Знам, че не харесвате подобна музика. Не знам защо я споделям с Вас
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rA-X1dAI1k4[/youtube]
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
THE G.A.M.E
В последните години прекалиха с това, да променят ролите на кечистите.
Има хора, дето в рамките на 1 г. ту трябваше да са от "готините", ту от "лошите" и то по няколко пъти.
Направиха това дори с Русев.
Според мен, сбъркаха, като се опитаха да направят от членовете на "Щитът", добряги.
За т'ва кеча беше по гледаем преди 2010-та, лошите и добрите си бяха такива с години.
Има хора, дето в рамките на 1 г. ту трябваше да са от "готините", ту от "лошите" и то по няколко пъти.
Направиха това дори с Русев.
Според мен, сбъркаха, като се опитаха да направят от членовете на "Щитът", добряги.
За т'ва кеча беше по гледаем преди 2010-та, лошите и добрите си бяха такива с години.
И Кърт Енгъл си беше Кърт Енгъл
Амброуз да не се отказал от кеча Най ми харесваше от Щит
Амброуз да не се отказал от кеча Най ми харесваше от Щит
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
THE G.A.M.E
Той до последно си беше "лош", помня, че публиката доста го мразеше, но след като се върна, след кратко отказване, направо не е за вЕрване ...pomiqrat написа:И Кърт Енгъл си беше Кърт Енгъл![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Athg0neuV_0[/youtube]
pomiqrat написа:Амброуз да не се отказал от кеча Най ми харесваше от Щит
В AEW е. Доста време беше шампион там. Нашият Русев също е там.
Играеше перфектно ролята на мухльо. В Бойна кръв едва го познах. Могъл е да бъде и голям хийл.
На мен Амброуз ми беше последния интересен образ. Мъчиха се да направят Уаят новия Гробар, но все губеше мачовете си и го превърнаха в смешник със страшна външност.
А за Строуман никак не ми е ясно в какво го превърнаха. След мач с Роуман спрях да ги гледам изобщо. Само Манията, масите и адска клетка си пускам и нещо случайно в ютуб. Женските правят по-добри мачове. Онази с боядисаната коса, грозната мутра и супер тяло
е изрод.
На мен Амброуз ми беше последния интересен образ. Мъчиха се да направят Уаят новия Гробар, но все губеше мачовете си и го превърнаха в смешник със страшна външност.
А за Строуман никак не ми е ясно в какво го превърнаха. След мач с Роуман спрях да ги гледам изобщо. Само Манията, масите и адска клетка си пускам и нещо случайно в ютуб. Женските правят по-добри мачове. Онази с боядисаната коса, грозната мутра и супер тяло
Знаете ли, че мъжът на Елизабет е жив и е на 99 
Едно време гледах чат пат кеча, Винс ми беше любимец
От "действащите" тогава, Хълк Хогън и Триш
Най ме дразнеше Кърт Енгъл, а доста след това и Сина.
Последния път, който го гледах е когато Гробаря загуби на Кеч Мания и му прекъснаха серията. Ядосах се и от тогава не съм го пускал и минута
Как се танцува на това изобщо
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xtac0FxEfmQ[/youtube]
Най ме дразнеше Кърт Енгъл, а доста след това и Сина.
Последния път, който го гледах е когато Гробаря загуби на Кеч Мания и му прекъснаха серията. Ядосах се и от тогава не съм го пускал и минута
pomiqrat написа:Знам, че не харесвате подобна музика. Не знам защо я споделям с Вас
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rA-X1dAI1k4[/youtube]
Как се танцува на това изобщо
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xtac0FxEfmQ[/youtube]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
pomiqrat написа:Знаете ли, че мъжът на Елизабет е жив и е на 99
Какво изненадващо има в това, че принц Филип е жив
Леевски, оле
pomiqrat написа:Знаете ли, че мъжът на Елизабет е жив и е на 99
Е, те нали са гущери, баце, това е съвсем нормално. Човекът е все още първа младост. Просто ще си трансферира съзнанието в друго тяло, когато дойде правилният момент.
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта