Тони написа:Адски съм бесен! Гледам Сари показа някакъв живец към края. Дано го покаже и спрямо някои головодници. Не може жената Алонсо да им подари такава ситуация. Какво ми лежи, като нищо му няма? Абсолютно безотговорен тип! Много съм разочарован.
Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
JustChelsea
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
-
JustChelsea
- Контакти:
Доста добре играхме този мач. Най-дразнещото беше, че съдията изобщо не направи и напън за това нарушение срещу Тами. ВАР и той мълчи.
- Liquidator
- Контакти:
Жоржиньо и Ковачич е най-добрата ни двойка към момента, но това не значи, че няма да бъдат разкъсани срещу всеки по-сериозен отбор в ШЛ. Канте може би има място, но при игра с 2-ма централни защитници. Продължавам да смятам, че са ни нужни нови хора в средата. Ако щеш и Ампаду, който не го следя, ама все ще донесе някаква свежест в центъра.
Да не забравяме, че Тухел кара период на "меден месец" и е нормално някои играчи да играят по-добре от преди. Това не значи, че са достатъчно добри за нас. Все си мисля, че тая схема също няма да я бъде дълго, но определено подхожда на някои футболисти.
Да не забравяме, че Тухел кара период на "меден месец" и е нормално някои играчи да играят по-добре от преди. Това не значи, че са достатъчно добри за нас. Все си мисля, че тая схема също няма да я бъде дълго, но определено подхожда на някои футболисти.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
JustChelsea
Обръщам се за последен път към твоята скромна особа и се надявам да го направя достатъчно елементарно, за да можеш дори ти да го разбереш.
Играе зле - казваш, че играе зле.
Играе добре - казваш, че играе добре.
Това, което си цитирал, няма нищо общо с това :
При положение , че се вдигнахме от батака и тия, които плюеш в момента ни измъкват от там.
Познай какво! Играят добре.
Така, че преглътни какво се случи, смири се малко и престани да пишеш без да мислиш.
Сега ще те игнорирам с голяма доза презрение, защото просто нямам време и желание да се занимавам повече с теб.
Обръщам се за последен път към твоята скромна особа и се надявам да го направя достатъчно елементарно, за да можеш дори ти да го разбереш.
Това, което си цитирал, няма нищо общо с това :
JustChelsea написа:Голяма мъка и треперене. Нападение 0, защита 0. Грешни трансфери с грешен новобранец начело и това е резултата. В добавка Джорджано, Ковачич, Галфонсо, Тами мухата и пенсията Силва. Още поне 300 млн. за защита и халфове.
Да видим Евертън, Тотнъм, Вила с отложените си мачове какво ще направят.
Зиех май получи треньорска контузия.
При положение , че се вдигнахме от батака и тия, които плюеш в момента ни измъкват от там.
Така, че преглътни какво се случи, смири се малко и престани да пишеш без да мислиш.
Сега ще те игнорирам с голяма доза презрение, защото просто нямам време и желание да се занимавам повече с теб.
-
THE G.A.M.E
Ефектът "нов треньор" очевидно не е преминал.
Хубави 5 мача начело с Тухлата, пълен контрол и надиграване на съперниците.
Като с всеки следващ двубой сякаш играем все по стабилно, като подреденост, идея за провеждането на срещата и специфичен стил.
Върна се и увереността, което е доста ключово.
Без значение на кое място и с какви играчи сме разполагали през годините, Челси почти винаги е излъчвал самочувствие, на моменти и арогантност.
Сякаш при Франки ( което е и парадоксът, имайки на предвид той какъв футболист бе ) това поведение бе изгубено през този сезон.
А това, че сега някои играчи се представят силно, докато при Лампс не, не означава задължително, че Тухел им е подобрил спортно-технически качества.
Най-вероятно е имало някакви търкания.
Така или иначе промяната за сега се оказва успешна.
Макар да сме агресивни във фаза атака, до тук при Тухлата сме допуснали едва 1 гол.
Отборът се брани колективно, намаляха и индивидуалните грешки.
Схемата действително пасва на единиците, с които разполагаме.
