Мнениеот Libera » 09 фев 2010 13:16
Аз пък си мислех, че вече са започнали да прибират лудите по съответните заведения, но явно някой се е измъкнал! Анализът на отборите не е лош, но щеше да има смисъл ако ДРУГИТЕ ОТБОРИ сега имаха равностойни отбори на тогавашните...а те имат много по-силни и сработени такива!
ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е АУТСАЙДЕР ДОРИ СРЕЩУ ЧЕРНА ГОРА:
1. Треньорът - не може да влизаш в квалификации с коментари от рода на - "Не обещавам, че ще се класираме" и "Като не се класираме, ще си понеса отговорност". Това е пораженческо мислене на един МНОГО СЛАБ психолог. Тук виждаме и типичното поведение на българските треньори - преди да си знаят съперника - обещават, после се напикават! За пример - Тошак, който ОБЕЩАВА КЛАСИРАНЕ НА НЕ КОЙ ДРУГ, А УЕЛС!
2. Защитата - няма специалист в Европа, който да не е наясно, че България не разполага с нормални защитници. Ако Манолев е по-добър от Кременлиев, то аз съм трамвай! Манолев може и да играе в ПСВ, но в националния отбор до момента се запомня само с многото си грешки, доста офанзивните си влечения, които оставят огромни пространства в зоната му. Бих казал, когато игра последните мачове 80% от проблемите идваха през неговата зона и ако го видите в ПСВ, ще разберете как трябва да играе в националния - с указание да не минава центъра! Иван Иванов да сравниш с Трифон Иванов значи да не си бил роден преди 1992 година! Иван Иванов е леке, което не може да се мотивира и в най-важния мач, бавен, тромав, с два леви крака...млад при него не е обещаващо за отборите му, защото играе толкова разхвърляно, че се чудиш как може да е национал! Тунчев не се и знае дали ще играе футбол скоро с тези контузии, а Ангелов ако беше качествен футболист нямаше да е в Енерги Котбус!
3. ДЕЛЕНИЕТО НА СИНИ И ЧЕРВЕНИ ИДИОТИ - Българските фенове не заслужават Евро 2012, защото без никакво съмнение са най-простата, най-плиткоумната сган в света! ТОВА, което правят сини и червени лумпени е обида за българското и ако Левски знаеше, щеше да се обърне в гроба! Щом в Сърбия фенове на Звезда и Партизан на националния могат да пеят заедно, в Холандия фенове на Аякс и ПСВ, в Англия - на Челси и Арсенал...защо у нас не може...много просто, подчертавам ПРОСТО...българските фенове са злобни, долни, нискообразовани същества, за които думата морал и родолюбие не съществува! Най-баналното е, че много от тях гласуват за АТАКА и плюят турците, но щом стане дума за футбол - СМЕШНА КАРТИНКА!
4. Пресата - у нас всеки е СПОРТЕН ЖУРНАЛИСТ и знае по-добре дори от Капело...е не е ли смешно?
5. Бербатов/Мартин/Стенли - след 10 години плюене по най-добрите ни футболисти, как ще искаме от тях да се раздават? На думи винаги, но аз лично никога не бих дал всичко в името на ето тези тъпири, които описах под номер 3!
6. Съперниците - Англия и Швейцария - дисциплинирани и корави, с футболисти от световна класа и треньори от такава, чиято кариера не се простира до случайно влизане в групите на ШЛ! Уелс - отбор със самочувствие и борбеност, Черна Гора - отбор, готов на всичко да се докаже!
С ДВЕ ДУМИ - ТРЪГВАМЕ КЪМ ЕДИН НЕЧУВАН ПРОВАЛ И ПОСЛЕДНО МЯСТО В ГРУПАТА! ТОВА НИ Е МНОГО НУЖНО, ЗА ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ПО-ГОРЕ!