Кайседо впечатлява с физика и скорост. При гола се пласира добре, също спечели категорично всички единоборства. Още е рано да го оценяваме, но загатна добри качества.
Канцелра (Бисмарк) определено заслужава шанс. Само на 19 години е, но има доста прилична скорост и техника. Пресира добре и играе със самочувствие. Трябва да се поработи индивидуално с него по отношение на физиката, издръжливостта, завършващия удар и може би да му се вкара още малко тактическа грамотност. Определено може да стане звезда и да ни вкара няколко милиона евра в касата след някоя годинка.
Кайседо е тежък нападател с мощна физика, а Бисмарк е лек, повратлив и техничен. Сякаш двамата леко се допълват.
Ахмедов в пореден мач на показа нищо. Той и Ради Живков ще търкат пейката, а лятото може и да си тръгнат.
Синклеар има много да наваксва с подготовката, затова не е редно да го съдим за слабата игра.
Варела ми направи добро впечатление в една ситуация, при която бързо разигра токата с Юга. Търси пространсвата, играе с 1-2 подавания и сякаш леко вдигна темпото на игра с присъствието си.
Пеняранда много се старае и показа добри неща в контролите. Това което малко ме дразни е, че убива темпото на игра. Иначе е качествен играч.
Кери ми изглеждаше леко здухан, май Акрапа го е насмел след последната контрола.
Защитата се пропуква, там спешно трябва да се вземе нещо качествено. Занев очевидно изнемогва. Турицов може да запълва дупки, но няма нужните физически данни за централен защитник.
Спешно трябват централен защитник и един разбивач тип Бикел за средата на терена.
Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Деева, един Албентоса или Бикел ако имахме, нещата стават прилични 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Вие с тоя Албентоса? Той е на 33 години, пише, че е бил контузен тежко до скоро. За какво ни е, дупки ли ще кърпим? Според мен ще се насочим към някой по-млад играч. А и е време Гълъбов да поеме по-голяма отговорност. На 25 е, има ги качествата. Мисля си, че е готов за титуляр и той. Пък ако се представи добре защо и той да не си уреди хубав трансфер навън, например в турската суперлига за повече мангизи. След това лятото заместникът му знаете кой ще бъде. 

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- delqnski47
- Контакти:
danko_sot написа:Вие с тоя Албентоса? Той е на 33 години, пише, че е бил контузен тежко до скоро. За какво ни е, дупки ли ще кърпим? Според мен ще се насочим към някой по-млад играч. А и е време Гълъбов да поеме по-голяма отговорност. На 25 е, има ги качествата. Мисля си, че е готов за титуляр и той. Пък ако се представи добре защо и той да не си уреди хубав трансфер навън, например в турската суперлига за повече мангизи. След това лятото заместникът му знаете кой ще бъде.
Нямах предвид ''буквално'' Албентоса, а ''тип'' Албентоса.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
- Контакти:
Не започнахме добре срещата, доста слаби бяхме първите 30 минути,към края на първата част на мача чак се разиграхме и доминирахме до края. Турицката е прекалено дребен и физически слаб за централен защитник, задължително трябва да вземем качествен централен бранител и дефанзивен халф ако искаме да сме реален конкурент за титлата.
Също така не разбирам хора като Енрике, който си е житен бегач защо го мъчим толкова години и с какво е по-добър от един Смоленски например? Такива момчета в другите балкански държави ги налагат още от 15,16 годишни, а ние тук се радваме на такива като Отабор и Рафаел.
Към еквадореца оставам скиптично настроен и дано да греша. Единственото ни добро попълнение е 19 годишният ганаец.
Нещо с което си мисля, че ще си имаме проблеми пролетта са скапаните характерите на играчите ни. Амос Юга скача при всяка провокация и си изкарва глупави картони, а Жеферсон и Йомов не са много по различни. Имам чувството, че и новият еквадорец е в категорията на тези с "буйните нрави" и нашите съперници ще се възползват от това.
Като цяло имаме добър отбор и треньор, но в нашето първенство ако искаме да сме шампиони наистина трябва да сме перфектни, защото има прекалено много нефутболни фактори, които накланят везните в посока Разград.
С тази наша селска трансферна политика обаче...
Гледам, че е пълно с наши фенове, които летят в облаците,няма лошо, но като свалиш червените очила ще видиш, че не всичко е "цветя и рози".
