Защо България е сред фаворитите за Евро 2012 !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Защо България е сред фаворитите за Евро 2012 !

Мнениеот aloha^guy » 09 фев 2010 13:32

yasennn написа:какво мислите за Вариант Ж.Миланов десен Бек и С.Манолев Десен халф (какъвто понякога се изявяваше в литекс) а Б.георгиев Ако изобщо играе да мине в центъра с С.Петров защото ми се струва че не е достатачно подвижен за десен халф а С.Ангелов да играе ляв бек :) САМО ЛЕВСКИ!

Етооо го ноовия Мъриии бееееееееееее :) Йессссс бе !!! Откога те чакахме - имаме една молба- аре върви при Мъри и го помоли да му станеш съветник,разбираш я тази игра футбола - еййй бравоо значи !!! Пффф ,аз пък как съм толкова заблуден ,че мисля,че Благой е манекен - Ку**варин отколкото футболист :roll: :roll: :roll:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 09 фев 2010 13:38

yasennn написа:какво мислите за Вариант Ж.Миланов десен Бек и С.Манолев Десен халф (какъвто понякога се изявяваше в литекс) а Б.георгиев Ако изобщо играе да мине в центъра с С.Петров защото ми се струва че не е достатачно подвижен за десен халф а С.Ангелов да играе ляв бек :) САМО ЛЕВСКИ!

Мисля че от дясно ще сме разграден двор. За десен външен халф най-подходящ като качества е Г. Пеев, но при него проблемите са други. От ляво пък ни е нужен някой много стабилен в дефанзивен план, защото Марто си го знаем. Основното е да има правилно подреждане по терена, т.е. играчите да покриват зоните на колегите си. Точно защото гледам ПСВ ще кажа, че Манолев там 50% от случаите не си е в зоната, а тя е покрита от Лазович или Ойер. Същото обаче се отнася и за Питерс/Салсидо от ляво. Просто това е съвремения футбол - играчите си сменят постоянно местата и умеят да играят еднакво добре както в защита, така и в атака.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 09 фев 2010 13:41

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r-h5MvNqXRI[/youtube]

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 09 фев 2010 13:41

Хм има само една малка разлика :) сега или тогава ще сме 2012 а не 1994. Нашите може да са равностойни за отбор от края на 20 век :) Голям оптимист или хуморист си Генчо, но в поста ти не открих ирония, така че се спирам на първото :)

[offtopic]С едно малко отклонение от темата, Боби Борисов снощи на премиершип токшоу отдели минутка на жребия, и според него ще сме последни в кл. група :) Обвинете ме в анти-патриотизъм, но няма как да играем на това европейско и причините са много..[/offtopic]
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 фев 2010 13:43

Михайлов - Ботев Пловдив
Кременлиев - Левски
Ц. Цветанов - Левски
Хубчев - Хамбургер
Тр. Иванов - Бетис
Зл. Янков - Левски
Лечков - Хамбургер
Балъков - Щутгарт
Костадинов - Порто
Сираков - Левски
Стоичков - Барселона
Пенев - Валенсия

Всички тези бяха в отборите си основни футболисти и титуляри.
Хайде вижте настоящите национали в кои отбори са и колко от тях са основни футболисти на същите.
Изображение

yasennn
Контакти:

Мнениеот yasennn » 09 фев 2010 13:45

aloha^guy написа:

Етооо го ноовия Мъриии бееееееееееее :) Йессссс бе !!! Откога те чакахме - имаме една молба- аре върви при Мъри и го помоли да му станеш съветник,разбираш я тази игра футбола - еййй бравоо значи !!! Пффф ,аз пък как съм толкова заблуден ,че мисля,че Благой е манекен - Ку**варин отколкото футболист :roll: :roll: :roll:

Добре прав си аз греша.. По добре ще е на Вратата Караджата десен бек Виданов ляв бек К.Стоянов централни защитници Котев и И.Иванов десен халф наи добре според мене се вписва данчо Т..Доров напреде с Спас делев и В.Манчев дефанзивни халфове Т.Янчев и К.янев и Ляво крило И.Стоянов селекционер Л.Пенев :)

Потребителски аватар
цска завинаги
Контакти:

Мнениеот цска завинаги » 09 фев 2010 13:46

Ганчо,Ганчоооооооооо много си зле.С кой акъл ми сравняваш Трифон с русия п---л.Балъков с Благо и т.н.
И ако Левски беше жив сега,той щеще да е фен на ЦСКА.

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 09 фев 2010 13:52

Интересното е че в началото си помислих че се говори с ирония,ама сега като се зачетох някой хора си вярват на това.ХАХХАХАХАХАА
Тука трябва да има знака 18+ ,деца гледайте повече футбол.Толкова несерйозни неща не бях чел отдавна.За нещата които човека краставица каза са ...... :shock: Нямам думи честно.
Жалко е че такова поколение расте в България :cry:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 09 фев 2010 13:53

aide_morqci написа:Интересното е че в началото си помислих че се говори с ирония,ама сега като се зачетох някой хора си вярват на това.ХАХХАХАХАХАА
Тука във форума трябва да има знака 18+ ,деца гледайте повече футбол.Толкова несерйозни неща не бях чел отдавна.За нещата които човека краставица каза са ...... :shock: Нямам думи честно.
Жалко е че такова поколение расте в България :cry:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 09 фев 2010 13:53

От сегашните основни футболисти (неизменни титуляри) в отборите си са:

1. С. Петров - Вила, капитан на отбора.
2. Манолев - ПСВ
3. Г. Пеев - Амкар, втори капитан, Кушев е капитан там (жалко че Кушев е на възраст, играе доста добре в Русия), З. Сираков също е там.
5. Б. Георгиев - Терек, капитан на отбора.
6. Ж. Желев - премина в Стяуа. Поне в контролите играе поне по 60 мин.
7. С. Генчев - Васлуи, може би и Ж. Миланов ще бъде титуляр :roll: , просто не им знам контролите.
8. С. Ангелов - Енерги
9. Д.Макриев - Ашдот
10. В. Димитров и евентуално Ч. Янков - Металург Донецк

Само първите двама играят в класни отбори.
Ако има и други не е от лоши чувства, а просто съм ги забравил
Последна промяна от Dobri на 09 фев 2010 14:26, променено общо 1 път.

Върни се в “Национален отбор”