гонзо не ми е ясно?Факт е ,че Бербо не бележи на силните.Колкото и да ви е неприятно и да ви боли.Фактите са си факти.

Съгласен съм, че Гонзо вкара няколко гола на ЦСКА, но като махнем това и той не бележи на силните.

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 09 фев 2010 15:58

Еми то силните като ни мачкат и топка до него не може да стигне - КАК АДЖЕБА ДА БЕЛЕЖИ МИ КАЖЕТЕ ВСЕЗНАЙКОВЦИ! А отзад коловати и топчо като направят 5 дузпи и ги надбягат 20 пъти, кой е виновен??? Е КОЙ МОЖЕ - "Барби"-само той ви е в муцката, ама вие сте му на ...!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 фев 2010 16:00

venom написа:Съгласен съм, че Гонзо вкара няколко гола на ЦСКА, но като махнем това и той не бележи на силните.

Единствено срещу Литекс има много малко голове.Той и беше кунтузен в тези мачове.Кои други силни отбори визираш?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 фев 2010 16:01

USF написа:Еми то силните като ни мачкат и топка до него не може да стигне - КАК АДЖЕБА ДА БЕЛЕЖИ МИ КАЖЕТЕ ВСЕЗНАЙКОВЦИ! А отзад коловати и топчо като направят 5 дузпи и ги надбягат 20 пъти, кой е виновен??? Е КОЙ МОЖЕ - "Барби"-само той ви е в муцката, ама вие сте му на ...!

На кое сме му ние?при положение ,че целият отбор играе за него та да вкара някой гол............

venom

Мнениеот venom » 09 фев 2010 16:04

ЕМИЛ написа:
venom написа:Съгласен съм, че Гонзо вкара няколко гола на ЦСКА, но като махнем това и той не бележи на силните.

Единствено срещу Литекс има много малко голове.Той и беше кунтузен в тези мачове.Кои други силни отбори визираш?

Казах го по-скоро на шега. Естествено, че паралел не може да има. Бербо докато играеше в Леверкузен вкара на Юнайтед и на куп други отбори от ШЛ, като беше в Тотнъм вкара на Арсенал, пък и всеки друг отбор от Премиершип, на който е вкарвал е относително да се каже слаб.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 09 фев 2010 16:04

Едно е какво прави в МЮ и критиките към играта му в клубня му отбор, където има алтернатива друго е в националния, не че не изпорти примерно мача в Черна гора като гост с едно от неговите нехайни и безгрижни отигравания, но при липсата на добри български футболисти просто за националния в момента той Стилян, и Мартин нямат алтерннатива, но да ви припомня и че те са вече на по 29 години, а след тях идва това което видяхме в защита в Кипар ами тогава..........

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 09 фев 2010 16:06

Кой е Гонзо? Звучи ми като Ганьо в Европа...ха ха ха . И на кой най -велик стадион е играл, Ганьо, май на стадион "Риека", но и аз не го знам къде е това стадионче.
А Митето има още поне 40 голчета да вкара за национала, само да е жив и здрав
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 фев 2010 16:07

Важното е,като не ти изнася и да намесиш Гонзо :lol: Само така,пичове,напред :mrgreen: Само да уточня,че авторът на темата е фен на ЦСКА.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”