Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот ugly bug » 16 фев 2021 20:04

peliforewer написа:[offtopic]От снощи изкочиха всички хлебарки от каналите.[/offtopic]

[offtopic]Донка я няма още ..!
:lol:[/offtopic]
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 фев 2021 20:08

petko.h.markov написа:Сега Лудогорец се мести в София и го припознавате като ЦСКА.Домусчиев в стар цесекар

Лудогорец едва ли ще се мести някъде, но ЦСКА 1948 е много вероятно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 16 фев 2021 20:09

danko_sot написа:[offtopic]Левскарите да мълчат. Пак са минали на държавна издръжка. Няма как Вълкът да издържа клуба само с някакви спонсорски договори. Виждате, че и доста хора взеха. Това са пари за заплати все пак, а досега май никой не са продали. И тоя Славиша никога не би дошъл за жълти стотинки да работи, щото все пак не е лош треньор. Лесно е на държавна хранилка. Ама то затова после в Европа е такова мощно насирането.[/offtopic]

Викаш, друго е Европа да ти даде пари за автомобили боклуци и с тях да си купиш я емблемка, я отбор. Не е държавна издръжка, когато Дпс (инджов и гг) печелят държавни поръчки за пътища и още куп глупости. Друго е, а? Не е държавна издръжка - да не внесете стотинка за нищо през последните 30 години, не е държавна издръжка скритият договор за стадион, не е държавна издръжка направената база на Панчарвео, сигурно гг и инджов от личният си джоб са извадили парите и днес се отказват от тях :D

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 фев 2021 20:13

peliforewer написа:
danko_sot написа:И между другото връзвам бас, с който иска от форума тук, че тая година ЦСКА ще вземе трофей. Сериозно говоря!!!

Ганчев започна с Купата на България и ще го изпратим поне с КБ,а защо не и с шампионска титла ;) . https://www.youtube.com/watch?v=_KVCvqr ... c&index=13

Защо не и титла? Можем!!! Ние сме ЦСКА!

Гледам, че Соу в крайна сметка е под наем в Ростов. Не искам да съм лош пророк, но шансовете му са 50/50 според мен. Руската лига е по-силна, а и ако вземе пак да не му връзва пред гола. Но пак не ги разбирам от ръководството, толкова ли са закъсали за пари, че да дават най-ключови ни играч под наем точно преди решителната част от сезона. Еми не ги разбирам! Феновете са си прави с реакцията при това положение. Ако беше за 4 милиона поне да кажеш: хайде, струва си за тея пари. Да не говорим че при неуспешен период в Русия и връщане тук, цената на Соу ще падне. Аз си стоя зад думите. За мен правят грешка с този ход.

П. П. Стойчо Младенов яростно защитава Гришата в интервю в топ спорт ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 фев 2021 20:14

Избори наближават и трябват много пари. Тиквата е извадил голямата кошница и е тръгнал на обиколка. На който му писне и почне да се опъва ---> Дубай! А дали Джуджи вече не е в Дубай, или на някое друго по-сигурно място?!
И аз смятам, че декларацията е само формален повод, но не и причината за тези действия на Ганчев. Времето ще покаже!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 фев 2021 20:16

danko_sot написа:
peliforewer написа:
danko_sot написа:И между другото връзвам бас, с който иска от форума тук, че тая година ЦСКА ще вземе трофей. Сериозно говоря!!!

Ганчев започна с Купата на България и ще го изпратим поне с КБ,а защо не и с шампионска титла ;) . https://www.youtube.com/watch?v=_KVCvqr ... c&index=13

Защо не и титла? Можем!!! Ние сме ЦСКА!

Гледам, че Соу в крайна сметка е под наем в Ростов. Не искам да съм лош пророк, но шансовете му са 50/50 според мен. Руската лига е по-силна, а и ако вземе пак да не му връзва пред гола. Но пак не ги разбирам от ръководството, толкова ли са закъсали за пари, че да дават най-ключови ни играч под наем точно преди решителната част от сезона. Еми не ги разбирам! Феновете са си прави с реакцията при това положение. Ако беше за 4 милиона поне да кажеш: хайде, струва си за тея пари. Да не говорим че при неуспешен период в Русия и връщане тук, цената на Соу ще падне. Аз си стоя зад думите. За мен правят грешка с този ход.

П. П. Стойчо Младенов яростно защитава Гришата в интервю в топ спорт ;)

Пламен Марков днес по-скоро каза, че е продаден, но аз му нямам много вяра.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 16 фев 2021 20:25

Sstefanov написа:
danko_sot написа:[offtopic]Левскарите да мълчат. Пак са минали на държавна издръжка. Няма как Вълкът да издържа клуба само с някакви спонсорски договори. Виждате, че и доста хора взеха. Това са пари за заплати все пак, а досега май никой не са продали. И тоя Славиша никога не би дошъл за жълти стотинки да работи, щото все пак не е лош треньор. Лесно е на държавна хранилка. Ама то затова после в Европа е такова мощно насирането.[/offtopic]

Викаш, друго е Европа да ти даде пари за автомобили боклуци и с тях да си купиш я емблемка, я отбор. Не е държавна издръжка, когато Дпс (инджов и гг) печелят държавни поръчки за пътища и още куп глупости. Друго е, а? Не е държавна издръжка - да не внесете стотинка за нищо през последните 30 години, не е държавна издръжка скритият договор за стадион, не е държавна издръжка направената база на Панчарвео, сигурно гг и инджов от личният си джоб са извадили парите и днес се отказват от тях :D

Не ми се спори за глупости. Казвам каква е ситуацията в момента и последните години. Ние като бяхме на вашия хал, стигнахме до "В" група. Вие няма, защото Боко е левскарче. Едно време и на нас ни е помагала много държавата. На един хал сме сега с вас горе-долу. Няма смисъл от спорове и караници сега. Аз искам силен и финансово стабилен ЦСКА, но също така и силен и финансово стабилен Левски. Искам също така и силен национален отбор!!! И всичко да се решава само на терена. Останалото е празнословия, заяждане на дребно и разпъването на локуми. Него ще го оставя на форумните отворковци.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 фев 2021 20:52

Големите си мерят егото, като се атакуват там, където ще има по-голям отенък.
Ако бяха натиснали ГГ нещо за Петрол щеше да мине и замине, едва ли щеше да вълнува много хора.
Напускането на отбора по този начин е нещо, като делата с иск за ЛЕВЧЕ, то ест само да ти натрия носа публично.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 16 фев 2021 21:47

peliforewer написа:
petko.h.markov написа:Сега Лудогорец се мести в София и го припознавате като ЦСКА.Домусчиев в стар цесекар

[offtopic]От снощи изкочиха всички хлебарки от каналите.[/offtopic]

Ти ако знаеш след 2016 какви хлебарки и плъхове излезнаха на показ.... направо ужасТ.
Та чак и норма на поведение задаваха.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 16 фев 2021 22:24

Martinez1948 написа:
peliforewer написа:

[offtopic]От снощи изкочиха всички хлебарки от каналите.[/offtopic]

Ти ако знаеш след 2016 какви хлебарки и плъхове излезнаха на показ.... направо ужасТ.
Та чак и норма на поведение задаваха.

[offtopic]Как сте с приятелите от Обеля? Там за 3мата глупаци и Цеката питам? Дето е подлаган на ласки от Васко Дубая[/offtopic]
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”