ВЛ: Ливърпул - Брайтън 03.02.2021 |22:15| 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Брайтън 03.02.2021 |22:15| 0-1 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 04 фев 2021 01:04

Реалисте нереален, кви са ти критериите за треньор на теб, душицо? Всяка година да ти носи титла или ШЛ? Покажи си глорихънтърското мислене пред всички :mrgreen: Ливърпул да не би да уволни Шенкли, след като не можа да защити първата си титла? А Юнайтед да не би да уволни Съра? През такива моменти е минал всеки треньор, мен какво ме ебе колко ти е тежко на теб?
Ти от 4 години му искаш оставката, аз ли да съм във вечна агония :mrgreen:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 04 фев 2021 01:22

Liverpool_EC написа:Реалисте нереален, кви са ти критериите за треньор на теб, душицо? Всяка година да ти носи титла или ШЛ? Покажи си глорихънтърското мислене пред всички :mrgreen: Ливърпул да не би да уволни Шенкли, след като не можа да защити първата си титла? А Юнайтед да не би да уволни Съра? През такива моменти е минал всеки треньор, мен какво ме ебе колко ти е тежко на теб?

Какво или кой те ебе не ме интересува, пич. Интересува ме Ливърпул най-сетне да намери постоянството и да се върне където му е мястото. Не за един или два сезона.
Вече ти обясних като на малко дете защо Клоп не може да се сравнява с Шенкли никога. Сега да ти обяснявам ли защо не може да бъде в едно изречение и със Съра? На последния му трябваше време докато изгради отбора си и то с гръбнак от момчета от школата. След това спечели 13 титли за 20 години. И защити първата си титла, нещо си се объркал. Тоя направи 2 сезона и сега потоп. Имаше 3 години да направи отбор и когато го направи, естествено е да очакваме постоянство и всяка година да сме поне в борбата за титлата, а топ 4 изобщо да не се поставя под въпрос. В момента, след 5 години работа и близо половин милиард паунда за нови играчи, сме там, където бяхме когато дойде, че и по-зле. Ашколсум! Легенда!

pitonchev
Контакти:

Мнениеот pitonchev » 04 фев 2021 01:37

Заслужена победа на Брайтън. Личеше си, че нашите момчета са уморени, след двете шеметни победи в Лондон. Лошото е, че при толкова много контузени възможностите за ротации са минимални, а мачовете са през 3 дни. Докато не се върнат поне 3-4 от основните играчи ще е ходене по мъките. Ако Фаб и Мане се възстановят до неделя имаме някакъв шанс, иначе с камиларите ще имаме много неприятности. При това положение може би е по-добре Клоп да рискува и да пусне Кабак или Дейвис титуляр в неделя за партньор на Филипс, за да може Хендо да се върне на обичайната си позиция. Тиаго хаби много енергия, но продуктовността му е минимална. Може би е добре да му се даде почивка или да му се намери нова роля по терена.
Очаквах труден мач и опасенията ми се потвърдиха. Не случайно и букитата дадоха коефициент 1.50 за единица преди мача. Това бе 4-та поредна суха мрежа за Брайтън, а за последно допуснаха гол при загубата си с 1:0 като гост на камиларите. Още от миналия сезон работата на Греъм Потър буди респект у мен, защото стила му на игра е да се надиграва, а не да изпада в глуха защита, въпреки че 90% от футболистите му са като дялани в час по трудово от ученици.
Тези шамари ще ни направят по-силни, защото тези момчета бяха на върха и сега ще искат час по-скоро да се върнат там. Да, трябва малко свежа кръв, но като цяло ядрото на отбора е стабилно, и ако този сезон не ни се бяха стоварили всичките злини на света сега щяхме да говорим за похода към втората поредна титла. Пълно щастие обаче няма. Не можем да отречем, че предните години всичко ни вървеше и сега явно съдбата е решила да ни го върне. За "доброжелателите" на Клоп ще кажа, че работата му в Ливърпул не е завършена и той има още много какво да даде на отбора. Пък и Стиви Джи нека да натрупа още някоя година опит, преди да си дойде у дома. За "доброжелателите" на американските собственици също ще кажа, че това ръководство превърна Ливърпул от среден европейски отбор (говоря по икономически показатели) в отбор, който вече диша във врата на Барса, Реал, Юнайтед, Байерн. Едно и също дъвчете тука, че не били дали 20-30 милиона за защитник лятото. Ами те и 50-60 милиона да бяха дали, при положение, че тримата ти основни централни защитници са аут за целия сезон все тая. А забравихте, че същите тези "скръндзи" счупиха рекордите (макари за кратко) за най-скъп защитник и най-скъп вратар. Същите тези "скръндзи" дадоха над 300 милиона паунда, за да може Клоп да изгради този отбор, построиха нова трибуна, построиха най-модерната база, имат планове да построят още една нова трибуна, с която вече Анфийлд има капацитет над 60 хиляди!
Отплеснах се малко, но основното, което искам да ви кажа. Подкрепяйте си отбора, подкрепяйте си играчите, подкрепяйте си треньора, подкрепяйте си ръководството, защото Ливърпул ще се завърне много скоро по-силен, дори отколкото беше!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 фев 2021 02:05

realist написа:
Liverpool_EC написа:Реалисте нереален, кви са ти критериите за треньор на теб, душицо? Всяка година да ти носи титла или ШЛ? Покажи си глорихънтърското мислене пред всички :mrgreen: Ливърпул да не би да уволни Шенкли, след като не можа да защити първата си титла? А Юнайтед да не би да уволни Съра? През такива моменти е минал всеки треньор, мен какво ме ебе колко ти е тежко на теб?