Неприятно е, че Пулисиц, Канте и Зиех играят малко, но когато отборът бие, няма к'во да мрънкаме.
Сега остава да видим как ще сме с тези агресивно настроени схема и стил, срещу тимовете от топ 6.
Хубави 5 мача начело с Тухлата, пълен контрол и надиграване на съперниците.
Като с всеки следващ двубой сякаш играем все по стабилно, като подреденост, идея за провеждането на срещата и специфичен стил.
Върна се и увереността, което е доста ключово.
Без значение на кое място и с какви играчи сме разполагали през годините, Челси почти винаги е излъчвал самочувствие, на моменти и арогантност.
Сякаш при Франки ( което е и парадоксът, имайки на предвид той какъв футболист бе ) това поведение бе изгубено през този сезон.
А това, че сега някои играчи се представят силно, докато при Лампс не, не означава задължително, че Тухел им е подобрил спортно-технически качества.
Най-вероятно е имало някакви търкания.
Така или иначе промяната за сега се оказва успешна.
Макар да сме агресивни във фаза атака, до тук при Тухлата сме допуснали едва 1 гол.
Отборът се брани колективно, намаляха и индивидуалните грешки.
Схемата действително пасва на единиците, с които разполагаме.
Неприятно е, че Пулисиц, Канте и Зиех играят малко, но когато отборът бие, няма к'во да мрънкаме.
Сега остава да видим как ще сме с тези агресивно настроени схема и стил, срещу тимовете от топ 6.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Това, което Тухел направи е да научи отбора да се защитава.
Лампард така и не успя.
Лампард така и не успя.
-
JustChelsea
- Контакти:
Тони написа:JustChelsea
Това, което си цитирал, няма нищо общо с това :JustChelsea написа:Голяма мъка и треперене. Нападение 0, защита 0. Грешни трансфери с грешен новобранец начело и това е резултата. В добавка Джорджано, Ковачич, Галфонсо, Тами мухата и пенсията Силва. Още поне 300 млн. за защита и халфове.
Да видим Евертън, Тотнъм, Вила с отложените си мачове какво ще направят.
Зиех май получи треньорска контузия.
Още двама ти казаха как стоята нещата
Тръгни си си презрение. Много така направиха, понеже не ви харесва, че ви намирам Каролевското обръщане
Тони написа:Това, което Тухел направи е да научи отбора да се защитава.
Лампард така и не успя.
Не съм съвсем убеден, че за 5 мача можеш да научиш някой да се защитава. По-скоро е въпрос на схема/настройка на играчите. Трима централни си покриват много по-ефективно зоните и грешките са по-лесно поправими, когато най-близкият човек до сбъркалия е на 5 метра, а не на 15.
Liquidator написа:Ако щеш и Ампаду, който не го следя, ама все ще донесе някаква свежест в центъра.
Той си е и играе предимно централен защитник. По-скоро ако Рубен продължи да играе прилично във Фулъм може да е опция, както и малкият дето е под наем в УБА.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ами, щом Кепа може да запише чиста мрежа, тук има нещо.
Не ми се гледат статистики, но съм сигурен, че ако сравним някои неща преди и сега, от гледна точка на контрол, удари към вратата, защита при статични и други такива, то ще се окаже, че за 5 мача сме станали друг отбор.
Не ми се гледат статистики, но съм сигурен, че ако сравним някои неща преди и сега, от гледна точка на контрол, удари към вратата, защита при статични и други такива, то ще се окаже, че за 5 мача сме станали друг отбор.
- Liquidator
- Контакти:
rhaegar написа:Той си е и играе предимно централен защитник. По-скоро ако Рубен продължи да играе прилично във Фулъм може да е опция, както и малкият дето е под наем в УБА.
Да, бях останал с впечатлението, че го обиграваме за дефанзивен халф, а и в националния играе като такъв. При трима централни му се отваря възможност, но не искам да остава, ако ще играе само за купите. За Рубен никакъв шанс да го видим в центъра, той и във Фулъм играе в тройката отпред, но ми се струва, че кариерата му при нас приключи.
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]