Инача тоя коментатора вика ли,та вика....Хатаааааааааааааааааааааааааааа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Гуу написа:niki87 написа:Fichango написа:Чета глупости за вратаря тука.
Странното в случая е, че вратарят няма почти никаква вина. Той е застанал много правилно напред, тъй като има неписано правило за играта на вратаря, че разстоянието между него и централните защитници трябва да е горе-долу едно и също в повечето време на мача. При днешната бърза игра той много умно е излязъл между дузпата и дъгата.
Това че на кюнеца му върза е друг въпрос.
Съгласен сЪм.Когато действието се развива в противниковото поле мястото на вратаря е около границата на наказателното поле,за да може да пресече евентуален извеждащ пас...Трябва да имаш уникален кЪсмет за да вкараш такЪв гол.
Какво ?
Изритана топка от 90 метра, която хвърчи цяла вечност, тупка на земята, прехвърля вратаря, пада гол, и според вас няма грешка на вратаря ?
Майко мила...
Fichango написа:Ами не искам да споря. Прелистил съм доста теория, имам и нелоша практика от 100-на нахлузвания на ръкавици, вкл. и в Б група. Но едва ли е достатъчно за да убедя някого
Не е важно къде,важното е,че всичко,което каза е точно такаRoger_Federer написа:Fichango написа:Ами не искам да споря. Прелистил съм доста теория, имам и нелоша практика от 100-на нахлузвания на ръкавици, вкл. и в Б група. Но едва ли е достатъчно за да убедя някого
Пич,къде си играл?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта