Сега с травмата на Погба трябва да видим дали Дони може да захване място. Няма да има друг шанс този сезон.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Да, Дало имах предвид
Според мен Мейсън се пропилява с игра по десния фланг. Той е нападател като Перси, който играе добре и с двата крака. Има по-добър финишинг от Марсиал и Рашфорд, а е доста по-млад от тях. Фъргюсън щеше да го развие както трябва, но Оле бута всички титуляри и става огромна каша.
Сега с травмата на Погба трябва да видим дали Дони може да захване място. Няма да има друг шанс този сезон.
Тоя Ханибал ми мяза на голямо леке, ама в лошия смисъл на думата и не очаквам много от него.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Диало има много потенциал, ама с тези млади играчи трябва да се работи правилно, за да има сериозно развитие. Янузай при Мойс играеше със свобода и демонстрираше умения, дойде ЛВГ, наложи схема 3-5-2 и филосъфи и дотам развитието. Марсиал имаше потенциал, ама Жозе му такова майката, а Оле махна Лукаку заради доверието в него, франсето хем спря да се развива, хем много си вярва. Мейсън и той много талант, ама е забит на крилото, а и с него според мен не се работи правилно. Мен ми се иска да пробваме някаква схема с двама нападателя-Кавани и Мейсън. Единсън таран, Мейсън да се връща и да помага с разиграването. Реално Грийнууд има много сходни характеристики като Дибала, а Дибала не е нито за крилото, нито за сам централен нападател.
Диало и Межбри имат много потенциал. Шортайър е много дребен, за да стане сериозен играч във ВЛ, поне според мен. А тоя Хюгил ми мирише на нов Македа, дано да бъркам. Няма някакви сериозни умения, просто при юношите издебне някое лесно положение и го вкара.
Диало и Межбри имат много потенциал. Шортайър е много дребен, за да стане сериозен играч във ВЛ, поне според мен. А тоя Хюгил ми мирише на нов Македа, дано да бъркам. Няма някакви сериозни умения, просто при юношите издебне някое лесно положение и го вкара.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Диало е в групата за мача довечера. Залагайте дали ще запише повече минути от Дони 
- MapTo_D
- Контакти:
Ох, като видя Матич в състава + тримата 'младежи' в атака и леко ми се гади.

- redhooligan
- Контакти:
MapTo_D написа:Ох, като видя Матич в състава + тримата 'младежи' в атака и леко ми се гади.![]()
Така ще е до полувремето
Аз като видя Марсиал в стартовия състав и ми идва да се издра..ам!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Мъка е да гледаш Марсиал централен нападател цял мач,а зад него да е Ван де Беек.
Какви нерви трябва да имаш, за да гледаш 70 минути такъв футбол и да не предприемеш по-рано смени.
Какви нерви трябва да имаш, за да гледаш 70 минути такъв футбол и да не предприемеш по-рано смени.
Не можах да гледам мача, но Мактомини с пореден гол. Този сезон се превръна в ключов футболист за състава. Рашфорд с пореден пропуск, но е дал асистенцията. Жалко, че отново се е наложило да влизат Бруно и Кавани и да спасяват положението. Иначе отново са могли да ни накажат с корнер накрая, просто защитникът им не натисна достатъчно топката. И Дийно като Де Хея не излиза при статичните положения и ще има да му вкарват от малкото наказателно...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
Рашфорд да си бе вкарал поредното положение от 5 метра сам срещу вратаря, нямаше да се стига да се пускат Кавани, Скот и Бруно. Отдавна съм вдигнал ръце от него и Марсиал. Франсето продължава да се лигави и да не го интересува какво се случва на терена, а Мейсън е пратен някъде на тъча вместо да вкарва голове. После пак се правят смени на бековете, абе винаги е весело в нашите мачове. Фред, дедо Матич и Дони абсолютно нищо не предоставиха също, а чуковете буквално не минаха центъра поне до към 70 минута 
Важното е, че продължихме. За съжаление, няма кого да пуснем на мястото на Марсиал и Рашфорд. Заради това са титуляри, не заради друго. Докато не се вземе читав нападател, та дори и нападатели, то ще си ги гледкаме как се мешат с играчите и как осират положение след положение.
И недейте да съдите халфовете ни. Като имат wannabe-звездите Рашфорд и Марсиал да се възползват от положенията, няма как да стане. Халфовете ни си правят положения, но мешаците Рашко, Грийнууд и Марсиал осират 90% от положенията.
И недейте да съдите и защитата ни. Като имаш такъв исполин като Де Хеа за вратар, дори и малка грешка да допуснат защитниците, то Де Хеа е като дантелка.
Още много работа има Оле, за съжаление. Търпение му е майката!
И недейте да съдите халфовете ни. Като имат wannabe-звездите Рашфорд и Марсиал да се възползват от положенията, няма как да стане. Халфовете ни си правят положения, но мешаците Рашко, Грийнууд и Марсиал осират 90% от положенията.
И недейте да съдите и защитата ни. Като имаш такъв исполин като Де Хеа за вратар, дори и малка грешка да допуснат защитниците, то Де Хеа е като дантелка.
Още много работа има Оле, за съжаление. Търпение му е майката!