Също така не разбирам хора като Енрике, който си е житен бегач защо го мъчим толкова години и с какво е по-добър от един Смоленски например? Такива момчета в другите балкански държави ги налагат още от 15,16 годишни, а ние тук се радваме на такива като Отабор и Рафаел.
Към еквадореца оставам скиптично настроен и дано да греша. Единственото ни добро попълнение е 19 годишният ганаец.
Нещо с което си мисля, че ще си имаме проблеми пролетта са скапаните характерите на играчите ни. Амос Юга скача при всяка провокация и си изкарва глупави картони, а Жеферсон и Йомов не са много по различни. Имам чувството, че и новият еквадорец е в категорията на тези с "буйните нрави" и нашите съперници ще се възползват от това.
Като цяло имаме добър отбор и треньор, но в нашето първенство ако искаме да сме шампиони наистина трябва да сме перфектни, защото има прекалено много нефутболни фактори, които накланят везните в посока Разград.
С тази наша селска трансферна политика обаче...
Гледам, че е пълно с наши фенове, които летят в облаците,няма лошо, но като свалиш червените очила ще видиш, че не всичко е "цветя и рози".
CSKArforever написа: Такива момчета в другите балкански държави ги налагат още от 15,16 годишни, а ние тук се радваме на такива като Отабор и Рафаел.
Проблема са феновете! Нали видя какво стана с Лясков, Чорбаджийски и Стойчо Атанасов. Юношите като направят 2,3 слаби мача и феновете ги емват! Започва се с псувните на майка, кълненето на смърт, яко вербална агресия! Малко са тези като Антов и Десподов на които им се разминава само с критика. Смоленски е много талантлив, но ако изиграе няколко слаби мача публиката ще го изкърти. Ние така или иначе сме предубедени към всички нови играчи. Още помня как се псуваха Бикел и Мазику като дойдоха, защото нямали визитка. Каранга колко беше псуван в началото като не можеше да вкара гол? Последно гонихме Пеняранда и Соу, единия бил ялов, другия мързелив и само пречел! Тука и Меси да докараш ще го обявят за слаб, защото никой не може да угоди на вечния всезнайко!
Явно трансферната политика на Акрапович която практикуваше още в Локо за проби,гледане и лична преценка може да се окаже по-удачна от докараните наготово от ловешките ни ръководители, които са на принципа от 10 нови все някой може да стане.....примерите вече минават двуцифрено число
delqnski47 написа:Деева, един Албентоса или Бикел ако имахме, нещата стават прилични
Вероятно заместниците вече са готови и ще станат известни последните дни. Както беше есента при пропадналата продажба на Бачо Али - всичко стана накуп, той уж тръгна, в същото време дойдоха бекъп-а от Уотфорд.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Не съм пропуснал и минута от контролните срещи на ЦСКА през зимната подготовка,ще споделя впечатленията си,вратарите ни са равностойни,но за мен Бусато правилно е предпочитан за титуляр.Централните защитници без Антов са проблемни,Гълъбов не може да го замени на този етап,а не трябва да си затваряме очите за колебливата игра на Занев и големият брак в пасовете му,за Турицов ще кажа че след първият перфектен сезон който направи при Любо Пенев е много колеблив,може би и тежката контузия която получи му се отразява,днес двете най-добри положения за Локо Сф дойдоха след негови грешки,като едната беше наказана с гол,след новата схема с трима ЦЗ Матей е най-стабилен.Мазику и Вион са без алтернатива като халф-бекове,Юга и Тиаго са стожерите в центъра,но дано си изчистят играта от грешките които допускат във всеки мач плод по-скоро на голямото им самочувствие.там Жеферсон също е алтернатива.Приятната изненада в контролите е Пеняранда,ако продължава така скоро ще е един от лидерите в ЦСКА,Соу си остава най-полезният футболист за отбора,в контролите го даваше малко лежерно,но знаем че в официалните мачове ще се раздаде докрай.Йомов ми е малко противоречив,от всички контроли единствено с Ботев Вр показа добра игра,иначе необяснимо изнервен,явно много бързо се помисли за звезда.Ахмедов явно няма класа за ЦСКА,иначе много се труди,Енрике е чудно как толкова години е футболист на ЦСКА,но е по-полезен като резерва.Кери,има всичко за добър футболист,техника,пас,удар,но нещо все не му се получава,в контролите от мач на мач става все по-безличен.Синклер има качества,но това че си наруши подготовката може и да го направи твърда резерва предвид новите футболисти.