Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:Отива в Арда, да. А нещо ме гложди, че ще има трансфер и в обратна посока? Мисля си за млад Български халф, бивш футболист на ЛудогорецВероятно от лятото
HardWork написа:шивача написа:Отива в Арда, да. А нещо ме гложди, че ще има трансфер и в обратна посока? Мисля си за млад Български халф, бивш футболист на ЛудогорецВероятно от лятото
Светослав Ковачев? Другия играл в Лудогорец е Мишо Александров, ама той е бил млад преди десетина години.
На мен днеска ми хареса Бисмарк. Доста повратлив, пресира добре, и знае как да пази топката с тяло, определено има хляб в него.
Аз все още си мисля, че ни трябва един качествен централен защитник, който да може да играе и като дефанзивен халф. Нещо тип Фабиньо.
това през преводача, иначе нещо странно ми струва....уж разтрогнал заради забавени заплати, пък преотстъпен за 1.6г?Джорди Кайседо ще играе за ЦСКА София и ще съди Витория за нарушение на договора
Благословено писане на футбол
Джорди Кайседо прекрати договора си с Витория от Бразилия и ще подпише споразумение с ЦСКА от София, който играе в Българската лига. Играчът напусна отбора на Роджинегро, защото клубът не изпълни договора му и има дълг за висящи задължения.
Кайседо имаше предложения от Барселона и Лига де Кито през 2021 г., но нападателят даде приоритет да продължи кариерата си в чужбина и сега ще играе за първи път в европейския футбол.
Ернан Банато, представител на Caicedo, потвърди подписването на футболиста в интервю за Radio Area Deportiva (99.3 FM) на Кито. " Приключихме наемането на Джорди Кайседо с ЦСКА София на България, Джорди е много щастлив, година и половина договор с опция за покупка", каза бизнесменът.
Банато посочи, че Витория не е спазила споразумението, което е имала с футболиста. Кайседо имаше договор с бразилския клуб от Серия Б до средата на 2023 година.
Агентът на играчите заяви, че Кайседо ще заведе дело срещу отбора във ФИФА. Футболистът трябваше да поиска от организацията да го освободи от бразилския отбор, за да може да подпише за ЦСКА.
„Имаше няколко подхода в Еквадор от Джорди Кайседо, но това, което той търси, е възможност в Европа“, добави Банато.
Caicedo направи своя професионален дебют за вече несъществуващия Deportivo Azogues през 2014 г., а също така играе за Universidad Católica и El Nacional, преди да бъде подписан от Vitoria в средата на 2019 г.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта