Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) НОВА АНКЕТА

Мнениеот LoveAndPeace » 16 фев 2021 11:20

По обяд , ранния следобяд ще го пуснат наркотиците и ще "размисли".
Преди години и Батков на два три аперитива заглаждаше мустак с - Еййй Богу аз карам влака :lol:

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 16 фев 2021 11:28

LoveAndPeace написа:По обяд , ранния следобяд ще го пуснат наркотиците и ще "размисли".
Преди години и Батков на два три аперитива заглаждаше мустак с - Еййй Богу аз карам влака :lol:

:)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 фев 2021 11:32

ivan56 написа:Гришата, че е тънко обиден е ясно, ама от една декларация да хвърли кърпата ми се струва твърде несериозно. Все си мисля, че всичко е предварително измислено и е чакан удобен момент. Или наистина вече се е "наиграйкал" с бг футбола.

Абсолютно на същото мнение съм и аз. Просто може да са го използвали до сега за да придобие активите и т.н.
Да не забравяме ,че зад акциите на Стоичков стои трето лице , което със сигурност е някой голям играч за днешното време.
Не мисля ,че една декларация може да го трогне при положение ,че примерно може да продаде лятото Мазику за 2 млн.
Ще видим.
Все си мисля ,че в момента не може да излезе декларация от някоя от фракциите в сектор Г без Ганчев да знае.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 фев 2021 11:34

ivan56 написа:Гришата, че е тънко обиден е ясно, ама от една декларация да хвърли кърпата ми се струва твърде несериозно. Все си мисля, че всичко е предварително измислено и е чакан удобен момент. Или наистина вече се е "наиграйкал" с бг футбола.

Е тва вчера го написах още. 100про е ясно, че цирка идва от джуджето. Той е цар на всякакви декларации. При него всичко е схема. Вчерашната декларация пак той си я е поръчал :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 16 фев 2021 11:40

шивача написа:

Е тва вчера го написах още. 100про е ясно, че цирка идва от джуджето. Той е цар на всякакви декларации. При него всичко е схема. Вчерашната декларация пак той си я е поръчал :!:

И какъв е следващия ход? Акциите са на Армията, кой ще ги вземе?
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 фев 2021 11:56

cskarcheto92 написа:
шивача написа:

И какъв е следващия ход? Акциите са на Армията, кой ще ги вземе?

Ако остави клуба без задължения както казва, един Стойне Манолов изглежда приличен вариант или някой друг играч по държавни поръчки.
Ама все си мисля, че Гришата ще продължи на Армията и този "трус" ще го бетонира там и ще продължи с ловешкият модел на търговия.
Още повече, че от тази година с тоя турнир на прошляците, парите от ЕКТ рязко намаляват.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 16 фев 2021 12:09

ivan56 написа:Още повече, че от тази година с тоя турнир на прошляците, парите от ЕКТ рязко намаляват.

Какви са парите в новия турнир. Примерно за влизане в групите.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 фев 2021 12:11

Черепахин да се връща на бяла камила от Дубай !
Забатачи Подуенци и е ред да направи от нас един стойностен европейски отбор за тотален потрес на Гереня!
:mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 16 фев 2021 12:14

Бялата камила нещо като бялата лястовица ли е? :roll:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 фев 2021 12:18

bubka написа:Голяма простотия - сега нека Офендъри, шивачи и тем подобни да купуват виртуални карти по примера на Левски, да дават милиони, да купят Меси и следващият Али Соу да го продадат за 60+ милиона.

Забрави ароматизаторите. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “ЦСКА”