rhaegar написа:KFC Ronaldo![]()
Съсипаха ни момчето, деба. Ако ни дадат 30м да си го вземем обратно, ще си мачка при нас.
Храната е по-хубава в Испания, нормално да се ошкемби

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:KFC Ronaldo![]()
Съсипаха ни момчето, деба. Ако ни дадат 30м да си го вземем обратно, ще си мачка при нас.
Groucho написа:Eми, paceto пише, че Реал има пари за Холанд, което и мен малко ме съмнява. Ако трябва да се плаща ремонта на "Бернабеу", без изходящи трансфери... В момента английските клубове имат повечко пари в кризата заради ТВ правата, другите затягат коланите.rhaegar написа:KFC Ronaldo![]()
Храната е по-хубава в Испания, нормално да се ошкемби
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Groucho написа:Eми, paceto пише, че Реал има пари за Холанд, което и мен малко ме съмнява. Ако трябва да се плаща ремонта на "Бернабеу", без изходящи трансфери... В момента английските клубове имат повечко пари в кризата заради ТВ правата, другите затягат коланите.
1914.1902 написа:Groucho написа:Eми, paceto пише, че Реал има пари за Холанд, което и мен малко ме съмнява. Ако трябва да се плаща ремонта на "Бернабеу", без изходящи трансфери... В момента английските клубове имат повечко пари в кризата заради ТВ правата, другите затягат коланите.
Написал е също, че няколко отбора се борят за подписа му.
Но аз все още чакам да видя всичките източници какво твърдят за Холанд и Реал М.
JackPackage написа:Само дето клаузата на Халанд е 90 млн, а вие имате да давате за Коутиньо към 40 още на Пул, на Юве 10 за Пянич, на Аякс 20 за Френки и всичко това е до 30.06.2021 - така че пак не ви излизат сметките ми се струва
insaneboy1 написа:1914.1902 написа:Groucho написа:Eми, paceto пише, че Реал има пари за Холанд, което и мен малко ме съмнява. Ако трябва да се плаща ремонта на "Бернабеу", без изходящи трансфери... В момента английските клубове имат повечко пари в кризата заради ТВ правата, другите затягат коланите.
Написал е също, че няколко отбора се борят за подписа му.
Но аз все още чакам да видя всичките източници какво твърдят за Холанд и Реал М.
Заповядай
[Marca] Real Madrid can't afford to sign Kylian Mbappé or Erling Haaland. They're in a financial crisis.
Real Madrid can't afford Haaland, Mbappe moves amid pandemic
Disastrous news for Real Madrid as they can’t afford either Kylian Mbappe or Erling Haaland in massive transfer boost to their rivals across Europe
Ама какво ли знае Марка, това е само вестник на Мадрид, аз бих се доверил на пацето.
Groucho написа:Eми, paceto пише, че Реал има пари за Холанд, което и мен малко ме съмнява. Ако трябва да се плаща ремонта на "Бернабеу", без изходящи трансфери... В момента английските клубове имат повечко пари в кризата заради ТВ правата, другите затягат коланите.
miro_rz написа:Навярно само такива цени и сметки се правят в нашият клет форум!
Тук купи от счетоводители, агенти...., що не ви вземат в Реал и Барса и са приключат с кризите!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта