gogovcite написа:Ехааа, сега лягам и гледам доста се пописало. Аз бях на уиски и червено вино (след вечеря). Серията е кофти и ситуацията е сложна. Не че не сме изпадали друг път в такава, но аз имам друго обяснение за срива. Според мен всичко тръгна надолу с контузията на Жота. Момчето разбърка триото отпред, Фирмино усети,че почва да му се изплъзва мястото и също се стегна. Сега няма реална атернатива и вариативността на Жота. Фирмaка е супер зле, а от това страдат Мане и Салах и цялата магия изчезна. Дано съм прав и вдигнем глава със завръщането на Жота.
Стига уволнявахте! Ливърпул ще го има и след Клоп, но сега ще се справим с него начело!
Айде лека и YNWA!
Ами просто е - докато бяхме с малко контузени бяхме първи, като станаха повече останахме в топ 4, сега с 10 контузени сме извън топ4. Погледнете състава с контузените на Слаш от предните странници и ми кажетевчерашните титуляри ли предпочитате, във формата в която са Алисон, Мане, Фирмино и каталясалите Робъртън и Вайналдум или контузените. Труден избор за мен? Обаче, ако сменим Ориги с М. Камбуров, май ще избера контузените. Стига Камбуров да не е много скъп трансфер, тогава ще ми се наложи да карам с Ориги
Като добавим и охлювите, които не си написаха домашното лятото на 2019, когато Ловрен искаше да се маха, не си взеха поправителния лятото на 2020, а на втория поправителен минаха с две и половина - картинката не е много учудваща.
Клоп вчера "намекна" за пореден път къде е проблема:" Такава грешка става в предсезонните мачове". Дали искаше да каже, че
ние обиграваме защита по средата на сезона?!?!?!?!
Да не отваряме и каква е ролята на ВВД, не в защита, а в изграждането на атаките и как функционира всичко с него и Гомез/Матип, че ще стане дълга и широка.