Какво или кой те ебе не ме интересува, пич. Интересува ме Ливърпул най-сетне да намери постоянството и да се върне където му е мястото. Не за един или два сезона.
Вече ти обясних като на малко дете защо Клоп не може да се сравнява с Шенкли никога. Сега да ти обяснявам ли защо не може да бъде в едно изречение и със Съра? На последния му трябваше време докато изгради отбора си и то с гръбнак от момчета от школата. След това спечели 13 титли за 20 години. И защити първата си титла, нещо си се объркал. Тоя направи 2 сезона и сега потоп. Имаше 3 години да направи отбор и когато го направи, естествено е да очакваме постоянство и всяка година да сме поне в борбата за титлата, а топ 4 изобщо да не се поставя под въпрос. В момента, след 5 години работа и близо половин милиард паунда за нови играчи, сме там, където бяхме когато дойде, че и по-зле. Ашколсум! Легенда!

Много кофти ама за добро утро трябва да ти напиша, че след първата си титла Шенкли на следващата година завършва 7ми. Той заради такива, като теб си е казал прочутата си реплика, защото със сигурност и тогава е имало олигофрени, които са го уволнявали, ама след още една година пак става шампион. Съра може и да си защити титлата, ама и Клоп ни донесе две големи титли в поредни години. Обаче на Съра му трябваше над десетилетие да вдигне първата ШЛ, и над 20 г за да стигне 2ри финал. Клоп това вече го направи за 5 години, уволняващ :lol: Само ти си там, където беше, като ни пое Клоп - в измерението Х, даже и по-зле :lol: Ще се върнат титулярите и ти ще се върнеш там откъдето допълзя - в оставкаджийския си форум :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 04 фев 2021 06:54

Трябва час по-скоро да излезем с двама централни защитника,за да могат Хендо и Фаб да си заемат местата в центъра.
Някои хора имат претенции към Клоп,но той реално няма какво да направи повече с наличното.Нямаш нито една смяна,всеки мач експерименти в защита,в средата едни и същи,а Окса и Ориги са толкова безполезни в момента,че на тяхно място мога да ляза и аз.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 04 фев 2021 08:20

Тоя олигофрен, който говори срещу Клоп е излишно да му отговарят дори. Няма никой, който да го приема сериозно, дори фенове на други отбори.

Брайтън си биха закономерно, Ливърпул просто не могат да бъдат себе си с постоянните промени. Оправдания или не, отсъстващите 8 днес са отбор, достатъчен да влезе в ШЛ.

Алисон
ВВД-Гомез-Матип
Кейта-Фабиньо
Мане-Жота

Добавете още трима, които да не са някаква супер класа и този отбор ще мачка :D

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 фев 2021 09:29

Първо, респект за чайките. Още от първата минута стъпиха много здраво и беше ясно, че ще е дълга вечер.

За нас,... просто циклим в атака. Причини бол.
Средата беше изключително импотентна. Тотално сме загубили острота при изграждането на атаките. За мен присъствието на Тиаго в центъра е основна причина за това. От Милнър не може да се очаква много в градивен план и остана един Джини + дългите топки на Хендо.

Добър мач на Нат.
Рано е да се отписва сезона!
Пълна подкрепа за Клоп и момчетата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 04 фев 2021 10:45

Red_Neck написа:
Добър мач на Нат.
Рано е да се отписва сезона!
Пълна подкрепа за Клоп и момчетата.

Да.
Да!
И... Да!!! :)
Пак рев, закривания, Мамин Трольо изпълзял... Спокойно, бе! Едва в средата сме на сезон, който тръгна катастрофално откъм контузии, ВАРваризъм, международно положение и каквото искате. Чудо е, че сме в челото, че пребихме Моу, руските, лисугерите, взехме точка от арабите... Без защита, със странни халфови формации и със спящо трио отпред. Ще се вдигнем! И всички ще си влязат обратно по дупките.

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 04 фев 2021 11:07

При толкова контузени е ясно, че Клоп чудеса не може да направи , но защо поне не се опитаха удари отдалеч , а се търси влизане с топката във вратата и се играе с безброй безплодни ниски и високи центрирания :? :?

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 04 фев 2021 11:18

Red_Neck написа:За мен присъствието на Тиаго в центъра е основна причина за това.

Тиаго е единственият, който пуска пасове между блоковете. С всеки мач подаванията му са все по-прогресивни. Въпрос на нагаждане е. Една лятна подготовка за този отбор ще направи чудеса.

Върни се в “Ливърпул”