Анкета: Одобрявате ли обединението на двата клуба "ЦСКА..."??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Анкета: Одобрявате ли обединението на двата клуба "ЦСКА..."??
Приемат се всякакви мнения по въпроса, а дежурният модератор обеща, че няма да трие нищо от написаното.
Re: Анкета: Одобрявате ли обединението на двата клуба "ЦСКА..."??
Да, категорично! ЦСКА-София (София), правоприемникът на Литекс и Чавдар с лиценза на ЦСКА 1948 и ново въртене на опашките, ще е гаранция за изключително приятни дискусии тук. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

ДАа припознаят отбора ГОСТ......................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Не само одобрявам, но и с нетърпение очаквам

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

TristaNNN написа:Да, категорично! ЦСКА-София (София), правоприемникът на Литекс и Чавдар с лиценза на ЦСКА 1948 и ново въртене на опашките, ще е гаранция за изключително приятни дискусии тук.
Представи си финансовата мощ на Ганчев и Ефбет на едно място, подкрепена от обща агитка на двете публики - "Лудогорец" веднага ще сдаде лидерството.
Дори има сигнали, че към тях е готов да се присъедини и "Септември" с всички ресурси, с които разполага Чандъров, за да бъде гарантиран и европейски пробив.
Odessit написа:TristaNNN написа:Да, категорично! ЦСКА-София (София), правоприемникът на Литекс и Чавдар с лиценза на ЦСКА 1948 и ново въртене на опашките, ще е гаранция за изключително приятни дискусии тук.
Представи си финансовата мощ на Ганчев и Ефбет на едно място, подкрепена от обща агитка на двете публики - "Лудогорец" веднага ще сдаде лидерството.
Лелееее, трепери цяла футболна България!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс