Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец и контроли 2020/2021

Мнениеот HardWork » 31 яну 2021 21:59

Санкарето е добре, че се разкара! Много чепат, надут и безполезен. Има качества като играч, но като човек не става.
Сега обаче трябва да се подсилим в средата на терена. Реално за 3те позиции в средата имаме 4 играча (Тиаго, Юга, Жеферсон и Пеняранда), примерно и Смоленски може да се пуска зад нападателите, и с това приключват опциите. Най - добре ще е да се вземе един опорен халф и един плеймейкър. Няма много време, затова трябва да се разбързаме..

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 яну 2021 22:10

Депортирането на Санкарето си беше нарисувано. Аз съм много доволен. Добър футболист, но не е особено полезен за отбора.
20 К да сме взели, пак е нещо, щото тоя беше въпрос на време да се вози в багажник.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 31 яну 2021 22:24

HardWork написа:Санкарето е добре, че се разкара! Много чепат, надут и безполезен. Има качества като играч, но като човек не става.
Сега обаче трябва да се подсилим в средата на терена. Реално за 3те позиции в средата имаме 4 играча (Тиаго, Юга, Жеферсон и Пеняранда), примерно и Смоленски може да се пуска зад нападателите, и с това приключват опциите. Най - добре ще е да се вземе един опорен халф и един плеймейкър. Няма много време, затова трябва да се разбързаме..

А реално срещу Славия, ще можем да ползваме само Тиаго и Пеняранда от четиримата. Там ще се преквалифицира Антов, но остават още 15 мача...
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 яну 2021 22:27

Страхотен трансфер. 250 бона е добре, защото е напълно възможно след около 20 дни да е можел да подпише предварителен договор. Най вероятно договорът му с нас е бил за една година, тоест до това лято. Освобождаваме се вероятно от играча ни с най-висока заплата. А той така и не се утвърди като титуляр, при все че получи шанс да го направи на три позиции.
Освен това клубът определено лъже за обстоятелствата за трансфера. Ще ви кажа какво е станало според мен. Бруно е казал на Санкарето в прав текст, че не може да му гарантира титулярна позиция през пролетта, особено предвид печащия се трансфер на Кайседо. Хитър ход на Бруно, но и откровен, може би целящ да последват събитията, които станаха. От там реакцията на Санкаре е била логично не особено позитивна и страните са се разбрали не без помощта и на СС, а може би и АП, които провеждат разговор с играча на една от контролните срещи, под умело дирижирания план от БА. А от там всичко ви е ясно вече.
Сега очаквам трансфери, но входящи. Кайседо е почти спазарен. Перен може би се пече, а би трябвало да има и още една изненада- в центъра на терена.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 яну 2021 22:32

Санкарето още като почна сръдните при Белчо беше ясно че е пътуващ куфар. Предполагам всички са доволни без ръководството ,защото можеше и повече пари да вземем , но в последният момент за трансфери и за човек който очевидно не се чувстваше комфортно в българският футбол и в ЦСКА сделката е прилична

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 яну 2021 23:56

CaptainBertorelli написа:
HardWork написа:Санкарето е добре, че се разкара! Много чепат, надут и безполезен. Има качества като играч, но като човек не става.

А реално срещу Славия, ще можем да ползваме само Тиаго и Пеняранда от четиримата. Там ще се преквалифицира Антов, но остават още 15 мача...

Пеня от това, което съм гледал на контролите коренно е променил отношението си по време на мачовете. С просто око се вижда, че се
бори и старае много повече от преди. Въпреки това ефективността му по време на срещите, които аз погледнах, не се е покачила особено много. И все пак дори алтернатива на Тиаго да е, пак е нещо. Но за титуляр-едва ли. По-скоро ме учудва защо Синклер така и не получи шанс в атака, като партньор на Соу. Или аз съм пропуснал нещо ;)
Почти е сигурно, че Вальо ще го върнат в центъра. Дори и да вземем нов/и за средата на терена, то малко ме съмнява да могат да влязат толкова скоро в официален мач. Напомням че до мача със Славия остават две седмици. А още нямаме нито един нов. Което е малко притеснително вече. Струва ми се, че от много изчакване и пазарене в крайна сметка вече закъсняваме със селекцията. Очертава се много тегав първи мач със Славия, а сме длъжни ако ще и трупове да има, но да го вземем.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 фев 2021 08:43

Даа, пак нямаме халфове. Санкарето - продаден, Жеферсон - контузен.
Антов може да го сложим халф, но ако искаме да стане нещо от него и да вземем някой лев скоро, не трябва да го местим насам-натам непрекъснато, а да го ошлайфаме още като ЦЗ. Акрапович се познава с Клоп, а Ливърпул нямат много защитници напоследък. :lol:
За мен също приоритет е намиране и купуване на още един опорен халф - някой като Бикел, Анита. Ако намерим читав партньор на Юга, няма да има отбор у нас, който да може да припари близо до нашето наказателно поле.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 фев 2021 10:21

Санкаре е меко казано отвратителен професионалист.
Добър ход е освобождаването му, но точно 2 седмици преди сезона оставаме без халфова линия.
Жеферсон контузен, Юга наказан. Други опции липсват. Оставаме с един Тиаго :(
Титлата вече съм я отписал.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 01 фев 2021 10:30

Това Санкаре беше най-тромавият ни футболист. Супер за трансфера. Избили сме заплатата му и малко сме качили отгоре, колкото да не ни е яд. Все пак е на 31г. Доста цупещ се футболист, с висока заплата и не по-малко високи претенции.

Остава една дупка в средата (или пък не) Най-после ще можем да ползваме Кери на основната му позиция.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 фев 2021 13:27

danko_sot написа:Пеня от това, което съм гледал на контролите коренно е променил отношението си по време на мачовете. С просто око се вижда, че се
бори и старае много повече от преди. Въпреки това ефективността му по време на срещите, които аз погледнах, не се е покачила особено много. И все пак дори алтернатива на Тиаго да е, пак е нещо.

Ха, не е ясно какво очакваш да се случи с Пеняранда?! Той е атакуващ халф, който може да играе и като нападател! Почти няма дефанзивни привички, но е пускан в средата на терена! Ефективност ли търсиш от него?! Ха-ха! Същото се отнася до Йомов! Той е чисто крило, като е свикнал да не се връща в защита особено, но сега играе или като халф-бек, или като чист нападател, където отново КПД-то му е 0! Почти всеки футболист от отбора играе на непривична позиция, защото се налага непривична схема, която не отговаря на футболистите, които имаме! При старата схема ни трябваха 2-ма в центъра и един по-напред - атакуващ халф, а сега ни трябват трима в центъра, които имат представа от защитна игра! Не виждам как ще се получат нещата! В момента заради новата схема, която налага треньора ни, ще са ни необходими поне трима нови халфа, само че трябва да са титуляри! А дори и да привлечем такива, какво ще правим с всичките крила, които имаме?! Може би ще ги пускат като халф-бекове?! Ха-ха!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”