Новите,Варела играе на непривична за него позиция и тепърва ще се вписва в отбора,Кайседо само след една тренировка показва че има сериозен потенциал,виждам ги със Соу начело на атаката,Бисмарк е попадение ,на 19 години показва много качества и поглед върху играта,дано се разберем с косоварите и го вземем.Сега за нашите юноши,Живков явно е слабост на Акрапович и той му даде шанс и на обичайната му позиция и сега като десен халф-бек,мисля че засега няма да остане в отбора,Смоленски е интересен футболист,изригна в една от контролите с два гола и показва голямо желание да се докаже.Лично на мен най-голямо впечатление от младите ми направи Бучков,където и да го слагаше Бруно се справяше,в последните контроли отсъства от състава,не знам дали е получил някаква контузия или това е треньорско решение,но това момче има бъдеще.Това е личното ми мнение за състоянието на отбора преди началото на първенството,няма да е лошо да се вземат един ЦЗ и един ДХ,но и с наличните футболисти може да се справим,ако нещата се решават на терена,а не в канцелариите на БФС.Сега ще е интересно дали до мача на ЦСКА с Лудогорец Кайседо ще получи картотека от БФС,през годините този филм сме го гледали многократно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:Не съм пропуснал и минута от контролните срещи на ЦСКА през зимната подготовка,ще споделя впечатленията си,вратарите ни са равностойни,но за мен Бусато правилно е предпочитан за титуляр.Централните защитници без Антов са проблемни,Гълъбов не може да го замени на този етап,а не трябва да си затваряме очите за колебливата игра на Занев и големият брак в пасовете му,за Турицов ще кажа че след първият перфектен сезон който направи при Любо Пенев е много колеблив,може би и тежката контузия която получи му се отразява,днес двете най-добри положения за Локо Сф дойдоха след негови грешки,като едната беше наказана с гол,след новата схема с трима ЦЗ Матей е най-стабилен.Мазику и Вион са без алтернатива като халф-бекове,Юга и Тиаго са стожерите в центъра,но дано си изчистят играта от грешките които допускат във всеки мач плод по-скоро на голямото им самочувствие.там Жеферсон също е алтернатива.Приятната изненада в контролите е Пеняранда,ако продължава така скоро ще е един от лидерите в ЦСКА,Соу си остава най-полезният футболист за отбора,в контролите го даваше малко лежерно,но знаем че в официалните мачове ще се раздаде докрай.Йомов ми е малко противоречив,от всички контроли единствено с Ботев Вр показа добра игра,иначе необяснимо изнервен,явно много бързо се помисли за звезда.Ахмедов явно няма класа за ЦСКА,иначе много се труди,Енрике е чудно как толкова години е футболист на ЦСКА,но е по-полезен като резерва.Кери,има всичко за добър футболист,техника,пас,удар,но нещо все не му се получава,в контролите от мач на мач става все по-безличен.Синклер има качества,но това че си наруши подготовката може и да го направи твърда резерва предвид новите футболисти.Новите,Варела играе на непривична за него позиция и тепърва ще се вписва в отбора,Кайседо само след една тренировка показва че има сериозен потенциал,виждам ги със Соу начело на атаката,Бисмарк е попадение ,на 19 години показва много качества и поглед върху играта,дано се разберем с косоварите и го вземем.Сега за нашите юноши,Живков явно е слабост на Акрапович и той му даде шанс и на обичайната му позиция и сега като десен халф-бек,мисля че засега няма да остане в отбора,Смоленски е интересен футболист,изригна в една от контролите с два гола и показва голямо желание да се докаже.Лично на мен най-голямо впечатление от младите ми направи Бучков,където и да го слагаше Бруно се справяше,в последните контроли отсъства от състава,не знам дали е получил някаква контузия или това е треньорско решение,но това момче има бъдеще.Това е личното ми мнение за състоянието на отбора преди началото на първенството,няма да е лошо да се вземат един ЦЗ и един ДХ,но и с наличните футболисти може да се справим,ако нещата се решават на терена,а не в канцелариите на БФС.Сега ще е интересно дали до мача на ЦСКА с Лудогорец Кайседо ще получи картотека от БФС,през годините този филм сме го гледали многократно.
Бучков и Смоленски бяха на подготвителен лагер в Турция с националния отбор до 19 години и доколкото знам, са се върнали точно днес, в деня на мача. На мен също ми направиха добро впечатление в контролите, в които играха.