djd написа:CaptainBertorelli написа:https://topsport.bg/cska/i-kas-priznava-tsska.html
Според мен, новината е супер! Отмина един, наистина лош период, оптимист съм!
Има разни предположения, че и други бивши футболисти могат да ревнат на ФИФА за пари. Но според мен това ще да са.
Много е важно дали са предявили претенции към старото дружество по време на процедурата по несъстоятелност. Ако не са - ФИФА казва, че са били немарливи в търсенето на правата си и духат супата. Имаше такъв случай от настоящите дела. ФИФА отсъжда в тяхна полза, само ако са претендирали за някакви компенсации и то основателно, но баба Дора ги е резнала в процедурата. КАС общо взето повтаря решението на ДК на ФИФА.
Много хора ще кажат - е оти ручахме жабетата, като пак платихме една торба пари. Според мен Гришата избегна многократно по-големи суми, които със сигурност щяха да бъдат потърсени от бившите собственици например. Неслучайно много хора казваха, че реално дълговете са към 60 млн лв, а не както бяха присъдени към 24 млн.
Но тези 8 млн лева, както и тези сега във ФИФА няма начин как да се избегнат. Те са да кажем за някаква договорена сума с МФ и спортните дългове към футболисти, треньори, служители, мениджъри ...
Първо погледнете източника на информацията, Бисер Тошев и Гонг.Идва началото на сезона и започва да се пише какво ли не за ЦСКА в определени медии, в коментара не се набляга толкова на приемствеността колкото на милионите левове които още трябвало да плаща Ганчев.Второ,сериозно ли мислите че Тошев може да разполага с информация за решение на КАС което уж ще се приема след месец и половина. Трето,не КАС, а Папата да обяви че ЦСКА на Ганчев е правоприемник на фалиралото дружество мозАците пак ще кълнат по медии и форуми.Затова ги слагайте на Дядовия и да си гледаме отбора, колкото повече ги мачкаме толкова по-злобни ще стават.Имаме добър отбор, амбициозен треньор, ръководството си върши работата, остава да си пожелаем един вълшебен сезон. САМО ЦСКА!