Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Между другото някой знае ли какво се случва с Кейта?Никаква информация за него нямам.
Формата е временна,класата е вечна!
Минавам да видя какво е настроението след сделките вчера 
С интерес чета, че "охлювите" пак са минали тънко, а с японец сме продавали фланелки в Китай
Успех на новите момчета. Дано се адаптират бързо и свършат работа на Клоп.
С интерес чета, че "охлювите" пак са минали тънко, а с японец сме продавали фланелки в Китай
Успех на новите момчета. Дано се адаптират бързо и свършат работа на Клоп.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Изглежда ми спокойно момче Дейвис и имам добро предчувствие. Обаче,ако Фабинио е здрав ,ще продължи да е цз ,докато новите влязат в час. Иначе на Клоп му мъкнат халфчета без да ги иска ,така ли било 
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
Ейй и япончето разкарахме. Джама е топ 
- SgtLiberty
- Контакти:
wu_dnica написа:Изглежда ми спокойно момче Дейвис и имам добро предчувствие. Обаче,ако Фабинио е здрав ,ще продължи да е цз ,докато новите влязат в час. Иначе на Клоп му мъкнат халфчета без да ги иска ,така ли било
И аз мислех да напиша същото за Дейвис.
А за Кейта и аз се чудя ,бях забравил че е при нас даже .
Озан е един от най-твърдите футболисти в германския елит, където често биваше санкциониран от съдиите. Притеснява ме, че може да „виси“ за важните мачове заради картони. На този принцип, поне в началото на престоя си в Ливърпул, може да прегори. Най-малкото защото е под наем с опция за закупуване.
Trent N Robbo
Викам с по- скромни очаквания към тия две лица.
Първо: Купени в последния час, на последния ден!
Второ: Взети за жълти стотинки под наем!
Какви са фактите според мен....До неделя Клоп е чакал нещо съвсем друго, и поради некакви си причини в понеделник получава Кабак и Дейвис. Може да не са кой знае какво, ама защитници ли са- да. Да се оправя. За ШЛ и сериозните мачове у дома, вероятно, ще се разчита на Фаб- Хендо, а в мачовете извън топа тия двамцата ще запълват дупката в центъра.
Определено несериозно/срамно изпълнение за настоящ шампион на Англия!
П.с. все пак тая надежда да греша.
Какви са фактите според мен....До неделя Клоп е чакал нещо съвсем друго, и поради некакви си причини в понеделник получава Кабак и Дейвис. Може да не са кой знае какво, ама защитници ли са- да. Да се оправя. За ШЛ и сериозните мачове у дома, вероятно, ще се разчита на Фаб- Хендо, а в мачовете извън топа тия двамцата ще запълват дупката в центъра.

plmar написа:Викам с по- скромни очаквания към тия две лица.
Предпочитам ги пред двете дървета от школата, особено оня тролей Рийс който с тая скорост на тежкоатлет не е дори за Чемпиъншип
Официално: Българите мрънкат най-много в Европа!
Ново социологическо проучване показва, че българите са в графата на най-мрънкащите и най-тъжните хора в Европа...
не може ли да оправдаем това проучване?
ДА пожелаем успех и здраве на новите момчета! За останалото ще се погрижи Клопо
Ново социологическо проучване показва, че българите са в графата на най-мрънкащите и най-тъжните хора в Европа...

zdravkos написа:Официално: Българите мрънкат най-много в Европа!
Можем да мрънкаме но поне не се самоубиваме масово като най-щастливите нации в Европа - скандинавските