Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- GA_ veliki
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА
Баси филма. ОЛАФ търси около 12млн. за некви жипки. Тези около 12млн. , и/или част от тях са в нечии джобове. ГГ се оттегля и оставя 10-12млн в касата.
Намек? Към кого?
Ляляйте си за любов към отбора, футбола , спорта и т.н...
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
danko_sot написа:Не знам, не съм чел последните мнения от форума, понеже тези дни съм все зает, но целия този, не знам как да го нареча, може би цирк, взе да ми писва. ГГ ако прави тези театри с цел едва ли не феновете да станем като безгласни букви или ако използваме друга лексика от Османско робство-покорни раи, не само, че не му прави чест, а и е паднал твърде ниско. Ако е така това означава, че той не е за клуб като ЦСКА и по-добре да си ходи в Ловеч, където овцете ще го следват безусловно и няма да има разногласия.
Все едно аз като фен да нямам право да изразя мнение по въпрос, свързан с клуба. Не знам ако е така г-н Ганчев явно е бил доста силно повлиян от годините на соца и по-добре наистина да си ходи в Ловеч, където може да приложи своята философия.
Играта май е политико-икономическа. И ние не сме опоненти на Гришата, а по-скоро сме нещо като козове.
Време е и ние да си поискаме стадиона по говеждата схема.
GA_ veliki написа:Баси филма. ОЛАФ търси около 12млн. за некви жипки. Тези около 12млн. , и/или част от тях са в нечии джобове. ГГ се оттегля и оставя 10-12млн в касата.Намек? Към кого?
Ляляйте си за любов към отбора, футбола , спорта и т.н...
Каква част е печалбата от тези 12 милиона лева? Вероятно не повече от 15%. Останалата сума до 12 млн. лв. е за доставчиците на материали, за работниците, данъци, за погасяване на заеми и лихви и т.н..
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
goshev написа:Време е и ние да си поискаме стадиона по говеждата схема.
Че, какво й е на въпросната схема, каква привилегия им дава в повече?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- redhooligan
- Контакти:
Лично мое мнение е, че Г.Г. не иска да напуска заради една декларация. Човекът има много бизнеси и не му е само един отбор на главата, камоли да се впечатлява от една декларация. Най вероятно всичко това е някаква политическа схема ( така го нарека ) , но дали ще се осъществи, само времето ще покаже! Много хора могат да пишат против Ганчев, но да погледнат какво е направил за времето в което е собственик на клуба. Нещо което при предишни собственици не е правено!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Локо пловдив- але, але, але, але........ 
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- redhooligan
- Контакти:
danko_sot написа:Локо пловдив- але, але, але, але........
Взеха едни пари от букитата. Следващия кръг ни режат с голямата тесла и всичко си идва на мястото!!!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
redhooligan написа:danko_sot написа:Локо пловдив- але, але, але, але........
Взеха едни пари от букитата. Следващия кръг ни режат с голямата тесла и всичко си идва на мястото!!!
Ще видим кой кого!
Ся, ако вземем мача срещу Гела, ставаме първи. Ако и задържим първото място до края на редовния сезон, програмата на Лудогорец ще е по-лоша за плейофите....
Голям майтап ще стане. Без собственици да катурнем на Гела отборчето..
Голям майтап ще стане. Без собственици да катурнем на Гела отборчето..